Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śledzę ten wątek już jakiś czas i trzymam za Was kciuki dziewczyny :thumbs: Napewno się uda ;)
A jeśli potrzebne są jeszcze faktury, to ja pod koniec tygodnia będę zamawiała karmę za prawie 200zł, potrzeba jeszcze? :razz:

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monia&Tofi']Śledzę ten wątek już jakiś czas i trzymam za Was kciuki dziewczyny :thumbs: Na pewno się uda ;)
A jeśli potrzebne są jeszcze faktury, to ja pod koniec tygodnia będę zamawiała karmę za prawie 200zł, potrzeba jeszcze? :razz:[/quote]

Oj, bardzo, ale to bardzo, na PW podam Ci dane mrówki, które musisz dołączyć do faktury, żeby pieniążki do niej przelali. Piękne dzięki!!!:lol:

Posted

[quote name='mrowa23']witam wszystkich,
maksi zabiore dopiero w tym tygodniu, mam jutro pogrzeb w rodzinie, bardzo bliskiej osoby, jezeli ktos chcialby wytlumaczenia dlaczego przesuniete zostalo zabranie maksi chetnei udsziele na pw. przepraszam jeszcze raz wszystkich ale podlamalam sie troche.[/quote]

myślami jesteśmy z Toba kochana...
Dorotko nie musisz niczego tłumaczyć...
Maksi na pewno cierpliwie czeka...

Posted

[quote name='Hala']powolutku...powolutku...ale ten całus w nochal Maksi baaardzo mi się podobał. :loveu:
[FONT=Georgia]
Maksi pewnie też...
[/FONT]:lol:

Posted

Maksi raczej nie, to mrówa ma przykre rodzinne uroczystości. Teraz musimy na nią poczekać!!! Ważne, żeby dziewczyna się pozbierała i wróciła do nas, bo naprawdę jest nam potrzebna!!!