mrowa23 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 MASKI POZA SCHRONEM!!!! :D no wiec misia zachowuje sie jak cichociemna;) zdjecia mam kilka jak tylko znajde magiczny kabelek i wroce bo teraz musze wyjsc na chwiel to powstawiam fotki. generalnei cicha grzecznie lezy sobie i odpoczywa po stresie;) w samochodzie bardzo ladnie jechala wypila troszke wody i teraz pewnie chrapie jak susel. Quote
agusiazet Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Super, super wieści!!! Bardzo proszę o więcej szczegółów - gdzie jest, czy jest grzeczna, czy się boi, czy je i zdjęcia bardzo mile widziane. Czy tymczas nadal po 12 zł? Ja mam kolejny rachunek na 480 zł, zaraz wyślę do AFN z prośbą o przelanie na konto mrówy!!! DZIĘKUJEMY MRÓWA!!! Quote
Tola Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 :multi: :multi: :multi: Zdjęcia prosimy:loveu: Quote
mrowa23 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 12 zl zostaje maksi jest w domu starszej pani ktora oczywiscie juz podmasla maksi typu kielbaska typu szyneczka i z ostatniego mojego telefonu wynika tyle ze maksi lubi ogladac tv razem w pokoju z ta pania ;) jak tylko laskawie fotosik przyjmie fotki to zaraz wstawie bo poki co z nim walcze :mad: Quote
MonikaP Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Mrówa, przepraszam,że się wtrącam w tym wątku (choć Maxi kibicuję niezależnie od wszystkiego ;-) ) , ale czy mogłabyś w najbliższym czasie sprawdzić, co u Lusi...:oops: ? Quote
mrowa23 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 a z luska wszystko w porzadku zyje sobie szczesliwie w rodzinie a dlaczego pytasz? jakies niepokojace objawy sa? i od razu mi powiedz kochana co z ta karma? bo mi prawie ona juz wychodzi sama z domu dostaje nog mowiac krotko;) Quote
MonikaP Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 mrowa23 napisał(a): a z luska wszystko w porzadku zyje sobie szczesliwie w rodzinie a dlaczego pytasz? jakies niepokojace objawy sa? i od razu mi powiedz kochana co z ta karma? bo mi prawie ona juz wychodzi sama z domu dostaje nog mowiac krotko;) Pytam, bo jestem ciekawa - od czasu adopcji nie było żadnych konkretnych wiadomości, zdjęć itp...Co do karmy, to dałam Karolinie Twój nr telefonu, miała się z Tobą w tej sprawie kontaktować. Quote
mrowa23 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 konkrety sa takie ze jest im dobrze ze soba;) czasami rozmawiamy przez telefon ale nic tam nie ulega zmianie poza tym ze luska raz schudnie 1 kg raz nic a raz pol ;) sa bardzo zadowoleni, zdjecia musze wkoncu pojechac i zrobic bo oni ani neta ani cyfrowki nie maja. karolina raz do mnie napisala ale bylam w gorach i potem zero kontaktu a ja ynteligentnie przepilamnr do niej gdzies i nie pamietam nicku z dogo zeby jej poczukac ewenutalnie... Quote
Hala Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 wiecie...jak nadmiar karmy, to ja znajdę zbyt ;) Quote
MonikaP Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Hala napisał(a):wiecie...jak nadmiar karmy, to ja znajdę zbyt ;) Karma jest dla Demi, która jest u Karoliny na Już_Nie_Tymczasie ;-). Mrówam na pw podam Ci zaraz nr tel. do Karoliny. Quote
mrowa23 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ah to o demi chodzilo:D a co demi zostaje na stale u niej?:> a to nawet nie wiedzialam ale fajnie :cool3: hehe ja teraz z karma do schronu bede jechala - nowozency na cos sie przydali;) Quote
MonikaP Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 mrowa23 napisał(a):ah to o demi chodzilo:D a co demi zostaje na stale u niej?:> a to nawet nie wiedzialam ale fajnie :cool3: hehe ja teraz z karma do schronu bede jechala - nowozency na cos sie przydali;) Wysłałam Ci przed chwilą nr tel. do Karoliny, jeśli możesz jej podrzucić tę karmę, to będę b.wdzięczna :-). Quote
mrowa23 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 pewnie ze tak:) jutro do niej zadzownie i sie umowie z nia:) ale offa zrobilysmy;) ale zeby bylo w temacie to ja walcze z fotosikiem;) ale uparty osiolek nei hcce fotek przyjac i wyskakuje mi jakis dziwny blad a ja nie obeznana... Quote
mrowa23 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 udalo mi sie jeszcze to zaladowac i pakuje dalej dzielnie Quote
agusiazet Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 To może na początku września jak Pani pozna trochę charakter Maksi zaczniemy ją ogłaszać? Mrówa jak z płatnościami, szczepieniami i innymi wydatkami na Maksi? Quote
mrowa23 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 no wiec tak z platnosciami za maksi zaplacilam: -30 zl oplaty schroniskowej - na koszt schronu zostala zaszczepiona i odrobaczywiona - ja ja potraktowalam na pchly kleszcze i inne stwory za 30 zl combo frontline - hotel jest liczony od wczoraj czyli 24 zl z dniem dzisiejszym ;) to chyba tyle poki co, jak tylko przysiade na troche dluzej to pospisuje z konta kto ile mi wplacil i jak to sie ma wszystko do siebie bo teraz znowu musze leciec a o 16 zajrze do maksi i kolo 22 bede w domu to napisze co i jak:) aha i rozmowa z pania : - jezu jaki kochany piesek , taki cichutki spokojny i chodzi za mna jak cien, macha ogonkiem i chodzimy sobie na spacerki gdzie ladnie chodzi na smyczy, nie interesuja jej inne psy tylko czlapie sobie ze mna od siebei dodam ze pani ma 85 lat i chodzi spacerowo jak na starsza dame przystalo a maksi nawet nie mysli o wyglupach typu pociagniecie czy polozenie sie na srodku drogi;) Quote
agusiazet Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 No, można powiedzieć same rewelacyjnie dobre wieści!!! Quote
Aga76 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witaj Maksi, cudowne wieści i piękne zdjęcia! Maksi śliczności :loveu: Quote
mrowa23 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 przepraszma dobilam dopiero kolo 4 do domu bo musialam w lecznicy kiblowac podczas skladania psiaka znalezionego na drodze .... dzisiaj wieczorem mam nadzieje ze bedzie spokojnie i bede mogla na luzie powstawiac zdjecia i troche opisac co z maksi...poki co tylko tyle dodam ze maksi wytukla polowe doniczek z parapetow dzisiejszej nocy ( teraz bawie sie w ogrodnika i szukam nowych kwaitkow dla tej pani ;) ) i rano szczeknela na pania ale z opisu bym powiedziala ze z radosci po czym pani zazartowala ze jak bedzie na nia szczekala to jedzenia nie dostanie i zaraz maksi zmienila zdanie;) po ogrodzie sobie chodzi nasza dama i na zawolanie "gdzie jestes?" przychodzi moze nie zaraz ale powolutku do pani, jest bardzo spokojna lubi wygrzewac sie na sloneczku i co raz czesciej macha ogonem :D to tyle wiecej wieczorem Quote
Aga76 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Mrówa, z przyjemnością podziwiam Twoją fryzurę i kochane dwa Glutki :loveu: Maksi wygrzewaj się grzeczenie na słoneczku. Quote
Recommended Posts