agusiazet Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Uśmiech Maksi mnie uszczęśliwia.Pieniądze są i czekają na zagospodarowanie, tylko pamiętaj, że z żeby je dostać trzeba mieć rachunki! Quote
mrowa23 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 no bo ja tak glosno mysle sobie.... bo to nie jest sprawa jakas super wazna ratujaca zycie ale....chcielismy w schronie zrobic taki brodzik dla psiakow w ktorym moglyby sie chlodzic w upalne dni- maja teraz taki ale jest on maly i zardzewialy, a my chcielibysmy zrobidc im taki ze spadzistym podestem na tyle duzy zeby astor czy baron mogly smialo do niego wejsc- co robia bardzo chetnie juz teraz w tym malym tylko ze nie maja jak ale i tak sie klada na upartego wykonanie tego spadloby na mojego tz-ta ktory sie juz zgodzil na robocizne jak najabrdziej rzecz jasna darmowa tylko potrrzebne by byly fundusze na materialy.... to na prawde pomoze psiakom latem...wiem ze mozna by dodac ze mozna by od razu i solarium postawic no ale...warto zapytac was o zdanie. tylko w razie czego nie wiem czy afn zwroci kase za rachunek za beton np ;) Quote
Hala Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Mówa, my już z Olą myślałayśmy, czy by jakiego nie kupić plastikowaego i z Ryskiem, chodziliśmy po selgrosie i szukaliśmy pod tym kontem. A najczęściej ja..to widziałam Barona w tej kąpieli. :loveu: Quote
agusiazet Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Nie wiem, z pieniędzy ze skarpety Maksi chyba się nie da. Trzeba byłoby chyba założyć skarpetę schronisko oborniki Wielkopolskie i przeksięgować pieniądze. Tylko, co jeśli będą potrzebne Maksi? A zostaną wydane? Musielibyśmy mieć pewność, że ktoś weźmie Maksi do domu stałego i nie będzie na nic chciał kasy!!! Quote
mrowa23 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 o to to ja bym sie nie martwila bo maksi radzi sobie w schronie co raz lepiej i do hotelu raczej bym jej nei zabierala, bo i po co a o jej charakterze czy zachowaniach moge powiedziec co raz wiecej i osoby chetne do adopcji moga sie kontaktowac ze mna w razie czego z oglaszaniem maksi jeszcze bym sie wstrzymala bo jeszcze pracy wymaga a jak wszystko dobrze pojdzie to i domek dla niej bedzie ale tfu tfu ciiii hala ja tak kombinowalam i za platikowe takie oszka wodne to kupe kasy chca a my z tz-tem myslielimsy o zrobieniu takiego betnowego albo z celgy i wymalowac folia w plynie zeby woda nei uciekala-taniej i zolidne na jakby co ugryzienia psiakow i zadrapania i takie tam... Quote
Brucio Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 a na taki basen waszego projektu to duza kasa potrzebna ? Quote
Hala Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 to już chyba TZ Mrówy musi powiedzieć, jaki ma pomysł i jak widzi realizację. W każdym razie ten basen dla psów na ualy to cudowna sprawa. Wyobrazacie sobie psiaki mogace sie pluskać? One teraz mają coś takiego i te większe z niego lkorzystają........ ale małe to tam nie wejdą. Quote
Hala Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 dzisiaj będzie nas dużo w schronie...na własne oczy zobaczę, co za uroki odczynia Mrówa z Maksi. :diabloti: Quote
Hala Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 jak przyjechałam do schroniska, to była już Mrówa ze swoim TZetem. Poszliśmy na wybieg, każdy do swojej pracy. Każdy z nas coś tam miał zaplanowane. Mrówa zniknęła mi z widnokręgu. Ja zaczęłam z jakimiś psiakami chodzić sobie po wybiegu..a tu patrzę..Mrówa z Kamilą mają Maksi i ją niosą. Na taki nasz zwany pomost miłości. Dlatego tak nazwany, bo jak tam usiadziemy, to duuużo psiakó do nas przychodzi na mizianko i przytulanko. I robi siętaki szał ciał, każdego głaszczemy, dotykamy. One nam sprzedają całuski.... :lol: Maksi została postawiona na murku, obok usiadła Mrówa i jej TZ. I kochani..ona byla zadowolona. :lol: Uśmiechała sie. Mrówa ją głaskała.... Jaki to był miły widok.... Quote
anula1959 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 O mateńko , to po prostu nie do uwierzenia....cieszę się ogromnie:multi: Quote
Hala Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 z niecierpliwością czekamy na Mrówę. A znajac ja...nie szybko się pojawi. :cool1: Quote
Hala Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 no wiesz..zdjecia mam wszystkie z Mrówą i jej TZ i nie wiem czy mogę, czy wypada wstawić............ :razz: Quote
agusiazet Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Zdjęć nie ma, ale na bazarkowej ciucholandii zarobiłam dzięki cioteczkom zarobiłam 102 zł. Troszkę odejdzie na opłaty, ale i tak w skarpecie przybędzie! Quote
mrowa23 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 mozna wstawiac mozna jezeli nikogo nei wystrasza nasze facjaty to mozna :D jak tylko sie troxche oporzadze to naskrobie pare nowinek tutaj tylko czasu troszke potrzebuje :) Quote
Hala Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 już!1 już kochani wstawiam!! spokojnie! :multi: Quote
Agnie Koty Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 fajnie, widać, że jest zadowolona choć trochę nieśmiała chyba. I jaka elegantka, założyła białe skarpetki, :evil_lol: Quote
asiak Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Hala'] jakie piękne Damy, no no :razz: Quote
Recommended Posts