Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sorry, ale jeszcze nie doszlam zby<t do siebie po tej morderczej jezdzie do Polski. W cztery dni, prawie 4 tysiace kilometrow. Mlodziak by sie wykonczyl, a co dopiero stara ciotka Pajunia.
bystra jest razem z Perelka na tymczasie w okolicy Leverkusen. Od jutra bede intensywnie jej domku szukac. To jest cudo, nie pies. Kochana rozrabiara, wciaz by buziaczki dawala. Strasznie kocha ludzi. Jest przeurocza.

Posted

PAjunia moze kup samolot, będzie szybciej :eviltong:

JAk sie miło czyta o Bystrej. MA taki cudny charakter. Oby jak najszybciej znalazła dobry domek. PAjunia pamiętaj, musi byc dla niej wyjątkowy, aby miała gdzie te buziaczki rozdawać

• 3 weeks later...
Posted

Bystra w piatek jedzie do domku stalego. :lol: Dzis byla kontrola przedadopcyjna- rewelacja. Bystra bedzie mieszkala w Wuppertalu. Dom z ogrodem. Pancia nie pracuje ( tylko 2 x w tygodniu po 2-3 godziny) Jest 20 letnia corka, ktora studiuje. Bystra juz jest zapisana do psiej szkoly. Wyprawka kupiona. Czekalismy tylko na wynik kontroli przedadopcyjnej. No i od piatku mala bedzie rozrabiala na swoich smieciach. A Berni to sie chyba na smierc zaplacze. Moze mi sie uda tam teraz Perelke umiescic. Perelka bardzo sie do mamy tymczasowej przywiazala i warczy na kazdego, kto przychodzi ja ogladnac. No i ludzie rezygnuja, gdyz troche sie jej boja. A jej domek potrzebny. Wiec zobaczymy.

Posted

Bystra juz sie na dobre zadomowila w nowym domu. I moze sie uda jeszcze jednemu, do niej podobnemu psiakowi domek znalezc, gdyz mam jeszcze inne zapytania na Bystra. mam jeszcze pare takich kudlaczkow, wiec je podesle, moze akurat jeszcze innemu sie uda.