Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki - czy któraś z Was ma tel do Hali? Hala chciala świnki - świnki są u mnie - być może - byłby transport już dziś - ale ja nawet nie wiem czy ktoś mógłby je odebrać w Poznaniu i czy ewentualnie z" okolic Poznania" też?

Posted

mam dostep do neta:) jak tylko pomaluje sciany to cos popisze wiec maksi moze zostac jak bedzie potrzeba dorbze sie sprawuje dziewcze jest przystosowana do zycia w miesciei na wsi macha ogonkiem ale zawsze juz bedzie potrzebowala czasu zeby najpierw zaufac nowej osobie, spi w lozku i leni sie niemilolsiernie, zdaza jej sie ze zapomni sie i narobi niespodzianek w mieszkaniu
wieczorkiem jak wroce to wstawie fotki i rozliczenie ile znowu ubylo i zajrze na konto czy cos wplynelo(ta fakturka) buziaki ciotki

Posted

kilka fotek czy ktos moze opisac historie maksi yonie zeby mogla wystawic allegro? i czy ktos ma fotki maksi ze schronu bo ja mam ale lece juz do pracy bo mnei kiedys z niej wywala...

tutaj talent fotografa widac;)w kazdym badz razie to jest ogrod po ktorym maksi szaleje;)

Posted

ciocia hala nei wyslala fotek i nei wyslala tekstu :mad: a ja musze gnac na jumpreze rodzinna a potem ekhm podobno do ksiazek bo podobno nei wiem jakim cudem ale jutro mam poprawke hehe

Posted

aha i dodam ze wplynely pieniazki z fakturki i jak tylko usiade przy kompie ze spokojem to oblicze ile znowu kasy poszlo na hotelik ile mamy i jak to wszystko wyglada, maksi na weekend pojechala ze mna na wies do astora z jagoda i fan i ustawila mi wszystkie 3 dogi....na spacerach juz kita do gory i jak nie zwracalam uwagi na nia w domu to popisiwala i tracala noskiem;)