pucka69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ciotki - czy któraś z Was ma tel do Hali? Hala chciala świnki - świnki są u mnie - być może - byłby transport już dziś - ale ja nawet nie wiem czy ktoś mógłby je odebrać w Poznaniu i czy ewentualnie z" okolic Poznania" też? Quote
agusiazet Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ja niestety nie mam. Może napisz na PW lub e-mail!!! Quote
pucka69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 no - co mam byc to bedzie - pw wyslane, mail tez, na watkach - hala wzywana, tel nie odbiera - sms wyslany :) najwyzej swinie poczekaja i pojada ze mna za 2 tyg ;) Quote
pucka69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 no i hala się znalazła - dzieki za pomoc - swinie pojadą z różnych względów za 2 tygodnie ;) Quote
agusiazet Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Mrówo, jak długo Maksi może być na tym tymczasie? Quote
agusiazet Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Jeszcze raz na pierwszą - może ktoś tu zajrzy i się zakocha!!! Quote
Aga76 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Maksi... Może niebawem będą świeże fotki :loveu: Quote
mrowa23 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 mam dostep do neta:) jak tylko pomaluje sciany to cos popisze wiec maksi moze zostac jak bedzie potrzeba dorbze sie sprawuje dziewcze jest przystosowana do zycia w miesciei na wsi macha ogonkiem ale zawsze juz bedzie potrzebowala czasu zeby najpierw zaufac nowej osobie, spi w lozku i leni sie niemilolsiernie, zdaza jej sie ze zapomni sie i narobi niespodzianek w mieszkaniu wieczorkiem jak wroce to wstawie fotki i rozliczenie ile znowu ubylo i zajrze na konto czy cos wplynelo(ta fakturka) buziaki ciotki Quote
agusiazet Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 To czekamy na nowe fotki i zdjęcia. Ale musisz mi napisać, kiedy ją zacząć ogłaszać i może co napisać w tych ogłoszeniach! Quote
Hala Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 właśnie właśnie...Maksi szukaj domu! Quote
mrowa23 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 kilka fotek czy ktos moze opisac historie maksi yonie zeby mogla wystawic allegro? i czy ktos ma fotki maksi ze schronu bo ja mam ale lece juz do pracy bo mnei kiedys z niej wywala... tutaj talent fotografa widac;)w kazdym badz razie to jest ogrod po ktorym maksi szaleje;) Quote
mrowa23 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 ciocia hala nei wyslala fotek i nei wyslala tekstu :mad: a ja musze gnac na jumpreze rodzinna a potem ekhm podobno do ksiazek bo podobno nei wiem jakim cudem ale jutro mam poprawke hehe Quote
mrowa23 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 aha i dodam ze wplynely pieniazki z fakturki i jak tylko usiade przy kompie ze spokojem to oblicze ile znowu kasy poszlo na hotelik ile mamy i jak to wszystko wyglada, maksi na weekend pojechala ze mna na wies do astora z jagoda i fan i ustawila mi wszystkie 3 dogi....na spacerach juz kita do gory i jak nie zwracalam uwagi na nia w domu to popisiwala i tracala noskiem;) Quote
agusiazet Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Toż to super wieści, Maksi sama podchodzi i domaga się pieszczot!!! Quote
agusiazet Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 A co tu taka cisza, nikt nie zagląda i nie pisze? Quote
Tola Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Zaglada tylko nie pisze:oops: Ale juz się poprawiam:lol: Quote
agusiazet Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Mrówo, gdzie to rozliczenie? ja mam kolejną fakturę, ale na AFN-ie też brak rozliczeń, więc nie wiem ile tam jeszcze zostało? Czy Maksi ma już Allegro/ Quote
Recommended Posts