Jagoda1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 mrowa23 napisał(a):mrowa wstala i wsiada w samochod bo jedzie po kota do wloclawka a potem do leszna a potem do poznania i jezlei pora bedzie ludzka to zajrze do maksi a jak nie to dopiero jutro...zwariowany ten tydzien;) A kiedy "mrówa23" śpi?;) Quote
agusiazet Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Agusiu, mrówa nie śpi, o to strata czasu, ktoś musi pomagać zwierzakom!!! Quote
mrowa23 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 mrowki nie spia mrowki lataja po swiecie i rozwoza zwierzkai do nowych domkow jutro wpadne do maksi a w czwartek znowu jade do walbrzycha z psem do nowego domku bede w pt u maksi a mam nadzieje ze to tylko moje opbawy ze od soboty nie mam neta...ale zalatwiam wszystko w razie czego cos wykombinuje zeby jakos info przesylac ;) Quote
Aga76 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Oby jednak internet był :happy1: bez wieści od ciebie popadniemy w depresję :roll: Quote
agusiazet Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Mrówa, czy Ty płacisz za wszystko na bieżąco? Czy mogę prosić o rozliczenie pieniążków, które wpłynęły na Maksi i które już wypłynęły? Quote
mrowa23 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 co dwa tygodnie place za hotelik i zaraz zajrze na konto jak to wygalda wszystko ;) na koncie mam dla maksi: - 141,38zl zwrot za fakturke - 30,00na oplate schroniskowa -68,19 zwrot za fakturke - 36, 00 co daje nam : 275,57 jezeli cokolwiek pominelam to przepraszam ale na szybko sprawdzam bo zaraz uciekam wydane pieniazki to: 30 zl oplata schroniskowa maksi przebywa od poniedzialku 20 sierpnia czyli jest w hoteliku do dnia dzisiejszego 10 dni czyli 120 zl co daje nam 150zl wydanych odpchlenie i witaminki dostala ode mnei gratis;) czyli rachunek koncowy jest taki ze na plusie jestesmy : 125,57zl zwrot o ktorym mowilas agusia ten an spora sume nei dotarl do mnie jeszcze na konto : Quote
agusiazet Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Moim zdaniem wszystko się zgadza pięknie. Rachunek na 480 zł przesłałam do AFN-u 21 sierpnia listem poleconym (mam kwitek), więc pewnie dziewczyny w najbliższym czasie przeleją na Twoje konto. Kolejny rachunek z Krakvetu za karmy dla mojego psa i tymczsu prześlę jak przyjdzie do mnie - będzie na 187 zł z groszami! Mrówa musisz zadecydować, kiedy Maksi będzie gotowa do adopcji i zaczniemy ogłaszanie jej, bo nie wiadomo ile potrwa szukanie DS. Dziękuję pięknie za dbanie o naszą Maksi!!! Quote
mrowa23 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 eee dla mnei to przyjemnosc fajna z niej dziewczyna. co do oglaszania jeszcze troche czasu maksi potrzebuje mysle ze okolo tygodnia zeby byc takim w 100% pewnym psem i pokazac siebei cala a nie siebei przerazona takze akcja oglaszania sadze ze za tydzien moze byc rozpoczeta. bylam dzisiaj u panny na sekunde bo ten tydzien altam jak oparzona i maksi ma sie bardzo dobrze na tyl e dobrze ze posciagala dzisaij firanki do prania jak ne bylo pani domu ale nie pogryzla nic sa nienaruszone tylko posciagala z zabek ;) przy mnie sie troche kuli jeszcze troche niepewnie sie czuje a przy pani domu juz jest niemalze swobodna z tego co rozmawialysmy chodzi za nia na zawolanie przychodzi i wybrzydza malpa w jedzeniu gotowane zje a suchej karmy nie tknie a raczej tknie tzn porozwala po calej kuchni;) Quote
mrowa23 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 aha i jutro wyjezdzam do walbrzycha z psem do ds takze jutro mnei nei bedzie u maksi ale w pt zajrze na pewno:) i w koncu mam andzieje na dluzej niz 2 sekundy;) Quote
Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 O rany Maksi to prawdziwa pani domu :megagrin: Quote
agusiazet Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Maksilka na pierwszą!!! Domek stały dla super gospodyni by się przydał!!! Quote
mrowa23 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 o 14 ide do maksi zajrzec z aparatem;) to sie dopiero maksi pokaze ciotka i zainteresowanym jaka ona piekna jest:) Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Mrówa, można liczyć dziś na foto-relację z odwiedzin? Quote
mrowa23 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 jak najbardziej bo dzisaij mam juz troche wiecej czasu niz ostatnim czasem;) Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 mrowa23 napisał(a):jak najbardziej bo dzisaij mam juz troche wiecej czasu niz ostatnim czasem;) I naprawdę nigdzie (daleko) nie pojedziesz? Quote
mrowa23 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 daleko to ja jade dopiero we wtorek aaa no i w poniedzialek tez jade daleko i potem musze jeszcze wcisnac w harmonogram wyjazd do walbrzycha sprawdzic wczorajsza adopcje i... i jeszcze klika wypadow jak do bydgoszczy musze wcisnac i do czestochowy tez...ehhh a potem wejsc do domu i pasc na lozko i spac:D ale dzisaij tlyko po poznaniu sie pokrece;) Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 hihihi, mrówa - kobieta w ciągłych rozjazdach, czyli dziś jest wyjątkowy dzień :loveu: pozdrawiam Quote
mrowa23 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 hehe dzisiaj jest dzien na lenia;) dobra lece do maksi;) trzymac ciotki kciuki za pozytywne wiadomosci Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 mrowa23 napisał(a):hehe dzisiaj jest dzien na lenia;) dobra lece do maksi;) trzymac ciotki kciuki za pozytywne wiadomosci Trzymamy kciuki i czekamy na same dobre wiadomości :loveu: Quote
mrowa23 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 maksi stala sie "glucha" na wolanie do domu ma w glebokim powazaniu ze np pani ja wola na jedzonko ona je kiedy chce albo ma gdzies ze pani chce ja poprzytulac i nie przyjdzie dopiero potem sama przychodzi z kita machajaco-przepraszajaca.... a na mojego faniszcza z kt bylam warknela.... wiec fana poszla spac na dywanie obrazajac sie na caly swiat ze ktos na nia warknal kiedy ona sie wydurniala przed maksi ;) maksi ma sie dobrze choc uciekala po calym ogrodzie zanim nei przysadlam i nie zaczelam znowu z siebie robic durnia lezac prawie na ziemi i wolajac ja, wtedy sie zatrzymala polozyla kolami do gory i moglam podejsc;) ktos kto sie zdecyduje na maksi bedzie mial ciezki orzech do zgryzienia mianowicie bedzie musial byc osoba cierpliwa i przekonac maksi do siebie wlasnie takimi pozami "na pajaca";) czyli powolutku jak do dziecka mowiac i to przez dlugi okres czasu bo sunia jest nieufna ;) do pani merda ogonem juz a do mnie tez merda idac w druga strone;) cenna informacja do adopcji- maksi moze zyc z kotami dzisiaj lazil sobie kot po podworku a maksi choc go zauwazyla nic nie zrobila nie podeszla nawet nic po prostu olala kota na calej lini;) poki co nie polecilabym jej do domu z dziecmi malymi z tego wzgledu ze dzieci lubia robic halas ktorego znowu maksi nie lubi maksi potrzebuje ciszy i spokoju i lagodnosci by przekonac sie ze nic jej nei zagraza i ze jest wszystko dobrze zdjecia wstawie jak laskawie fotosik zacznie wspolpracowac pewnie dopiero pozno w nocy bo znowu lece do miasta ;) Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Dziewczynka czasu potrzebuje, żeby znów zaufać człowiekowi. Charakterna sunia ;) Mrówa - super relacja! Quote
mrowa23 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 przepraszam ale dopiero co zladowalam do domu takze wstawie fotki jutro (przynajmniej sie postaram) bo dzisaij to ja juz nawet nie trafiam w okreslony klawisz;) Quote
mrowa23 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 jeszcze na koniec pracy podciagne maksi na pierwsza strone :) tak by jej sie dobrze dzien zaczal Quote
Aga76 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Może dziś zobaczymy jak Maksi wypiękniała w DT. Quote
Recommended Posts