agusiazet Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Mrówa, dzięki Tobie Maksi robi naprawdę niewiarygodne postępy. Jestem zachwycona i szczęśliwa, żeby jeszcze znalazła swojego człowieka na stałe!!! Quote
asiak Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Maksi na tych fotkach to zupełnie inna psinka niż ostatnio jak ją widziałam..:loveu: super usmiechnięta i zadowolona ;) Mrówa ja tak ostatnio z Homerem do wody wchodziłam, też chwilami na mnie patrzył tak jakoś dziwnie :cool1: w stylu " co Ty robisz? ja i tak nie wejdę, przynajmniej na razie!!!" :evil_lol: Quote
Czaka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Widzę, że nie byłyście same na tym spacerku! :cool3: Kim jest ten przystojniaczek. Quote
agusiazet Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Maksi ma w skarpecie 780 zł 50 groszy. czy nie warto zainwestować w domek tymczasowy? Może już pora? Quote
mrowa23 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 dzisiaj niestety nie moglam jecahc do maksi - mam dwa zaliczenia w sobote bede, mysle ze jeszcze nie bo mozna przeniesieniem jej teraz cofnac postepy, mala moze znowu stracic grunt pod nogami, ja bym poczekala jeszcze troche jezeli ma byc brana do dt Quote
Hala Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Mrówa, przecież Ty stracisz majatek na dojazdy do Maksi. Kochani, czy nie możemy wesprzeć Mrówy ze skarpety Maksi? Przecież Mrówa specjalnie do niej jeździ co drugi dzień po 30 km w jedną stronę. A wiecie jakie są ceny paliwa! Ja już sama tego nie liczę, bo przestalbym jeździć do schronu. A Dorota jest potrzebna Maksi... Quote
agusiazet Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Pewnie, ze te pieniążki może brać mrówa na transport do Maksi, bo tak dobrą robotę szkodaby zmarnować!!! Quote
mrowa23 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 byloby super ale wiem ze przynajmniej kiedy faktury za paliwo nie byly uznawane w afn a teraz jak jest? Quote
agusiazet Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Nie mam pojecia! napisz PW z zapytaniem do Green Evil, moze coś podpowie! Quote
Hala Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 sami wiecie jakie koszty idą za paliwem....ja wiem...bo mój TZ warczy,ja nalewa gdy jedziemy do schronu. :evil_lol: Quote
agusiazet Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 No coraz fajniejsza psia panienka czeka na domek i swojego ludzia!!! Quote
Hala Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 witam wszystkich serdecznie..witam. Widzę, że Agusia już tu jest. ;) Jutro zobaczę naszą panienkę. Quote
agusiazet Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Mrrowa, jak będziesz mogla wypowiedz się na temat tymczasu dla Maksi, bo moim zdaniem ona już powinna opuscić schron i iść do ludzi. Pieniążki są. Quote
mrowa23 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 moim zdaniem nie bo sie cofnie cala praca w nia wlozona, znowu straci grunt pod nogami i znajdzie sie w zupelnie nowej sytuacji co moze a raczej an pewno znowu ja zablokuje ja bym poczekala az oswoi sie na tyle ze nie tylko ode mnie nie bedzie uciakala ale i od innych wolontariuszy, teraz w sobote chce poprosic kikla osob zeby tez ja mial na oku, dziekiczemu maksi nie bedzie tylko mi ufala ale ogolnie ludziom Quote
agusiazet Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ok, czekamy zatem. Ale jak zauważyłam wątki pieniężne nie wykorzystywane są z czasem włączane do ogolnego wora, a nie chciałaby, żeby tak było w przypadku Maksi. U niej coś zawsze może wyskoczyć i trzeba mieć zaplecze finansowe! Czy wiesz już coś na temat zwrotu kosztów dojazdu do schroniska? Quote
mrowa23 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 wyslalam zapytanie do green potem dostalam odpowiedz zebym do tweety uderzyla i teraz czekam na odpowiedz Quote
agusiazet Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 U nas leje, ciekawe, czy u was też. Biedna Maksi znowu będzie cala w błocie! Quote
Hala Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 u nas całkiem ładnie się zrobiło. Ale jak posżło z Maksi Mrówie, to już ona sama powie. ;) Quote
Hala Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 :cool1: Mrówy jakoś jeszcze nie ma..ale wiem, że miala jakiś egzamin, tylko nie wiem o której. Ja w sprawie Maksi mogę tylko tyle mapomknać, że kasa na hotel jest jednak potrzebna... Dlatego niech jej do żadnego wora nie wrzucają. ;) Quote
Hala Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 A jeszcze powiem, że jak jużdziś miałam wychodzić z wybiegu, pod płotem staneły trzy panie....wybierałysobie psa... I się rozglądają...rozglądają...a ten..a tamten... I patrzą na Maksi co znowu w dołku leży... :crazyeye: A tego chcemy..mówia... Więc ja..ee...ee...a tamten? No i wzięły takiego małego psiaka... Quote
agusiazet Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hala napisał(a):A jeszcze powiem, że jak jużdziś miałam wychodzić z wybiegu, pod płotem staneły trzy panie....wybierałysobie psa... I się rozglądają...rozglądają...a ten..a tamten... I patrzą na Maksi co znowu w dołku leży... :crazyeye: A tego chcemy..mówia... Więc ja..ee...ee...a tamten? No i wzięły takiego małego psiaka... Nic nie zrozumiałam, poproszę o wyjaśnienie łopatologiczne!!! Quote
Recommended Posts