Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Deli przebywa w przytulisku w Krobi od około miesiąca, jest młodziutka, śliczna i bardzo fajna więc bardzo adopcyjna. Niestety w stanie w jakim jest nikt się nią nie zainteresował adopcyjnie, a też boimy się żeby jej nie wział nikt do rozmnażania bo młodziutka i sliczna jest, a tam nie ma warunków na sterylizację. Zabieramy ją więc do DT u Brokatki i ani0112 - wypięknimy, wysterylizujemy i będziemy przebierać w domkach :eviltong:

Póki co wiadomo o niej, że ma około roku, jest wesoła, bardzo sympatyczna i całuśna.

Zbieramy na sterylizację!
Jeśli ktoś chce nam pomóc i się dołożyć do sterylki to proszę bardzo o wpłaty na konto:

Sznaucery w Potrzebie
nr konta:
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - VIVA

ul. Kawęczyńska 16 lok 42a
03-772 Warszawa

68 2030 0045 1110 0000 0255 8420
w tytule wpłaty: "dla Deli"

Póki co mamy na transport:
100 zł koja
25 zł ASAB
25 zł Adam D.
20 zł lilo
30 zł natie
100 zł nowy domek na sterylizację

SUMA: 300 zł

wydatki:
106 zł transport ania0112 (Dąbrowa G.-Wrocław-Dąbrowa G.)
150 zł sterylizacja

SUMA: 256 zł

SALDO: 44 zł

zdjęcia z przytuliska

Edited by malawaszka
  • Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Natalia ogromne dzięki :Rose: wykosztowałaś się już na sznupy w tym miesiącu :Rose:

OC mnie zeżre w poniedziałek :( prawie 1000 zł ;( ;( ;(

Posted

natie napisał(a):
OC mnie zeżre w poniedziałek :( prawie 1000 zł ;( ;( ;(

o masakra jakaś - strasznie drogo - ja zawsze się ubezpieczam tam gdzie najtaniej - idę do takiego biura ubezpieczeniowego - oni mają oferty wszystkich ubezpieczalni i wybierają najtańsze - no chyba, ze nie masz zniżek bo ja mam komplet zniżek więc gdybym nie miała to tez bym buliła tyle brrr

Posted

malawaszka napisał(a):
o masakra jakaś - strasznie drogo - ja zawsze się ubezpieczam tam gdzie najtaniej - idę do takiego biura ubezpieczeniowego - oni mają oferty wszystkich ubezpieczalni i wybierają najtańsze - no chyba, ze nie masz zniżek bo ja mam komplet zniżek więc gdybym nie miała to tez bym buliła tyle brrr
no właśnie nie mam zniżek i na dodatek mam rok prawko, a te 1000 zł to najtańsza opcja :) LINK4 :P

jak się odkuję to po kolejnej wypłacie znowu coś na sznupki wpłacę:)

Posted (edited)

Ja mam jutro Deli przejąć na kilka godzin,ale coś nie mogę się dodzwonić do Marty J.
Ania0112 też się nie odezwała.
Dodzwoniłam się do Marty i jesteśmy umówione.Czekam na sygnał od Ani.

Edited by Poker
Posted

I ja jestem :lol:
Dzięki Monika za wątek.. ja nie tyle co mam problem z założeniem co po prostu nie wiem gdzie taka opcja jest a nie mam czasu na poszukiwania... no chyba, ze chcielibyście watek w przyszłym tygodniu :eviltong:

Pysia napisał(a):
Będa jutro zdjęcia Deli? I opowieści codzienne też będą?
Miała byc u mnie, więc czuje sie związana emocjonalnie :oops:

Będą zdjęcia młodej jutro i opis co i jak ale nie za wcześnie bo najpierw muszę przejechać 400 km potem, pomóc mamie w ogarnięciu kramiku, no i nacieszyć się nareszcie psami - moimi domowymi też bo dziś wyszłam rano i wróciłam godzine temu dopiero.. :shake:

Co do informacji będą na bieżąco ale raczej nie codziennie bo ja w domu nie mieszkam a mama nie lubi i nie zawsze ma czas by pisać. ale nie martwcie się - raporty będą na bieżąco, nic wam nie umknie z życia Deli :)

Z Poker rozmawiałam - będę u niej między 12-13 jak wszystko pójdzie okej.

Posted

Pysia napisał(a):
No to będę czekać niecierpliwie :)

Trzymam kciuki za Was wszystkie ;) Żeby Deli za dużo nie rozrabiała :evil_lol:

NIE MOZE! już powiedziałam Ince, że od jutra będzie psem pasterskim :diabloti: Jutro skończy się Heca i będzie grzeczna, kochana Deli :eviltong:

Posted

Domek gotowy na nowego lokatora :) Brokat i Inka powiadomione, pluszak ( nie Inkowy) przygotowany, miseczka jest, szelki Brokasia wyprane i z adresatka dla Deli gotowe, smycz od Moniki gotowa, smaczki na przekupstwo są :) Człowiek do pilnowania Deli w autku załatwiony.. to chyba już wszystko...:)

Posted

Pytanie do Ani.Daleko macie do Chrzanowa? Konkretnie chodzi mi o Mętków? Mam pakę dla państwa z Mętkowa i sobie pomyslałam ,ze może byście wzięły.

Posted

Pink napisał(a):
Czyli mozna zaczac akcje transportowo-przechowawcza :lol:

TAK:multi:

Poker napisał(a):
Pytanie do Ani.Daleko macie do Chrzanowa? Konkretnie chodzi mi o Mętków? Mam pakę dla państwa z Mętkowa i sobie pomyslałam ,ze może byście wzięły.

odpowiedziałam na pw :)