Aga_Mazury Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ostatnie zdjęcia z schroniska naszej ślicznej kudłatki....z wczorajszego spaceru... a jak dobrze wszystko pójdzie to we wtorek jedzie do DT...do pajuni... Shot with DMC-FX01 at 2007-08-12 Quote
LALUNA Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 a jak dobrze wszystko pójdzie to we wtorek jedzie do DT...do pajuni... Ostatni tydzień. I wreszcie sie malutkiej poszcześci :loveu: Quote
luka1 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Ostatnie zdjęcia z schroniska naszej ślicznej kudłatki....z wczorajszego spaceru... a jak dobrze wszystko pójdzie to we wtorek jedzie do DT...do pajuni... http://img444.imageshack.us/img444/636/psiaki069resizerz8.jpg Kosmate maleństwo wypatruje domku? Quote
LALUNA Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Dzisiaj wtorek. PAjunia zabiera Bystra Quote
LALUNA Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Według mojego wywiadu pojechała :lol: To kto zda relacje? Aga? Pajunia? Quote
LALUNA Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Do Pajuni , byc moze tam szybciej znjadzie swojego ludzia Quote
Folen Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Dawno mnie tu nie było.. Czekamy więc na jakieś wieści od Bystrej ;( Quote
malagos Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Coś dlugo tu cisza.... No, moze brak wiadomości, to dobra wiadomość :razz: Quote
pajunia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Sorry, ale jeszcze nie doszlam zby<t do siebie po tej morderczej jezdzie do Polski. W cztery dni, prawie 4 tysiace kilometrow. Mlodziak by sie wykonczyl, a co dopiero stara ciotka Pajunia. bystra jest razem z Perelka na tymczasie w okolicy Leverkusen. Od jutra bede intensywnie jej domku szukac. To jest cudo, nie pies. Kochana rozrabiara, wciaz by buziaczki dawala. Strasznie kocha ludzi. Jest przeurocza. Quote
LALUNA Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 PAjunia moze kup samolot, będzie szybciej :eviltong: JAk sie miło czyta o Bystrej. MA taki cudny charakter. Oby jak najszybciej znalazła dobry domek. PAjunia pamiętaj, musi byc dla niej wyjątkowy, aby miała gdzie te buziaczki rozdawać Quote
bognik Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Gdzie obecnie przebywa sunia? Dobrze przeczytałam, że nie w Polsce? Quote
pajunia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Bystra w piatek jedzie do domku stalego. :lol: Dzis byla kontrola przedadopcyjna- rewelacja. Bystra bedzie mieszkala w Wuppertalu. Dom z ogrodem. Pancia nie pracuje ( tylko 2 x w tygodniu po 2-3 godziny) Jest 20 letnia corka, ktora studiuje. Bystra juz jest zapisana do psiej szkoly. Wyprawka kupiona. Czekalismy tylko na wynik kontroli przedadopcyjnej. No i od piatku mala bedzie rozrabiala na swoich smieciach. A Berni to sie chyba na smierc zaplacze. Moze mi sie uda tam teraz Perelke umiescic. Perelka bardzo sie do mamy tymczasowej przywiazala i warczy na kazdego, kto przychodzi ja ogladnac. No i ludzie rezygnuja, gdyz troche sie jej boja. A jej domek potrzebny. Wiec zobaczymy. Quote
Matusz Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: rewelka :loveu: Quote
LALUNA Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Bystra w piatek jedzie do domku stalego. :lol: :multi: No to niech sie jej szczesci. Czyli co przenosimy. :lol: A co z Sali? Quote
luka1 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Co wspaniałego, usłyszeć takie wieści. A tu psinka siedziała i nic. Strasznie się cieszę, strasznie :multi::multi::multi: Quote
neverend Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Super pajunia...ja już kojarzę Cię tylko z dobrymi wieściami!:loveu: Quote
pajunia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Bystra juz sie na dobre zadomowila w nowym domu. I moze sie uda jeszcze jednemu, do niej podobnemu psiakowi domek znalezc, gdyz mam jeszcze inne zapytania na Bystra. mam jeszcze pare takich kudlaczkow, wiec je podesle, moze akurat jeszcze innemu sie uda. Quote
Recommended Posts