Hala Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Oj Maksi..widzę, że Mrówa siezaparła..masz przechlapane.. ;) Quote
mrowa23 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 nie dosc ze mrowa sie zaparla to jeszcze mrowa sie nei odeprze i mrowa jutro zaatakuje ze zdwojona sila- trenowalam z moimi psiurami chodzenie na jednej smyczy wiec miesnie wyrobione moge maksi podnosic i stawiac na lapy moge potem znowu podnosic i potem znowu i znowu i nie daruje:D Quote
Aga76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Maksi bądź dzielna... oj będzie się jutro działo :loveu: Quote
mrowa23 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 jutro napisze relacje z rana i foteczki wstawie bo dzisaij juz padam ale maksi ma sie dobrze ;) Quote
agusiazet Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 No, Mrówo, gdzie ta relacja i foteczki? Czekam z utęsknieniem!!! Quote
mrowa23 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 wybaczcie mi ale latam jak z pieprzem musze ywjechac do soboty znowu bez neta bede asiakas jakbys mogla napisz co i jak bylo. ja w skrocie powiem tak maksi byla na spacerku ladnie szla juz jej niemusialam podnosic mialaobawy przed wejsciem do budynku ale na spacerku byla grzeczna, dosc szybko udalo sie ja zlapac i wziac na spacerek, potem ja wymizialam a foteczki mam aale powinna wyjechac godzine temu a mam do przejechania ok 300 km wiec wybaczcie wstawie je dopiero po sobotniej wizycie w schronie. Quote
asiak Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 coż więcej mam dodać jesli Mrówa wszystko napisała ;) z Maksi to naprawde fajny psiak aczkolwiek nie ukrywam, że troszku uparta bestyjka była :diabloti: a jak sie z nami w chowanego bawiła, kiedy chciałysmy ja zapiąć na smycz:evil_lol: chowała sie za wszystkimi mozliwymi budami a na pycholku szyderczy usmieszek :p hahha i tak mnie nie upniecie... ale to kochana psinka i juz niedługo u mrówci mieszkać bedzie....:multi: Quote
agusiazet Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Czekamy na wyciągnięcie Maksi z utęsknieniem i z pieniążkami, bo Maksi to posażna panienka!!! Może choć jedno, malutkie zdjęcie? Quote
asiak Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 agusiazet napisał(a):Czekamy na wyciągnięcie Maksi z utęsknieniem i z pieniążkami, bo Maksi to posażna panienka!!! Może choć jedno, malutkie zdjęcie? przykro mi ale ja nie mam ani jednego zdjątka Maksi :oops: postaram się cuś wykombinować, żeby cioteczki zadowolić ;) ale niczego nie obiecuje, bo nie wiem czy któraś z dziewczyn dzisiaj bedzie w Azorku :cool1: Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 No tak, dawno dziewczyna nie miała sesji.:razz: Quote
agusiazet Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dobra chociaż obietnica, może ktoś faktycznie zrobi!!! Quote
agusiazet Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Na tym wątku 15 urosła do magicznej liczby - wszyscy czekamy co przyniesie. Fotograf do Maksi, czy Maksi do fotografa? Oto jet pytanie!!! Quote
Recommended Posts