Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co raz wiecej pracy wiec co raz rzadziej tu jestem ale odwiedziny sa solidne w tygodniu tez pojade do ksieznej ktora dzisiaj dziabnela w tylek jednego psa ktory zaszedl jej droge....heksa sie robi z niej. maksi radzi sobie na prade dobrze nie zdazylam wziac jej na spacer bo mielismy dzisiaj rece pelne roboty ale w tygodniu wezme. maklsi radzi sobie bardzo dobrze a do asiakas podeszla dzisiaj merdajac ogonem. ja lece teraz dalej mam nadzieje ze uda mi sie wieczorem troche przy kompie posiedziec.

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mrowa23 napisał(a):
(...) w tygodniu tez pojade do ksieznej ktora dzisiaj dziabnela w tylek jednego psa ktory zaszedl jej droge....heksa sie robi z niej (...)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Maksi anielica

Posted

Dlaczego Maksi nie jest już w płatnym domu tymczasowym? Poco ta zwłoka? Są pieniądze, był załatwiony DTP przez mrówę, poszły pieniądze - czy czegoś nie doczytałam, bo nie rozumiem, po co ona jest jeszcze w schronie?

Posted

mowilam ze musze uporzadkowac wszystko u siebie najpierw
powtorze jezeli ktos czuje sie niepewnie z pieniedzmi na moim koncie to moge je przeslac na konto agusiazet choc szczerze mowiac bylo mowione rowniez cos o zwrotu kosztow za dojazdy moje do malej ale pieniadze wyslane na hotelik sa na moim koncie i cala sume przelana przeznacze na ten cel

Posted

mrowa23 napisał(a):
mowilam ze musze uporzadkowac wszystko u siebie najpierw
powtorze jezeli ktos czuje sie niepewnie z pieniedzmi na moim koncie to moge je przeslac na konto agusiazet choc szczerze mowiac bylo mowione rowniez cos o zwrotu kosztow za dojazdy moje do malej ale pieniadze wyslane na hotelik sa na moim koncie i cala sume przelana przeznacze na ten cel

Tu nie chodzi o pieniądze, tylko o Maksi - jeśli jest dt to psa można by przewieźć i po sprawie, chyba, że DT nie ma. Mnie pisałaś o sobocie lub poniedziałku przed moim wyjazdem na wakacje, a ja już wracam z Fuerte do Anglii czyli minęło już ponad 2 tygodnie. Chyba, że coś źle zrozumiałam. Można by te pieniądze przeznaczyć na ratowanie innego psa, jeśli Maksi ma tak dobrze:(

Posted

dt czeka na maksi tylko zeby cena nie wzrosla to ja musze sie nia opiekowac w dt wiec dlatego jest postojbo ja o ile teraz dojezdzam do maksi to nie jestem wstanie dojezdzac do niej codziennie a jak nie bede codziennie dojezdzala to cena wzrosnie
maksi ma dobrze bo nic jej nei grozi ma jedzenie zakumplowala sie z innymi psiakami powoli przekonuje sie do ludzi, praca nad nia w warunkach stchroniskowych jest mozliwa ale dluzsza niz w dt bo nie codzienna
od was zalezy co i jak bedzie sie dzialo bo ja jestem tylko rekoma tutaj
wiem ze na dzien dzisiejszy jakbysmy chcieli oglaszac maksi to pomimo iz zaraz po trafieniu do schroniska maksi byla np do domu z dziecmi o tyle teraz polecilabym ja tylko osobie cierpliwej ktora moglaby jej poswiecic 24h na dobe

Posted

jezeli beze mnie to 35zl za dobe a ja juz dodzwonilam sie i poznalam ostateczne moje terminy ktore mnie wiaza i po 15 sierpnia mam juz wolne jakby i moge sie tym zajac...niestety tak dlugo ale coz ja nie moge niestety wszystkie przyspieszyc

Posted

Dobrze, że jest coś konkretnego :loveu: Myślę, że z opieką Mrówy Maksi będzie lepiej i więcej na tym skorzysta...

Będziemy dzielnie czekać :thumbs:

Posted

na prawde przepraszam was za zamieszanie i tak dlugi okres czasu ale wywrocilo mi sie wszystko do gory nogami ostatnim czasem. ale 15 to ostateczny termin i juz wszystko jest uzgodnione podpisane na papierze zeby nei bylo, takze maksi moze sie pakowac walizki, niestety kozaka bedzie musiala zostawic ;)

Posted

mrowa23 napisał(a):
na prawde przepraszam was za zamieszanie i tak dlugi okres czasu ale wywrocilo mi sie wszystko do gory nogami ostatnim czasem. ale 15 to ostateczny termin i juz wszystko jest uzgodnione podpisane na papierze zeby nei bylo, takze maksi moze sie pakowac walizki, niestety kozaka bedzie musiala zostawic ;)

Mrówa, rozumiemy, że jesteś w trudnej sytuacji, że czasem wychodzi nie tak jakby człowiek chciał, jeśli nie zrezygnowałaś z Maksi to super, a czekać potrafimy grzecznie i dzielnie, bo wiemy, że warto. Jesteś blisko Maksi, cześć osób z dogo jedynie wirtualnie i chyba najważniejsze jest zachowanie między nami zaufania i zrozumienia, bo w sumie chodzi nam o jedno, o dobro Maksi.