agusiazet Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Pięknie, można powiedzieć Maksi kwiatkoluba!!! Wysłałam kolejny rachunek do AFN-u do rozliczenia na Twoje konto, mrówa!!! Na kwotę 480 zł! Quote
agusiazet Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Maksiulko, masz się grzecznie zachowywać, żeby Pani Cię chwaliła i mozna było Ci szukać super domku stałego!!! Quote
agusiazet Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Podnoszę Maksi, może niech Hala dopisze, że Maksi w DT i szukamy DS? Quote
agusiazet Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Żeby tylko nie brykała, bo 85 letnia opiekunka może się zniechęcić!!! Quote
Aga76 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 agusiazet napisał(a):Żeby tylko nie brykała, bo 85 letnia opiekunka może się zniechęcić!!! Trzeba wierzyć, że Maksi będzie rozsądna i nie przesadzi z wygłupami. Witaj Maksi, grzeczna jesteś? Quote
mrowa23 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 na druga idziemy do maksi wczoraj wyjechalam na caly dzien i wrocilam padnieta takze wszystkie info dzisaij zbiore wieczorem Quote
Hala Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 hohoho...będzie się działo..oj oj..... Quote
mrowa23 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 najpeirw fotki takie na szybko bo czas mnei wszedzie goni:/ Quote
mrowa23 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 a teraz troche nowinek, maksi powoli czuje sie jak u siebie tzn zaczyna swobodnie chodzic po ogrodku juz bez chodzenia pod sciana czy plotem dzisiaj poznala moja fane na ktora nawarczala :] pani jest super z niej zadowolona bo maksi to pies nieprzeszkadzajacy czyli nie jest upierdliwa jak sie ja zawola to kita pomacha i czasami podejdzie neismialo ale sie nei narzuca wybrzydza malpa w jedzeniu dostaje suche to marudzi wiec dostaje gotowane na ktore lypie oczami i wybiera co lepsze kesy... do mnie tez dzisaij machala ogonem takze sie zdziwilam bo wczesniej byl taki w miare foch strzelony tzn machala ale na zawolanei odrwacala sie i sobie szla a dzisaij glaskalam czochralam a ta nawet sie usmiechnela;) Quote
agusiazet Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No, to super, jeszcze z tydzień dwa i sunia będzie ok. Zdjęcia ładne, sunia ma zadziwiająco ładny pysk i niesamowite oczy!!! Quote
mrowa23 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 wyjezdzam i wracam dopiero w pon wieczorem takze najnowsze info czy zdjecia dopiero w poniedzialek albo srode bo wew torek znowu mnei nie ma;) takze ze spokojnem cioteczki Quote
Tola Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Jak ja lubie takie zdjecia:loveu: Maksi wyglada bardzo dostojnie:lol: I bardzo szczesliwie:loveu: Quote
Aga76 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Cześć Maksi, naprawdę ładna z ciebie dziewczynka :thumbs: i mądra, obyś jak najszybciej była też szczęśliwa we własnym stałym domku Quote
agusiazet Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Aga, piękne życzenia i najlepsze dla Maksi. Tylko, żeby jej się udało, na razie jest zabezpieczona finansowo, ale wiecie same jak ciężko o domek dla psa po przejściach, wierzę jednak, że bursztynookiej Maksi się powiedzie!!! Quote
agusiazet Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 No, to niech Maksi wskoczy na pierwszą po wspaniały domek stały!!! Quote
Aga76 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Mrówy dziś nie ma, ale my jesteśmy i kibicujemy Maksi, niech dziewczynka nabiera szybko dobrych manier i migusiem wędruje do nowego kochanego domku... Quote
mrowa23 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 mrowa wstala i wsiada w samochod bo jedzie po kota do wloclawka a potem do leszna a potem do poznania i jezlei pora bedzie ludzka to zajrze do maksi a jak nie to dopiero jutro...zwariowany ten tydzien;) Quote
Recommended Posts