RudziaPaula Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Wiem bo od początku sledze i dopinguje Jack'a :) chwała Wam za hotelik :) Quote
Figunia Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 O wiele za dużo tych biedaków, wiem... I ludzi głupich, nieczułych, okrutnych też... Dziurawe prawo...brak kar... Ogrom cierpienia zwierząt poraża. To, co jest na Dogo to przecież tylko wierzchołek góry... Za to nasi politycy zawsze bardzo zadowoleni z siebie... Quote
RudziaPaula Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Figunia napisał(a):O wiele za dużo tych biedaków, wiem... I ludzi głupich, nieczułych, okrutnych też... Dziurawe prawo...brak kar... Ogrom cierpienia zwierząt poraża. To, co jest na Dogo to przecież tylko wierzchołek góry... Za to nasi politycy zawsze bardzo zadowoleni z siebie... Przykre ale prawdziwe... A tylko politycy są zadowoleni - prawo po ich stronie i nie muszą bac się prawa Szkoda że zwierzakom wiatr zawsze w oczka..bo te kilka procent uratowane to za mało,znacznie za mało.. A bydlak doprowadzający zwierzaka powinien natychmiast ponieść kare finansową na leczenie,wyżywienie i zamieszkanie...potem kara wiezienia! Tylko nie my jesteśmy Sądem :( Quote
zachary Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Może się uda w tym tygodniu odwiedzić Jackusia. Przyjechała z Holandii założycielka wątku-scarletto i chce bardzo zobaczyć Jackusia:lol:. Quote
zachary Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Dziękujemy pięknie eliza71 za pamięć o Jackusiu i wpłatę 30 zł stałej deklaracji:loveu:. Quote
scarletto Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Tak tak- czekam tylko na sygnal kiedy ;) Quote
zachary Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Ja też...Doris66, spróbowałabyś nie lubić Jacka:mad:...:evil_lol: Quote
Nette Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Byłam u Kaliny w niedzielę i zostawiłam trochę ciasteczek Jackowi :) Mam nadzieję, że mu smakowały :) Quote
doris66 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Nette napisał(a):Byłam u Kaliny w niedzielę i zostawiłam trochę ciasteczek Jackowi :) Mam nadzieję, że mu smakowały :) Dziękujemy bardzo. Napewno mu smakowały. Zachary i Scarletto jadą do niego w odwiedziny w niedzielę lub w poniedziałek, to zawiozą dużo smaczków - i dla Kalinki też. Quote
doris66 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 zachary napisał(a):Ja też...Doris66, spróbowałabyś nie lubić Jacka:mad:...:evil_lol: Nawet nie próbuję......., psa, którego przytulę już lubię a nawet kocham. A z Jackiem spędziłam kilka chwil na tylnym siedzeniu samochodu, więc stało się..... bardzo lubię Jack`a. Quote
zachary Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Pamiętam... było głaskanie, przytulanie, słodkie słówka...:loveu: Quote
Nette Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 doris66 napisał(a):Dziękujemy bardzo. Napewno mu smakowały. Zachary i Scarletto jadą do niego w odwiedziny w niedzielę lub w poniedziałek, to zawiozą dużo smaczków - i dla Kalinki też. Super :) Psiaki na pewno się ucieszą :) Quote
doris66 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Napisze tak w skrócie na razie. Jack jest juz w swoim własnym domu stałym. Quote
beataczl Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 doris66 napisał(a):Napisze tak w skrócie na razie. Jack jest juz w swoim własnym domu stałym. oooo to jest wiadomosc! :multi::multi: Quote
zachary Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Zachary i scarletto przekazały dzisiaj do cudownego domu naszego "pierdołkę" Jackusia. Jackuś przyjechał z hoteliku razem z włascicielką-kuną. Kuna diagnozowała w lecznicy na ul. Wesołej maleńkiego kotka. Jackuś został też skonsultowany przez prof. Adamiaka-psiego ortopedę!!!. Profesor powiedział,że natychmiastowe paręnaście zabiegów elektrostymulacji niesprawnej łapki, może dobrze rokować dla zanikłych mięśni w tej lewej tylnej łapince. Nowa włascicielka Jackusia chętnie przystała na te zabiegi. Jackuś zamieszkał z przewspaniałą rodzinką! Nie możemy z doris66 uwierzyć,że nasz Jackunio miał takie szczęście! Quote
Kuna Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Potwierdzam :) Nowa Rodzina Jacka wywarła na mnie fantastyczne wrażenie, będzie, co ja piszę? - ma! - cudowny dom!. Szczerze mówiąc rozmawiałam z Nimi chwilkę, ale wystarczyło mi to, aby nabrać pewności :) No i cieszę się na tę konsultację u profesora, już po tym jak ochłonęłam zrobiło mi się trochę głupio, że tak na nią nacisnęłam, bo w sumie dopiero wzięli smycz do ręki, a ja już na koszty narażam... ale okazuje się, że był to dobry ruch :), tak jak moja wetka mówiła, ścięgno achillesa nie jest przerwane, problemem są zgniecione tkanki i słabe przewodzenie mięśniowe. Mięsień dwugłowy jest zwłókniały, prawie nie istnieje i teraz Rodzina Jacka będzie pracować na jego odzyskaniem :) Podeślijcie mi maila do Jacka, wyślę plik z technikami masażu :) Quote
scarletto Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 (edited) Pierwsze spotkanie z nową rodzinką :) + Greta ;) Miłość od pierwszego spojrzenia - Jack i Karolina "dogadali" się od razu :) Konsultacja z prof. Adamiakiem :) Zdjęcia takie słabowate - jak będę w domu to doprowadzę je do porządku i dodam dużo więcej. Edited January 7, 2014 by scarletto Quote
Kuna Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 scarletto napisał(a):Zdjęcia takie słabowate - jak będę w domu to doprowadzę je do porządku i dodam dużo więcej. Ja poproszę o mój pożegnalny całus :), a zdjęcia śliczne :) Quote
RudziaPaula Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Rodzince GRATULUJE przyjaciela :) Jackowi rodzinki i szczęścia na nowej drodze życia :) Quote
zachary Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Ceris, dzięki kochana za sierpniową składeczkę na Jackusia 20 zł. Postanowiłyśmy z doris66,że Jackusiowi z jego "majątku" zafundujemy pakiet zabiegów elektrostymulacji. Potrzebuje około 15-20 zabiegów. Tak powiedział Pan Profesor. Będzie to koszt około 400zł. Quote
Nette Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Jakie fanstastyczne wieści :loveu::loveu::multi::multi: Bardzo, bardzo się cieszę :lol: Bądź szczęśliwy, Jacku! Ściskam cię mocno i całuję :) Mam nadzieję, że od czasu do czasu będą jakieś zdjęcia...? Quote
ceris Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Poryczałam się jak dzieciak. CUDOWNE WIADOMOSCI :loveu: Jack - szczęścia tobie i nowej rodzinie. Zachary i doris - ukłon do ziemi. Kuna -szacun. Quote
scarletto Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Dziewczyny podpowiedzcie mi proszę jak mam zmienić temat wątku ? Nie potrafię tego odnaleźć :/ Quote
Recommended Posts