blue.berry Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Malibu wiesz ze jestes WIELKA!!!! majac tak wiele na glowie, klopoty i wogole dalas z siebie tyle aby znalezc temu psu nowy dom. dla Ciebie wielkie uklony i podziekowania. a za Basa i jego nowe kolezanki nadal mocno trzymam kciuki Quote
Malibu Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='blue.berry']Malibu wiesz ze jestes WIELKA!!!! majac tak wiele na glowie, klopoty i wogole dalas z siebie tyle aby znalezc temu psu nowy dom. dla Ciebie wielkie uklony i podziekowania. a za Basa i jego nowe kolezanki nadal mocno trzymam kciuki Powiem Ci szczerze , że to była naprawde big bardzo trudna adopcja , mam tylko nadzieje , że udana. Jeżeli wszystko bedzie ok. , Bas bedzie żył sobie jak Pan na włosciach majac przy sobie śliczne panny. Ludziska , trzymajcie kciuki , żeby wszystko sie udało. Quote
Martyna_ Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 TAK, MALIBU JEST WIELKA!!! Nie ma słów żeby wyrazić jak sie cieszę.Ta sprawa z pewnością wielu leżała na sercu:razz: Nie ma też słów żeby opisać co zrobiła Ula dla BoBASa i nie tylko. Dziekujemy!!!:p Quote
haker11 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Super!!! To czekamy na dalsze TYLKO obre wieści na temat Basa!!!!!!!!!!:multi: :multi: Quote
haker11 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Super!!!!!!!!! Czekamy na nowe TYLKO;) dobre wieści o Basie!!!!!!!!!:multi: :multi: Quote
Malibu Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Dabaska napisał:Ależ będą, będą, a nawet już są Hmm muszę tylko rozpracować jak to się tu wkleja... A tak. Bas jak na 2 dzień pobytu miewa się bdb, wczoraj wsunął miskę karmy wymieszanej z makaronem, dzisiaj już bardziej karma niż makaron (o dziwo dał się nabrać)-> możliwe że nie je twardszej karmy ponieważ coś tam w pysku ma, ale napisze dokładniej po wizycie u weta. A co do kontaktów zwierzęcych. Bas już wieczorem porozstawiał panienki po kątach. Wyjątkowa śmietanka, mixpudla wprost uwielbia, a z Lala (bokserka) małe zgrzyty o miskę (Bas uważa wszystkie za swoją własność) Sytuacja z kotem wygląda nie tak ciekawie, gdy kotka zobaczyła Basa z wrażenia wleciała do zlewu... a Bas? opóźniona reakcja, trochę powarczał ale odesłany po prostu wyszedł z kuchni i z miną przekupnika stał w korytarzu. Nasze wrażenia są pozytywne (pomijając tą jego cytoplazme w każdym możliwym zakamarku:P). Z początku powarczał, tate zaakceptował dopiero dzisiaj, ale jest ok. Trzyma się cały czas nogi ( jeszcze nie wie że to już koniec zmagań). Dziasiaj na spacerze pozwolilam sobie puścić go luzem-> zaraz zdjęcia. U wypracowanie. W dwóch słowach- jest świetny. Myślę że mu się spodobało. Tak bardzo sie ciesze ,że nastepnemu DDB udało sie znaleść nowy dom. Wszystkim bardzo dziekuje za pomoc w szukaniu nowego domu dla Basa. Dziekuje Panu Januszowi za podjecie natychmiastowej decyzji " ja bardzo chce i to na już tego psa" Dziekuje Panu Pawłowi i Kamilowi , za cierpliwośc i wiare we mnie , że bardzo pragne znaleść dobry , nowy dom dla Basa , mimo kuszacej propozycji wyjazdu Basa do Niemiec - jako ojca przyszłych szczeniatek. [B]Jeszcze raz bardzo dziekuje wszystkim za zaufanie jakim mnie darzycie, uczestnicy tego forum i innych for. To dla Basa i jego wowych opiekunów http://www.ddb.fora.pl/pies-ddb-do-oddania-t1771.html na str. 10 można zobaczyć zdjecia Basa z nowego domu. Niestety nie umiem przeklejać . Może uczestnicy zechca je tutaj wstawic? Quote
Recommended Posts