sila10 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Przeznaczenie Karma pełno porcjowa dla psów od 4 miesiąca życia. Pokarm na bazie baraniny i ryżu. Karma może być stosowana jako samodzielny pokarm lub jako dodatek zwiększający smakowitość w żywieniu psów. Charakterystyka Pełno porcjowa karma dla psów od czwartego miesiąca życia Platinum Edition Classic z baraniną i ryżem dzięki unikalnej technologii obróbki termicznej w puszce i zamknięciu próżniowym zachowuje wszystkie składniki odżywcze świeżego mięsa. - bez odpadowych produktów pochodzenia zwierzęcego - wolne od antybiotyków i hormonów - bez kolorantów - klasa human grade (karma wyprodukowana z surowców nadających sie do spożycia przez ludzi). Składniki Baranina, ryż, cynk, wapń, miedź, mangan, potas, biotyna, witaminy (zawartość w 1 kg: witamina A - 18.500 j.m., witamina D3 - 750 j.m., alfatokoferol - 100 mg). Analiza składu Białko (9%), tłuszcz surowy (4%), włókno surowe (1,5%), wilgotność (78%). Co myślicie o tej karmie? Czy ktoś karmił lub karmi nią swojego psiaka? Ostatnio właśnie trafiłam na nią i przykuła moją uwagę tym opisem dlatego chciałabym poznać opinie innych o niej. Quote
feeria Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Ja też się podłączę do pytania, bo tutaj jest teraz promocja tej karmy i puszkę można mieć za 2,3 zł więc cena jest super. Opis faktycznie wygląda super,a ja puszkę stosuje jako dosmaczenie do suchej karmy. Quote
Recommended Posts