Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poznałam Maksi dzięki stronie obornickiego TOZu. Nigdy jej nie szukałam w tłumie pós, bo i po co?
Dopieor gdy moi znajomi zaadoptowali ją wirtualnie.......zwróciłam na ną uwagę.

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hala, całej sumy nie mogę dla Maksi obiecać, ale 100 zł + aukcje na bazarku to chyba dam radę. Napisz proszę do dogomaniaków listy na PW, czy ktoś zasponsoruje chociaż jeden dzień życia suczki w hoteliku!! Ja ostatnio wspomagałam tak pitbullkę z Suwałk i chyba udało się sunię na cały miesiąc dać do hotelu. Warto spróbować!!!

Posted

Hala, mam nadzieję w najbliższym czasie wydębić zaległą trzynastkę od pracodawcy wraz z odsetkami, więc zafunduję Maksi cały miesiąc w hoteliku - myślę, że możesz ją wyciągnąć , albo przynajmniej troszkę nad jej oswojeniem popracować!!! Nie daje mi spać ta psica i ta trzynastka będzie jak dar z nieba!!! Proszę zarezerwuj jej to miejsce w hoteliku, ja już mogę zapłacić z wypłaty za jej pobyt, plis!!!

Posted

Hala, w tytule tego wątku dopisz, że prosisz o podanie kontaktu do pobliskich hoteli za przystępną cenę, albo takich gdzie przyjmują wszelkie bidy, a nie tylko patrzą na czysty zysk!!! Zaraz napiszę do supergogi, może ona zna jakieś hoteliki w poznańskiem!

Posted

Faktycznie, ten hotelik,który otwiera się przez google jest za 30 zł - poszaleli, tylko zysk się liczy. Są jeszcze dwa, które nie mają stron internetowych, może warto zadzwonić?

Posted

A może by poszukac hotelu gdzieś poza Poznaniem, bo tam wiadomo, że ceny niskie nie będą. Może Swarzędz, Nekla?

''REX'' HOTEL DLA ZWIERZĄT
ul. Średzka 66
SWARZĘDZ - ZALASEWO
(061) 817 21 41, 0 601 402 070

''DALMAT'' HOTEL DLA ZWIERZĄT
Gierłatowo 8a
62-330 NEKLA
(061) 4386 931, tel./fax (061) 4386 932 kom. 0 605 586 020

Posted

Hala, ja z braku innych możliwości - stawiam teraz na boksy Kierownika. Są wolne i czy Maksi byłaby tam sama? Tylko to Ty musiałabyś ją tam resocjalizować czyli powoli oswajać z ludźmi , i może troszkę dokarmiać smakołykami i zadbać o wygląd! Dałabyś radę? A przez np. miesiąc będziemy ją ogłaszać i szukać domu. Napisz, co o tym myślisz!