Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pewnie ze jej sie uda w koncu jest pod opieka dogomaniakow :)
ja juz nawet mam pewne pomysly wzgledem Maksi ale musi dziewczynka jeszcze powspolpracowac ze mna zeby moc isc do adopcji ale... damy rade bo Maksi jak najbardziej chce nawiazac kontakt tylko niesmiala dziewczyna jest ;) jutro bede u niej.

hala a ty baboku kochany czemy nie bylas w schronie? nastepna sobote cie widze prawda? :>

Posted

Agnie Koty napisał(a):
a co Ty nad nią za uroki odczyniasz na tym zdjęciu?:evil_lol:

bueheh no wiecie jakos trza bylo Maki namowic do kontaktu a troche magi nie zaszkodzi :evil_lol: :lol:

Posted

jestem no wiec Maksi juz bliziutko sie trzymala dzisiaj mnie po 1,5 h weszla do budy na mizianko, psy juz na nia tak nei szczekaja, a jak dede szczeknal to maksi nie bala sie juz odgryzc za te ujadanie i go za ogon capnela za te jego zuchwalstwa, potem w budzie bylo mizianko naszej damy a potem ja juz odplywalam- upal jak w piekle...
maksi w budzie nawet patrzyla na mnie :D smiejcie sie ciotki ale ostatnio to wdusila nos w kat budy i nic a nic nie widziala a dzisiaj juz patrzyla zadowolona a jak lezala przed buda to jak sie zblizalam nawet jej nei przeszkadzalo- ze spokojem wyciagnela nozki sobie do opalania :)

hala to zobaczymy sie w sobote w schronie? ale fajnie :)

Posted

moja mam nadzieje ze tak ale potem musi jeszcze potencjalny domek troche popracowac z maksi choc juz nie tak jak ja to jednak maksi musi im tez zaufac bo zabranie jej ze schornu w calkiem nowe nieznane otoczenie bez wczesniejszego zdobycia jej zaufania moze doprowadzic do czesciowego cofniecia sie suni, dlatego potencjalny dom bedzie musial poznac maksi jak i ona ich- na spokojnie a to wiaze sie z odwiedzinami maksi, choc (tfu, tfu) jezeli sie uda moj nikczemny plan to powinno wszystko wspolgrac ;)