Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maksi na tych fotkach to zupełnie inna psinka niż ostatnio jak ją widziałam..:loveu:
super usmiechnięta i zadowolona ;)
Mrówa ja tak ostatnio z Homerem do wody wchodziłam, też chwilami na mnie patrzył tak jakoś dziwnie :cool1: w stylu " co Ty robisz? ja i tak nie wejdę, przynajmniej na razie!!!" :evil_lol:

Posted

dzisiaj niestety nie moglam jecahc do maksi - mam dwa zaliczenia w sobote bede, mysle ze jeszcze nie bo mozna przeniesieniem jej teraz cofnac postepy, mala moze znowu stracic grunt pod nogami, ja bym poczekala jeszcze troche jezeli ma byc brana do dt

Posted

Mrówa, przecież Ty stracisz majatek na dojazdy do Maksi.

Kochani, czy nie możemy wesprzeć Mrówy ze skarpety Maksi? Przecież Mrówa specjalnie do niej jeździ co drugi dzień po 30 km w jedną stronę. A wiecie jakie są ceny paliwa!
Ja już sama tego nie liczę, bo przestalbym jeździć do schronu.

A Dorota jest potrzebna Maksi...

Posted

moim zdaniem nie bo sie cofnie cala praca w nia wlozona, znowu straci grunt pod nogami i znajdzie sie w zupelnie nowej sytuacji co moze a raczej an pewno znowu ja zablokuje ja bym poczekala az oswoi sie na tyle ze nie tylko ode mnie nie bedzie uciakala ale i od innych wolontariuszy, teraz w sobote chce poprosic kikla osob zeby tez ja mial na oku, dziekiczemu maksi nie bedzie tylko mi ufala ale ogolnie ludziom

Posted

Ok, czekamy zatem. Ale jak zauważyłam wątki pieniężne nie wykorzystywane są z czasem włączane do ogolnego wora, a nie chciałaby, żeby tak było w przypadku Maksi. U niej coś zawsze może wyskoczyć i trzeba mieć zaplecze finansowe! Czy wiesz już coś na temat zwrotu kosztów dojazdu do schroniska?

Posted

:cool1: Mrówy jakoś jeszcze nie ma..ale wiem, że miala jakiś egzamin, tylko nie wiem o której.

Ja w sprawie Maksi mogę tylko tyle mapomknać, że kasa na hotel jest jednak potrzebna...

Dlatego niech jej do żadnego wora nie wrzucają. ;)

Posted

A jeszcze powiem, że jak jużdziś miałam wychodzić z wybiegu, pod płotem staneły trzy panie....wybierałysobie psa...

I się rozglądają...rozglądają...a ten..a tamten...

I patrzą na Maksi co znowu w dołku leży... :crazyeye:

A tego chcemy..mówia...

Więc ja..ee...ee...a tamten?

No i wzięły takiego małego psiaka...

Posted

Hala napisał(a):
A jeszcze powiem, że jak jużdziś miałam wychodzić z wybiegu, pod płotem staneły trzy panie....wybierałysobie psa...

I się rozglądają...rozglądają...a ten..a tamten...

I patrzą na Maksi co znowu w dołku leży... :crazyeye:

A tego chcemy..mówia...

Więc ja..ee...ee...a tamten?

No i wzięły takiego małego psiaka...

Nic nie zrozumiałam, poproszę o wyjaśnienie łopatologiczne!!!