Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka jest Bystra - wszystko jest opisane. Nie jest wysterylizowana, wzrost - jak poobserwujesz zdjęcia to zauważysz że jest mała. To taki piesek kolanowo-kanapowy. Wcinam się ludziom, którzy wiedzą wszystko o Bystrej bo jest to psina która mnie ujęła swoim jęzorkiem. Bardzo chcę aby znalazła domek. Myślę, że mi wybaczycie.

Posted

Luka dobrze piszesz, ja Tu też za wirtualnego opiekuna służe ale super ze pomagasz, bo troche wszyscy zapomnieli o Bystrej.:-( A wiecej to chyba Matusz cos moze napisać bo on widział Bystra i chyba brał na spacer.

Posted

Laluna - czytalam oba watki,Iskierki i Bystrej.Przyznam sie,ze bardziej w serce mi zapadla Bystra. Nie moge teraz zbyt czesto pisac na Dogo... ale czy Bystra jeszcze jest do adopcji?

Posted

czoko123 napisał(a):
Laluna - czytalam oba watki,Iskierki i Bystrej.Przyznam sie,ze bardziej w serce mi zapadla Bystra. Nie moge teraz zbyt czesto pisac na Dogo... ale czy Bystra jeszcze jest do adopcji?

Tak, Czoko, jest i jesli tylko zechcesz jest Twoja :loveu:

Posted

Laluna- A czy daloby rade zalatwic jakis DT na miesiac? Chyba,ze bylaby caly czas w schronisku,a tego nie chce! Pytam sie- poniewaz,moglabym Bystra adoptowac,dopiero na poczatku Lipca.Moze taki DT znalazlby sie,w Ostrodzie lub w Olsztynie?

Posted

czoko123 napisał(a):
Laluna- A czy daloby rade zalatwic jakis DT na miesiac? Chyba,ze bylaby caly czas w schronisku,a tego nie chce! Pytam sie- poniewaz,moglabym Bystra adoptowac,dopiero na poczatku Lipca.Moze taki DT znalazlby sie,w Ostrodzie lub w Olsztynie?

To już pytanie do Ostródy. Ale nie sadzę bo domków tymczasowych jest mało. Jest jeden w Tczewie, ale czeka na Iskierke. Dosc długo czeka bo nie ma transportu. Nie sądze aby tak szybko Bystra znalazła domek. Wiec tak czy tak bedzie na Ciebie czekać. A jeżeli przyjedziesz po nią, to moze na Iskierke poczeka Domek Tymczasowy i byś ja pomogła zawieźć do Dagi.

Posted

A jezeli udaloby mi sie znalezc DT dla BYstrej? TO jest okres 14 dni do miesiaca czasu,kiedy nie moge wziasc Bystrej do siebie,poniewaz jestem w tym czasie w rozjazdach Olsztyn-Warszawa,a nie dam rady jezdzic z dwiema suniami- Delicja i Bystra.Wiec,prosze o maximum miesiac czasu,a wtedy moge zabrac Bystra do siebie.Czy moge zalatwiac taki DT,jesli mi sie uda?

Posted

czoko123 napisał(a):
A jezeli udaloby mi sie znalezc DT dla BYstrej? TO jest okres 14 dni do miesiaca czasu,kiedy nie moge wziasc Bystrej do siebie,poniewaz jestem w tym czasie w rozjazdach Olsztyn-Warszawa,a nie dam rady jezdzic z dwiema suniami- Delicja i Bystra.Wiec,prosze o maximum miesiac czasu,a wtedy moge zabrac Bystra do siebie.Czy moge zalatwiac taki DT,jesli mi sie uda?

Czoko nie pytaj, tylko załatwiaj:loveu:

Posted

OK. Chcialam sie tylko upewnic,ze nic nie bedzie podchodzilo pod moja samowole:roll: :roll: :roll: . Jestem chetna na adopcje tej suni i postaram sie jej znalezc jakis DT na ten okres.

Posted

Wiedziałam , wiedziałam , że to psisko wreszcie się doczeka. Ona tyle siedzi w tym schronisko że nie zrobi jej różnicy przeczekanie jeszcze kilku dni.:multi:

Posted

czoko123 napisał(a):
OK. Chcialam sie tylko upewnic,ze nic nie bedzie podchodzilo pod moja samowole:roll: :roll: :roll: . Jestem chetna na adopcje tej suni i postaram sie jej znalezc jakis DT na ten okres.

Czoko jestes WIELKA :buzi:
Bystra napewno sie ucieszy że w końcu bedzie miała domek. Ona tak bardzo kocha człowieka. Zaraz dam znać Ostródzie aby Ci ją zarezerwowali. Bystra będzie czekać na Ciebie:loveu: