malawaszka Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 (edited) Deli przebywa w przytulisku w Krobi od około miesiąca, jest młodziutka, śliczna i bardzo fajna więc bardzo adopcyjna. Niestety w stanie w jakim jest nikt się nią nie zainteresował adopcyjnie, a też boimy się żeby jej nie wział nikt do rozmnażania bo młodziutka i sliczna jest, a tam nie ma warunków na sterylizację. Zabieramy ją więc do DT u Brokatki i ani0112 - wypięknimy, wysterylizujemy i będziemy przebierać w domkach :eviltong: Póki co wiadomo o niej, że ma około roku, jest wesoła, bardzo sympatyczna i całuśna. Zbieramy na sterylizację! Jeśli ktoś chce nam pomóc i się dołożyć do sterylki to proszę bardzo o wpłaty na konto: Sznaucery w Potrzebie nr konta: Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - VIVA ul. Kawęczyńska 16 lok 42a 03-772 Warszawa 68 2030 0045 1110 0000 0255 8420 w tytule wpłaty: "dla Deli" Póki co mamy na transport: 100 zł koja 25 zł ASAB 25 zł Adam D. 20 zł lilo 30 zł natie 100 zł nowy domek na sterylizację SUMA: 300 zł wydatki: 106 zł transport ania0112 (Dąbrowa G.-Wrocław-Dąbrowa G.) 150 zł sterylizacja SUMA: 256 zł SALDO: 44 zł zdjęcia z przytuliska Edited June 2, 2013 by malawaszka Quote
Margi Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 No to się witam u dziewczynki i trzymam :kciuki: za jutrzejszą podróż. Quote
Pysia Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Czyli czwarta z dwóch planowanych odnajdzie jutro swoją szanse :) Quote
natie Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 poleciało 30 zł dla Deli - więcej póki co nie mogę :( Quote
malawaszka Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Natalia ogromne dzięki :Rose: wykosztowałaś się już na sznupy w tym miesiącu :Rose: Quote
natie Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 malawaszka napisał(a):Natalia ogromne dzięki :Rose: wykosztowałaś się już na sznupy w tym miesiącu :Rose: OC mnie zeżre w poniedziałek :( prawie 1000 zł ;( ;( ;( Quote
malawaszka Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 natie napisał(a):OC mnie zeżre w poniedziałek :( prawie 1000 zł ;( ;( ;( o masakra jakaś - strasznie drogo - ja zawsze się ubezpieczam tam gdzie najtaniej - idę do takiego biura ubezpieczeniowego - oni mają oferty wszystkich ubezpieczalni i wybierają najtańsze - no chyba, ze nie masz zniżek bo ja mam komplet zniżek więc gdybym nie miała to tez bym buliła tyle brrr Quote
natie Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 malawaszka napisał(a):o masakra jakaś - strasznie drogo - ja zawsze się ubezpieczam tam gdzie najtaniej - idę do takiego biura ubezpieczeniowego - oni mają oferty wszystkich ubezpieczalni i wybierają najtańsze - no chyba, ze nie masz zniżek bo ja mam komplet zniżek więc gdybym nie miała to tez bym buliła tyle brrrno właśnie nie mam zniżek i na dodatek mam rok prawko, a te 1000 zł to najtańsza opcja :) LINK4 :P jak się odkuję to po kolejnej wypłacie znowu coś na sznupki wpłacę:) Quote
Pysia Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Będa jutro zdjęcia Deli? I opowieści codzienne też będą? Miała byc u mnie, więc czuje sie związana emocjonalnie :oops: Quote
kiyoshi Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 zaglądam do kolejnej szczęśliwej panienki:) jest cuuuudooowna!!! niech jej się szczęści:) Quote
Poker Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 (edited) Ja mam jutro Deli przejąć na kilka godzin,ale coś nie mogę się dodzwonić do Marty J. Ania0112 też się nie odezwała. Dodzwoniłam się do Marty i jesteśmy umówione.Czekam na sygnał od Ani. Edited May 11, 2013 by Poker Quote
Pink Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Przyczlapalam do dziewczynki i bede podczytywac co i jak :lol: Quote
Małgorzata Noga Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 My też z Emisią i Bubolem trzymamy za malutka kciuki :) Quote
Poker Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 ANia0112 już dzwoniła u jesteśmy dogadane.Powinna być po sunię ok.12.30. Quote
ania0112 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 I ja jestem :lol: Dzięki Monika za wątek.. ja nie tyle co mam problem z założeniem co po prostu nie wiem gdzie taka opcja jest a nie mam czasu na poszukiwania... no chyba, ze chcielibyście watek w przyszłym tygodniu :eviltong: Pysia napisał(a):Będa jutro zdjęcia Deli? I opowieści codzienne też będą? Miała byc u mnie, więc czuje sie związana emocjonalnie :oops: Będą zdjęcia młodej jutro i opis co i jak ale nie za wcześnie bo najpierw muszę przejechać 400 km potem, pomóc mamie w ogarnięciu kramiku, no i nacieszyć się nareszcie psami - moimi domowymi też bo dziś wyszłam rano i wróciłam godzine temu dopiero.. :shake: Co do informacji będą na bieżąco ale raczej nie codziennie bo ja w domu nie mieszkam a mama nie lubi i nie zawsze ma czas by pisać. ale nie martwcie się - raporty będą na bieżąco, nic wam nie umknie z życia Deli :) Z Poker rozmawiałam - będę u niej między 12-13 jak wszystko pójdzie okej. Quote
Pysia Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 No to będę czekać niecierpliwie :) Trzymam kciuki za Was wszystkie ;) Żeby Deli za dużo nie rozrabiała :evil_lol: Quote
ania0112 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Pysia napisał(a):No to będę czekać niecierpliwie :) Trzymam kciuki za Was wszystkie ;) Żeby Deli za dużo nie rozrabiała :evil_lol: NIE MOZE! już powiedziałam Ince, że od jutra będzie psem pasterskim :diabloti: Jutro skończy się Heca i będzie grzeczna, kochana Deli :eviltong: Quote
ania0112 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Domek gotowy na nowego lokatora :) Brokat i Inka powiadomione, pluszak ( nie Inkowy) przygotowany, miseczka jest, szelki Brokasia wyprane i z adresatka dla Deli gotowe, smycz od Moniki gotowa, smaczki na przekupstwo są :) Człowiek do pilnowania Deli w autku załatwiony.. to chyba już wszystko...:) Quote
Pink Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Czyli mozna zaczac akcje transportowo-przechowawcza :lol: Quote
Poker Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Pytanie do Ani.Daleko macie do Chrzanowa? Konkretnie chodzi mi o Mętków? Mam pakę dla państwa z Mętkowa i sobie pomyslałam ,ze może byście wzięły. Quote
ania0112 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Pink napisał(a):Czyli mozna zaczac akcje transportowo-przechowawcza :lol: TAK:multi: Poker napisał(a):Pytanie do Ani.Daleko macie do Chrzanowa? Konkretnie chodzi mi o Mętków? Mam pakę dla państwa z Mętkowa i sobie pomyslałam ,ze może byście wzięły. odpowiedziałam na pw :) Quote
Recommended Posts