Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mrowa23 napisał(a):
mrowa wstala i wsiada w samochod bo jedzie po kota do wloclawka a potem do leszna a potem do poznania i jezlei pora bedzie ludzka to zajrze do maksi a jak nie to dopiero jutro...zwariowany ten tydzien;)

A kiedy "mrówa23" śpi?;)

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mrowki nie spia mrowki lataja po swiecie i rozwoza zwierzkai do nowych domkow jutro wpadne do maksi a w czwartek znowu jade do walbrzycha z psem do nowego domku bede w pt u maksi a mam nadzieje ze to tylko moje opbawy ze od soboty nie mam neta...ale zalatwiam wszystko w razie czego cos wykombinuje zeby jakos info przesylac ;)

Posted

co dwa tygodnie place za hotelik i zaraz zajrze na konto jak to wygalda wszystko ;)
na koncie mam dla maksi:
- 141,38zl zwrot za fakturke
- 30,00na oplate schroniskowa
-68,19 zwrot za fakturke
- 36, 00
co daje nam : 275,57
jezeli cokolwiek pominelam to przepraszam ale na szybko sprawdzam bo zaraz uciekam

wydane pieniazki to:
30 zl oplata schroniskowa
maksi przebywa od poniedzialku 20 sierpnia czyli jest w hoteliku do dnia dzisiejszego 10 dni czyli 120 zl co daje nam 150zl wydanych odpchlenie i witaminki dostala ode mnei gratis;)
czyli rachunek koncowy jest taki ze na plusie jestesmy : 125,57zl
zwrot o ktorym mowilas agusia ten an spora sume nei dotarl do mnie jeszcze na konto

:

Posted

Moim zdaniem wszystko się zgadza pięknie. Rachunek na 480 zł przesłałam do AFN-u 21 sierpnia listem poleconym (mam kwitek), więc pewnie dziewczyny w najbliższym czasie przeleją na Twoje konto. Kolejny rachunek z Krakvetu za karmy dla mojego psa i tymczsu prześlę jak przyjdzie do mnie - będzie na 187 zł z groszami! Mrówa musisz zadecydować, kiedy Maksi będzie gotowa do adopcji i zaczniemy ogłaszanie jej, bo nie wiadomo ile potrwa szukanie DS. Dziękuję pięknie za dbanie o naszą Maksi!!!

Posted

eee dla mnei to przyjemnosc fajna z niej dziewczyna.
co do oglaszania jeszcze troche czasu maksi potrzebuje mysle ze okolo tygodnia zeby byc takim w 100% pewnym psem i pokazac siebei cala a nie siebei przerazona takze akcja oglaszania sadze ze za tydzien moze byc rozpoczeta. bylam dzisiaj u panny na sekunde bo ten tydzien altam jak oparzona i maksi ma sie bardzo dobrze na tyl e dobrze ze posciagala dzisaij firanki do prania jak ne bylo pani domu ale nie pogryzla nic sa nienaruszone tylko posciagala z zabek ;)
przy mnie sie troche kuli jeszcze troche niepewnie sie czuje a przy pani domu juz jest niemalze swobodna z tego co rozmawialysmy chodzi za nia na zawolanie przychodzi i wybrzydza malpa w jedzeniu gotowane zje a suchej karmy nie tknie a raczej tknie tzn porozwala po calej kuchni;)

Posted

daleko to ja jade dopiero we wtorek aaa no i w poniedzialek tez jade daleko i potem musze jeszcze wcisnac w harmonogram wyjazd do walbrzycha sprawdzic wczorajsza adopcje i... i jeszcze klika wypadow jak do bydgoszczy musze wcisnac i do czestochowy tez...ehhh a potem wejsc do domu i pasc na lozko i spac:D ale dzisaij tlyko po poznaniu sie pokrece;)

Posted

mrowa23 napisał(a):
hehe dzisiaj jest dzien na lenia;) dobra lece do maksi;) trzymac ciotki kciuki za pozytywne wiadomosci

Trzymamy kciuki i czekamy na same dobre wiadomości :loveu:

Posted

maksi stala sie "glucha" na wolanie do domu ma w glebokim powazaniu ze np pani ja wola na jedzonko ona je kiedy chce albo ma gdzies ze pani chce ja poprzytulac i nie przyjdzie dopiero potem sama przychodzi z kita machajaco-przepraszajaca.... a na mojego faniszcza z kt bylam warknela.... wiec fana poszla spac na dywanie obrazajac sie na caly swiat ze ktos na nia warknal kiedy ona sie wydurniala przed maksi ;)

maksi ma sie dobrze choc uciekala po calym ogrodzie zanim nei przysadlam i nie zaczelam znowu z siebie robic durnia lezac prawie na ziemi i wolajac ja, wtedy sie zatrzymala polozyla kolami do gory i moglam podejsc;)

ktos kto sie zdecyduje na maksi bedzie mial ciezki orzech do zgryzienia mianowicie bedzie musial byc osoba cierpliwa i przekonac maksi do siebie wlasnie takimi pozami "na pajaca";) czyli powolutku jak do dziecka mowiac i to przez dlugi okres czasu bo sunia jest nieufna ;) do pani merda ogonem juz a do mnie tez merda idac w druga strone;)

cenna informacja do adopcji- maksi moze zyc z kotami dzisiaj lazil sobie kot po podworku a maksi choc go zauwazyla nic nie zrobila nie podeszla nawet nic po prostu olala kota na calej lini;)

poki co nie polecilabym jej do domu z dziecmi malymi z tego wzgledu ze dzieci lubia robic halas ktorego znowu maksi nie lubi maksi potrzebuje ciszy i spokoju i lagodnosci by przekonac sie ze nic jej nei zagraza i ze jest wszystko dobrze
zdjecia wstawie jak laskawie fotosik zacznie wspolpracowac pewnie dopiero pozno w nocy bo znowu lece do miasta ;)