Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dołączam się do życzeń i Maksi to już niedługo!!

Pieniążki od Agi76 przelałam dzisiaj na konto mrówki dodając 6 zł , żeby było na 3 dni w DT.
Wysyłam też priorytetem do AFN-u rachunek na 68,19, również, żeby ze skarpety Maksi przelali na konto mrówy.
Razem będzie, tylko nie wiem kiedy, 104zł 19 gr., co wystarczy na 8 dni.
Jestem ciekawa, czy hotelik, mojego psa na wakacje, wystawi mi fakturę, byłoby 500 zł i prawie 2 miesiące dla Maksi zabezpieczone!

Mrowa dawaj znać jak będę pieniądze spływać, bi nie chciałabym, żebyś została bez pieniędzy dla Maksi.

Posted

[FONT=Georgia]Aga :loveu: [/FONT]
[FONT=Georgia]super, że piszesz wszystko czytelnie, w razie potrzeby będzie można działać[/FONT] :loveu: [FONT=Georgia]Mam nadzieję, że pieniądze z konta AFNu uda się wydobyć bez dużych opóźnień. Ja (niestety) jestem po większych zakupach i przez najbliższe dwa miesiące nie mam szans na faktury.[/FONT]

Posted

Ja psa nie mam, więc tym bardziej faktur.
Ale to co obiecałam co miesiac będę dawać. Mało tego...ale nie mogę wiecej..naprawdę. :oops:

Posted

Dokonałam zakupu w Krakvecie na 141 zł z ogonkiem, jak tylko bedzie faktura wysyłam rozliczenie do AFN-u. Czy ktoś wie, czy dziewczyny szybko te zwrody na podane konto realizują?

Posted

dziewczyny...Mrówa bierze Maksi za dwa dni!! czy wy to rozumiecie?

Mrówa! Ile masz kasy już?
Na ile dni straczy??

Trzeba by popytać resztę która się deklarowała na płacenie dla Maksi.
Bo przecież wiele osób deklarowało pomoc.
Ja w sobotę dam Ci do ręki moje comiesięczne 30zł,,, więcej nie mogę. :oops:

Posted

Mrowa napisz ile masz pieniedzy na maksi, bo AFN nie robi rozliczeń i nie wiem, czy wysłana przeze mnie faktura dotarła i czy została rozliczona. Czy za Maksi opłaty mają być z góry, czy np. po jakimś okresie czasu?

Posted

przepraszam ze nei pisze teraz za czesto ale mam male klopoty, nadal jest 36 zl na koncie a mozna placic w hoteliku z 3 dniowym opoznieniem maksymalnie. za maksi bedzie trzeba uiscic oplate schroniskowa w wysokosci 30 zl- jest to schronisko panstwowe i papierki musza sie zgadzac.

Posted

Aga 76, dzięki:lol: , jesteś kochana - zaraz na PW podam Ci dane mrówy. Dorota ja po przyjściu do domu przeleję Ci te 141 zł z ogonkiem z Krakvetu, za ktore dostanę pewnie zwrot za rachunek z AFN-u. Będzię 177 zł, co wystarczy na prawie 15 dni, ale co potem? Czy zwykły wet. wystawia faktury, bo muszę mojego psa odrobaczyć i dać coś na kleszcze przed pójściem do hoteliku? Wzięłabym fakturę i coś znowu byłoby. Może uda mi się też wziąc za hotelik, to byłoby 500 zł, a to już spora suma, tylko też nie wiem, czy dają!!! Odezwę się jak się coś dowie i może ktoś ma rachunki, które mógłby wziąc na zbyciu? BŁAGAMY!!!

Posted

Faktura na ok. 70 złotych do AFN-u dotarła! Tweety napisała, że przelew powinien być u mrowy w poniedziałek. Więc na raz wstrzymuję się z tymi 141 złotymi, bo też nie mam za wiele i czekam na rachunek. mrówa jak będziesz w poniedziałek na DG, pisz koniecznie czy kasę już masz, bo nie chciałabym, abyś została goła i wesoła!!!