Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Ludziska pomóżcie Szukać domu dla Basa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..

Niestety Bas jest psem mało socjalozowanym ( nie zna dżwieków szumu ruchliwej ulicy, przejeżdzajacych samochodów. Wychowany w domu z małym podwórkiem i ogródkiem. Rzadko wychadził na zewnatrz domostwa ) , a przy tym nie ufnym.
Nie jest agresywny , ale poszukuje człowieka który obdarzy go przyjaźnia , zaufaniem , cierpliwoscia i zeche poświecić czas na socjalizacje Basa w nowym domu i nowym środowisku. .

Czas przeprowadzki starszej Pani niedługo nastapi.

Co sie stanie z Basem?

Posted

Kochani!!!! Bas w pilnym tempie potrzebuje nowego domu!!!! Nie zostawiajmy go w potrzebie, przyszłość tego psa jest jedna wielka niewiadoma!!!! Oprócz straty ukochanego Pana - teraz czeka go niepewny los!!!! Uruchomcie wszystkich swoich przyjaciół, może znajdzie sie dla niego jakaś bezpieczna przystań!!!!

Posted

patrycja wiemy dobrze ze takie ogłoszenia to szybszy dom duuzo szybszy i wcale nie gorszy trzeba tylko poswiecic troche czasu zamiast tylko0 pisac posty i sprawdzic dom troche podzwonic itd

Posted

Tak robiłysmy przeciez z Brusem psem z dysplazja, tłuszczakami,i nie majacego zupełanie kontaktu ze swiatem efektem czego ma teraz wspaniały dom i włascicicelke w bardzo szybkim czasie nim zdazył trafic do schronu bo taki los go czekał.Nagle pies sie zmienił ma kontakt z włascicielka ktora go kocha i to docenia.Pomyslcie nad ogłoszeniami.

Posted

Borusia napisał(a):
Kochani!!!! Bas w pilnym tempie potrzebuje nowego domu!!!! Nie zostawiajmy go w potrzebie, przyszłość tego psa jest jedna wielka niewiadoma!!!! Oprócz straty ukochanego Pana - teraz czeka go niepewny los!!!! Uruchomcie wszystkich swoich przyjaciół, może znajdzie sie dla niego jakaś bezpieczna przystań!!!!

do kiedy pies moze zostac u syna włascicela????

Posted

I jeszcze jedno jesli ktos zrobi baner z linkiem na dogo umieszcze go na swojej stronie bo i tak od dawna miałam załozyc nowy dział "molosy w potrzebie",dajcie znac ja juz dzis odpadam,Dobranoc:lol:

Posted

Nie zagladałam tu wczoraj. Dzisiaj dowiem sie dokładnie do kiedy Bas może być w swoim domu .

Oczywiście o plakat , baner prosze Blue.Berry. Ona jest w tym nie zastapiona . Ina , co Ty na to?

Posted

Pat.rycja napisał(a):
Na razie podniosę. Może chociaż można by go wystawić na ale.gratka i psy.rasowe.net. To stronyczysto inform., bez możliwości licytacji.

Bardzo prosze wystaw Basa na tych stronach, jezeli takie umiejetności posiadasz i zechcesz to zrobić.

Bas w swoim obecnym domu może przebywać maximum do 3-ech tygodni.

Potem Pani starsza przeprowadza sie do syna, dom idzie do remontu,a Bas.......... .

blue.berry zrobi banerek dla Basa.
Bardzo prosze wszystkich zainteresowanych o umieszczenie banerka u siebie.

Posted

nierozumiem to za 3 tygodnie Bas moze trafic do schroniska? dobrze zrozumiałam:roll: Jesli tak jest to najlepiej by było zeby adopcja kierowała osoba odpowiedzialana a nie zeby kierowac osoby z ogłoszenia do tego pana bo wtedy on odda psa pierwszej lepszej osobie -juz mielismy taki przypadek a w tym przypadku dom musi byc sprawdzony wiec jak sprawy sie tak maja lepiej nie podawac danych włascciela

Posted

Full House napisał(a):
nierozumiem to za 3 tygodnie Bas moze trafic do schroniska? dobrze zrozumiałam:roll: Jesli tak jest to najlepiej by było zeby adopcja kierowała osoba odpowiedzialana a nie zeby kierowac osoby z ogłoszenia do tego pana bo wtedy on odda psa pierwszej lepszej osobie -juz mielismy taki przypadek a w tym przypadku dom musi byc sprawdzony wiec jak sprawy sie tak maja lepiej nie podawac danych włascciela

Kontakt bedzie podany do mnie . Jeżeli uznam , że jest to soba warta zainteresowania wtedy skontaktujemy sie z domem gdzie obecnie mieszka Bas.
Napewno warunkiem adpcji bedzie kastracja psa.

Posted

Nie ma za co.

Czytałam na forum ddb, że jeszcze zapytasz-czy Bas może byc ogłaszany. te strony, które podałam wyżej-to podstawowe ogłoszenia. Znam jeszcze kilka mniejszych portali, na któryh można by umieścić ogłoszenie typu pupile.com.

Posted

Miałam 1-szy telefon w sprawie Basa. Pan z Sochaczewa. Ma sunie DDB i pieski mogły by biegać sobie po sporym terenie , ale kiedy powiedziałam , że warunkiem adopcji jest kastracja psa powiedział : to ja już dziekuje.

Pseudo hofffcy:cool3: :cool3: :2gunfire: :2gunfire: :nono: :nono: