mrowa23 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 co raz wiecej pracy wiec co raz rzadziej tu jestem ale odwiedziny sa solidne w tygodniu tez pojade do ksieznej ktora dzisiaj dziabnela w tylek jednego psa ktory zaszedl jej droge....heksa sie robi z niej. maksi radzi sobie na prade dobrze nie zdazylam wziac jej na spacer bo mielismy dzisiaj rece pelne roboty ale w tygodniu wezme. maklsi radzi sobie bardzo dobrze a do asiakas podeszla dzisiaj merdajac ogonem. ja lece teraz dalej mam nadzieje ze uda mi sie wieczorem troche przy kompie posiedziec. Quote
Aga76 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 mrowa23 napisał(a): (...) w tygodniu tez pojade do ksieznej ktora dzisiaj dziabnela w tylek jednego psa ktory zaszedl jej droge....heksa sie robi z niej (...) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maksi anielica Quote
agusiazet Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Dlaczego Maksi nie jest już w płatnym domu tymczasowym? Poco ta zwłoka? Są pieniądze, był załatwiony DTP przez mrówę, poszły pieniądze - czy czegoś nie doczytałam, bo nie rozumiem, po co ona jest jeszcze w schronie? Quote
mrowa23 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 mowilam ze musze uporzadkowac wszystko u siebie najpierw powtorze jezeli ktos czuje sie niepewnie z pieniedzmi na moim koncie to moge je przeslac na konto agusiazet choc szczerze mowiac bylo mowione rowniez cos o zwrotu kosztow za dojazdy moje do malej ale pieniadze wyslane na hotelik sa na moim koncie i cala sume przelana przeznacze na ten cel Quote
Hala Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Przecież Mrówa tyle musiała dojeżdżać do Maksi. Quote
Aga76 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Witaj piękna Maksi Jest może ustalony przybliżony-realny termin zabrania Maksi ze schronu? Quote
Tola Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Nie bedzie mnie 2 tyg. mam nadzieję, ze jak wróce Maksi bedzie juz u siebie:loveu: Quote
Aga76 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 martaa2 napisał(a):Nie bedzie mnie 2 tyg. mam nadzieję, ze jak wróce Maksi bedzie juz u siebie:loveu: Byłoby cudownie... Quote
agusiazet Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 mrowa23 napisał(a):mowilam ze musze uporzadkowac wszystko u siebie najpierw powtorze jezeli ktos czuje sie niepewnie z pieniedzmi na moim koncie to moge je przeslac na konto agusiazet choc szczerze mowiac bylo mowione rowniez cos o zwrotu kosztow za dojazdy moje do malej ale pieniadze wyslane na hotelik sa na moim koncie i cala sume przelana przeznacze na ten cel Tu nie chodzi o pieniądze, tylko o Maksi - jeśli jest dt to psa można by przewieźć i po sprawie, chyba, że DT nie ma. Mnie pisałaś o sobocie lub poniedziałku przed moim wyjazdem na wakacje, a ja już wracam z Fuerte do Anglii czyli minęło już ponad 2 tygodnie. Chyba, że coś źle zrozumiałam. Można by te pieniądze przeznaczyć na ratowanie innego psa, jeśli Maksi ma tak dobrze:( Quote
mrowa23 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 dt czeka na maksi tylko zeby cena nie wzrosla to ja musze sie nia opiekowac w dt wiec dlatego jest postojbo ja o ile teraz dojezdzam do maksi to nie jestem wstanie dojezdzac do niej codziennie a jak nie bede codziennie dojezdzala to cena wzrosnie maksi ma dobrze bo nic jej nei grozi ma jedzenie zakumplowala sie z innymi psiakami powoli przekonuje sie do ludzi, praca nad nia w warunkach stchroniskowych jest mozliwa ale dluzsza niz w dt bo nie codzienna od was zalezy co i jak bedzie sie dzialo bo ja jestem tylko rekoma tutaj wiem ze na dzien dzisiejszy jakbysmy chcieli oglaszac maksi to pomimo iz zaraz po trafieniu do schroniska maksi byla np do domu z dziecmi o tyle teraz polecilabym ja tylko osobie cierpliwej ktora moglaby jej poswiecic 24h na dobe Quote
Aga76 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 W takim razie trzeba na spokojnie coś zdecydować - tak mi się wydaje. Quote
Hala Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 ja dawno nie była w schronie...a coś mi sięwydaje że stan rzeczy się zmienił Quote
Aga76 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Hala napisał(a):ja dawno nie była w schronie...a coś mi się wydaje że stan rzeczy się zmienił Halu, napisz co sądzisz o sytuacji. Quote
agusiazet Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 A ile kosztowałoby wzięcie Maksi do Dt bez Twojej opieki, Mrówa? Quote
mrowa23 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 jezeli beze mnie to 35zl za dobe a ja juz dodzwonilam sie i poznalam ostateczne moje terminy ktore mnie wiaza i po 15 sierpnia mam juz wolne jakby i moge sie tym zajac...niestety tak dlugo ale coz ja nie moge niestety wszystkie przyspieszyc Quote
Aga76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Dobrze, że jest coś konkretnego :loveu: Myślę, że z opieką Mrówy Maksi będzie lepiej i więcej na tym skorzysta... Będziemy dzielnie czekać :thumbs: Quote
mrowa23 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 na prawde przepraszam was za zamieszanie i tak dlugi okres czasu ale wywrocilo mi sie wszystko do gory nogami ostatnim czasem. ale 15 to ostateczny termin i juz wszystko jest uzgodnione podpisane na papierze zeby nei bylo, takze maksi moze sie pakowac walizki, niestety kozaka bedzie musiala zostawic ;) Quote
Aga76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 mrowa23 napisał(a):na prawde przepraszam was za zamieszanie i tak dlugi okres czasu ale wywrocilo mi sie wszystko do gory nogami ostatnim czasem. ale 15 to ostateczny termin i juz wszystko jest uzgodnione podpisane na papierze zeby nei bylo, takze maksi moze sie pakowac walizki, niestety kozaka bedzie musiala zostawic ;) Mrówa, rozumiemy, że jesteś w trudnej sytuacji, że czasem wychodzi nie tak jakby człowiek chciał, jeśli nie zrezygnowałaś z Maksi to super, a czekać potrafimy grzecznie i dzielnie, bo wiemy, że warto. Jesteś blisko Maksi, cześć osób z dogo jedynie wirtualnie i chyba najważniejsze jest zachowanie między nami zaufania i zrozumienia, bo w sumie chodzi nam o jedno, o dobro Maksi. Quote
agusiazet Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Maksi się ciotkom przypomina - to taka urokliwa suka!!! Quote
mrowa23 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 maksi sie przypomina i merda ogonkiem w kierunku cioteczek:razz: Quote
agusiazet Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 I z niecierpliwością czekamy na 15 sierpnia!!! Quote
Recommended Posts