Bjuta Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Cóż za wspaniała wiadomość!!!!!!!!! :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
Asia_Klero Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 mam pare fotek nie super jakosci bo okropnie bylo brzydko ale jakies tu wrzuce zeby nie bylo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 okazalo sie,ze Szrekuś w dzien biega po stacji.O 18przychodzi jego stroz i cala noc siedzi ze strozem,ktorego baardzo lubi z wzajemnoscia:cool3::cool3:na zime na dzien bedzie mial ocieplana bude i kojec a w nocy oczywiscie z panem strozem:evil_lol:mowie wam zycie jak w madrycie.Pan ze stacji,ktory jest tam w dzien chcial go brac do swojej budki do srodka ale szrek nie wiadomo czemu boi sie tam wchodzic..moze dlatego uciekal z mieszkania..moze boi sie malych,zamknietych przestrzeni...no nie wiem w kazdym razie jest mu dobrze:loveu: Szrekuńcio rozmazany potwor:diabloti::diabloti: Quote
dona20 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Nasz kochany skarb:loveu: Ależ mu się przytyło.Sam sobie wybrał takie życie, nie chciał mieszkać w domku.Myślę że teraz jest mu dobrze, na zdjęciach wygląda na szczęśliwego:) Quote
sara_rokitnica Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 jaki on śliczny i grubiutki :loveu: i sierść wraca do normalnego, czarnego koloru :) super! :) niech Ci się tam długo i wspaniale żyje Szrekusiu :) Quote
Mysia_ Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 o matko jak on przytył :crazyeye::evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 teraz straszny z niego grubasek-ale to pokazuje ze jest mu dobrze:loveu: Quote
Mysia_ Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Szrekuńciu no to pozostaje nam życzyć Ci szczęścia :loveu: Quote
Bjuta Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Nie mogę się nacieszyć, że Szrekuś się znalazł!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Asiu!!! Brawo! Quote
Anijkaa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ja dopiero teraz mogę powiedzieć,że moja radość przekroczyła wszelkie granice :eviltong::loveu::loveu::loveu: Pamiętam jak z Asią go pierwszy raz znalazłyśmy na moście w Zabrzu :eviltong: wcześniej tak mi internet chodził,iż myślałam że szlak mnie trafi i nic nie mogłam napisać,nic ! :angryy: Quote
Asia_Klero Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dzisiaj znowu odwiedzilam szrekusia:loveu:mial tam 2kolegow i jeden bardzo podobny do niego z pyszczka....moze rzeczywiscie szrek pochodzi z tamtad jak twierdza pracownicy stacji...hmm:roll: Quote
Bjuta Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Szczęściarz! Znalazł człowieka, zachował wolność! :p Quote
Bjuta Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Asiu, no i kto nam będzie zdjęcia Szreka wklejał? No kto? Quote
niteczka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Jednym słowem, to teraz nie Szrek, tylko Szejk :) Quote
Bjuta Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 niteczka napisał(a):Jednym słowem, to teraz nie Szrek, tylko Szejk :) Niteczko, nie można tak starszej pani rozśmieszać, ja zaraz zejdę na zawał! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
niteczka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Bjuta napisał(a):Niteczko, nie można tak starszej pani rozśmieszać, ja zaraz zejdę na zawał! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, czy nie mam racji, że chłopak ma nosa do interesów? Bjutko, trochę uśmiechu nam się należy w szarej rzeczywistości Dogo :) Quote
Asia_Klero Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Byłam ostatnio u Szrekusia ze swiateczna paczką.Z racji tego,ze w nocy śpi w budynku,a w dzien ma zrobioną budę ocieplona styropianem kupilam mu trochę sianka do tej budy,jakies suche,kosteczki,ciasteczka-wszystko co najlepsze dla naszego szrekusia:) Quote
MagYa^^ Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Asia :D Super! Wspaniale, że ma go kto doglądać! O prezentach nie wspomnę ;) Quote
Mysia_ Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Szreki szczęściarzu, co tam u Ciebie? :) Quote
Recommended Posts