sara_rokitnica Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 fotek nie ma i nie będzie- wczoraj Szrek wrócił do schroniska :placz: :placz: Quote
Mysia_ Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 powód oddania "bo on sie mnie boi" :roll: Teraz Szrekus musisz znaleźć wspaniały domek...... :roll: Quote
sara_rokitnica Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 pozwolę sobie wkleić tutaj to co o tym powiedziała Asia (Szrekuś jest jej ulubieńcem i na jej prośbę założyłam ten wątek ;) ) "Szrek wrócił,ponieważ nie dano mu szansy. Pan oddał go ponieważ,,pracuje 12 godzin dziennie,zona 10 , myslal ze pies sie zajmie sam sobą".Podobno zniszczył coś i załatwił się pare razy w mieszkaniu...Zapewne zrobił to dlatego,ponieważ pan stwierdził:,myślałem,że będzie prosciej ale mam za duzo obowiazkow,zeby zdobyc czas na wlasciwe traktowanie tego psa".Szrek nie został wprowadzony do nowego życia.Nikt mu nie pomogł przywyczaić sie do nowych sytuacji. Zostawiony SAM....Nikt nie chcial mu pomoc...Szreki wrócił do schroniska chudziutki i bardzo przestraszony(co do niego nie podobne!).Najwidoczniej nie służył mu taki dom........On potrzebuje milosci,opieki i UWAGI.Chce być naprawdę kochany.To dobry psiak,ktory zasluguje na naprawdę dobry dom.Nie pozwolimy mu się bac....znajdziemy mu nowy-lepszy dom!" Quote
Asia_Klero Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Oj Szrekuś moją wielka miłości!!Wszyscy o Tobie zapomniaja:(jak ciocia Mysia nauczy mnie wklejać fotki na dogo to bedzie tu masa nowych fot:) Quote
Mysia_ Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 napewno nauczę, ale to już po moim przyjeździe z Krakowa :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ciocia Mysia mnie nauczy:D Szreki trzymaj się-jutro spacerek:D Quote
Mysia_ Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 oooo... czyżby Asieńka miała być dzisiaj w schronisku? :razz: Quote
Asia_Klero Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Miala byc i jej nie wyszlo....:(ta pogoda jest do...wiadomo:Pbede jutro ,,mamusiu":Pale nie wiem kiedy:)Podobno Sarus tez bedzie to Shreki pojdzie na spacerek z Tara i Salwusiem:D Quote
Asia_Klero Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 szreki sliczności ty moje czemu cie nikt nie chce?:( Quote
Mysia_ Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 bo ludzie się nie znają :roll: Co z foteczkami, w weekend będziesz wstawiać? :razz: Quote
Asia_Klero Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 A wstawie w weekend albo jutro:P Szreki jutro spacerek:DKocham Cię piesku..:(:* Quote
baffi2 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 jaka roześmiana mordeczka:loveu: on jest mały? Quote
Asia_Klero Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Jest średniej wielkości ale raczej mały niż duży:D:Dmoj ulubieniec:P:PNie to żebym go faworyzowała ale jest KOCHANY!!:):):) Quote
Asia_Klero Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Dzisiaj bylam z nim na spacerku..Tak sie do mnie tulil:( Quote
Asia_Klero Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 SZREKI SIE PRZYPOMINA!!!:(:(:(jutro spacerek Szrekuńcio... Quote
Asia_Klero Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 LUDZIE!!Wszyscy zapomnieli:(:(:(:( Quote
Asia_Klero Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 TYLKO JA O TOBIE PAMIETAM SZREK!!Tylko ja cie kocham:(:(:(:(:(:( Quote
sara_rokitnica Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 hmm... nikt nie odwiedza Szrekusia? :( Szreki śmigaj! Quote
Recommended Posts