Jump to content
Dogomania

Jack wraca z nieudanej adopcji!!!.Czy znajdziemy mu prawdziwy dom?....

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jotpeg, już się nie martwię o te 2 tygodnie... Dzisiaj wieczorem Jackuś trafił do bdt, do cudownej osoby. Teraz jestem o niego spokojna. On będzie tam na pewno dobrze traktowany.

Posted

[quote name='zachary']jotpeg, już się nie martwię o te 2 tygodnie... Dzisiaj wieczorem Jackuś trafił do bdt, do cudownej osoby. Teraz jestem o niego spokojna. On będzie tam na pewno dobrze traktowany.[/QUOTE]

:multi::loveu::multi: ANIOŁ Jackusia to BDT :loveu:

Posted

[quote name='zachary']jotpeg, już się nie martwię o te 2 tygodnie... Dzisiaj wieczorem Jackuś trafił do bdt, do cudownej osoby. Teraz jestem o niego spokojna. On będzie tam na pewno dobrze traktowany.[/QUOTE]
Ja też jestem spokojna o dalsze życie Jackusia. Jackuś od ZAchary dostał wspaniałą wyprawkę na "nową drogę życia" - obroże foresto, obrożę zwykłą, cudna adresówke, przybory pielęgnacyjne, gryzaczki i dużyyyyyy....zapas karmy, oh czego tam nie było w tej olbrzymiej torbie. Zachary ... Ty wiesz co chcę powiedzieć.............zwyczajne dziękuję.

Posted

zaglądam do Jackusia ...... zachary jesteś cudowna taka wyprawka wow :loveu: doris66 również wielkie dziękuję i ukłon :loveu: fajne ten Jackuś ma ANIOŁKI :loveu:

Posted

A ja nie mogę przestać się wzruszać, jak wspomnę wyraz pyska i całej sylwetki Jackusia, któremu kojarzę się pewnie z zabieraniem go i przewożeniem w różne miejsca...I wczoraj ....położył się na dywanie koło swojej Pani i zamknął oczy, jakby spał....On czekał, aż ja wyjdę a on w końcu zostanie....Pojechałam sama, bez niego.

Posted

[quote name='zachary']Żebyście wiedziały,że dobrze! Jackuś nareszcie jest szczęsliwy, tak jak na to zasługuje. Nette, jestem zwyczajna a nie cudowna.[/QUOTE]
Tak zwyczajnie cudowna, najzwyczajniej.

Posted

Moli@, wypaliło! Jak gwiazdka z nieba dla Jackusia spadła obecna opiekunka. Jest z nim non-stop, spaceruje, karmi, rozmawia, głaszcze i układa na grzecznego chłopaka, bo do tej pory to on tylko "był" a raczej plątał się pod nogami byłej włascicielce...

• 2 weeks later...