Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malibu napisał(a):
Miałam 1-szy telefon w sprawie Basa. Pan z Sochaczewa. Ma sunie DDB i pieski mogły by biegać sobie po sporym terenie , ale kiedy powiedziałam , że warunkiem adopcji jest kastracja psa powiedział : to ja już dziekuje.

Pseudo hofffcy:cool3: :cool3: :2gunfire: :2gunfire: :nono: :nono:

Malibu czy mogłabyś podać mi np. na PW jakieś namiary na siebie, to ja wtedy mogę porobić ogłoszenia Basowi!

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malibu napisał(a):
Miałam 1-szy telefon w sprawie Basa. Pan z Sochaczewa. Ma sunie DDB i pieski mogły by biegać sobie po sporym terenie , ale kiedy powiedziałam , że warunkiem adopcji jest kastracja psa powiedział : to ja już dziekuje.

Pseudo hofffcy:cool3: :cool3: :2gunfire: :2gunfire: :nono: :nono:

A może w tych moich ogłoszeniach dopiszę, że warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i kastracja psa. Żeby uniknąć już na wstępie tego typu telefonów.

Posted

Pat.rycja napisał(a):
A może w tych moich ogłoszeniach dopiszę, że warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i kastracja psa. Żeby uniknąć już na wstępie tego typu telefonów.

Bardzo prosze dopisz to.

Bas to pies do kochania, a nie jako zapładniacz w pseudo hodowlach !!!!!!!!!!!

Posted

Dobrze pamietajcie tylko ez musi byc podlinkowany bo sam rysunek to nic nie da:roll:ja nie zanm sie na tym i nie wiem wogole czy dobrze mowie ale chodzi o to ze jak osoba ktora na niego kliknie na mojej stronie pojawiła sie na dogo i poczytała

Posted

Patrycja - jesli masz kogos kto zrobi banner to ew popros bo ja w jakims niedoczasie jestem i jeszcze w formie slabej.
ja postaram sie zrobic tak czy iaczej jakies ulotki/plakat. ale to na jutro najwczesniej.
przepraszam najmocniej.

Posted

Ok, to poproszę. Tylko muszę wiedzieć co ma być napisane na banerku i gdzie ma odsyłać -na dogo czy na forum ddb?
Może tekst, który Patia umieściła w krakowskich ogłoszeniach-jest piękny i bardzo, bardzo samotny..?

Posted

mysle ze ten tekst jest jak najbardziej ok.
"JEST PIĘKNY I BARDZO SMUTNY. Jego wlasciciel zmarł i 5-letni BAS został sam na swiecie. Szukamy dla niego dobrego domu."

tyle na banner w zupelnoc wystarczy. co do linkowania - mnie bez roznicy czy dodgo czy ddb. nie wiem czy na ddb nie ma przypadkiem wiecej zdjec. na dogo ten temat jest bardziej "czysty. na ddb jest troche wtretow w temacie Basa.

Posted

[quote name='Pat.rycja']Eria zrobiła taki banerek:

Niestety nie umiem go podlinkować ( a mówią, że to łatwe)

super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Narazie nic konkretnego nie chce pisać. Być może , bedzie jedno spotkanie w poniedziałek, i może jeszcze jedno na koniec tygodnia.

Zobaczymy , poczekamy.

W każdym razie Bas nadal szuka domu.

Posted

Pozostaje mi trzymać kciuki za pomyślność ewentualnych spotkań!
Jak będzie coś wiadomo Malibu to daj znać!Nie mogę przestać o Basie i myśleć. ciągle kombinuję jak to wszystko pomyślnie zakończyć!

Posted

Od niedzieli po południu do dzisiaj nie miałam dostepu do netu.
Niestety poniedziałkowe spotkanie sie nie odbyło.

Przykro, Pani z która sie umawiałam na telefon w sprawie spotkania i ustalenia konkretnej godziny na poniedziałek, nie odezwała sie.

Bas nadal szuka domu.

Jest nadzieja , że spotkanie z nastepnymi osobami zainteresowanymi Basem ,w niedziele sie odbedzie.