Dobcia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 http://images34.fotosik.pl/292/1f9a7131a9faeeef.jpg słodziaszek:loveu: nie mogę sie na nią napatrzec, tyle ma kolorków:loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 a w książeczce wet wpisał tylko trzy... trikolor :lol: Quote
wiq Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Bardzo mi Bystrą przypomina ;) nawet rozkład kolorków ma podobny, tylko oczywiście dużo więcej białego;) Quote
Mudik Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 !:loveu::multi:Jaka odważna! http://images24.fotosik.pl/233/414f349b9516f8ae.jpg I sliczna z tą piłeczką taka uśmiechnięta, a Lirka widzę pilnuje młodej:cool3: Quote
Od-Nowa Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 dzis mija tydzień jak Tajga jak Tajga jest z nami. W tym czasie bardzo się uspokoiła, rozluźniła ale i skupiła na "człowieku" ;) apetyt ma niesamowity co niestety nie udziela się Lirce, która je jak ptaszek. Przyjmuje też tryb funkcjonowania Liry. W domu jest czas na odpoczynek a na spacerach jest wariowanie, więc poza wieczornymi harcami jest w domu spokój. No a poza tym jest na prawdę grzeczna. Czasami wydaje mi się,że była bita. Nie dlatego, że jest strachliwa. Bywają takie chwile jak np. chcę ją przenieść ( przed kąpielą) albo jak wołam "na miejsce" gdy za bardzo wariują i nie daj Boże jeszcze wstanę i na stojąco krzyknę to ona wtedy się wycofuje, słania na nogach z miną "o nie, znowu wpier...." . Tak samo reaguje na widok miotły albo mopa. Nie umiem tego opisać. To jest straszne. Mam nadzieję,że szybko o tym zapomni i już tylko zostanie w niej wesołek. I zdecydowanie robi furrorę wśród zapsionych sąsiadów :lol: chociaż furrorę robi też Lira ale nie urodą a charyzmą , charakterem i posłuszeństwem :cool3: a zapomniałam dodać,że jest nowy seter na osiedlu :-) żywe złoto. on nie boega tylko się wije, skacze po prostu tańczy! Został znaleziony w worku. W śmietniku na osiedlu. Oby zgnilizna narządów wszelkich dopadła tego, kto go tak zakorniszonkował Quote
weszka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ale fajnie że się rodzinka powiększyła :multi: Co dwa psy to nie jeden :cool3: Ślicznota z panny T. :loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 weszka Ale fajnie że się rodzinka powiększyła Co dwa psy to nie jeden Ślicznota z panny T. witamy w galerii :multi: mam nadzieję,że się zadomowisz. Co prawda u nas nie sznupkowo ale "parzyście" :lol: a teraz zdjęcia ze spaceru grupowego. Ze względu na bieganie bandą na terenie ogrodzonym Tajga została spuszczona więc na zdjeciach bez smyczy ;) a Lira dzis była niedobra. sic! :eviltong: ale i tak ją faworyzuję z poczucia winy :oops: jeszcze dużo przed nami , oj dużo. no to fotyyy zapoznanie ze stadem zupełnie bezproblemowo. Można powiedzieć,że go nie było bo nikt nie zwrócił uwagi,że jest nowa sunia na doczepke Quote
eria Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 fajnie że macie taki ogrodzony teren :) super do ćwiczenia przywoływania Quote
Mudik Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Strasznie mi się podoba:loveu::loveu::loveu: http://images24.fotosik.pl/234/50a9093793d16875.jpg I to też,jaka ona tu do Cumpiego podobna:placz::loveu::loveu: http://images29.fotosik.pl/233/9e9e2b02a044e213.jpg Quote
Od-Nowa Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 eria fajnie że macie taki ogrodzony teren :smile: super do ćwiczenia przywoływania nie to,że "mamy". takich miejsc trzeba szukać, czasem jechać na drugi koniec miasta albo jeszcze dalej. Ale warto, bo radość wybieganych psiaków nie do opisania ;) Quote
eria Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 nie to,że "mamy". takich miejsc trzeba szukać, czasem jechać na drugi koniec miasta albo jeszcze dalej. Ale warto, bo radość wybieganych psiaków nie do opisania ;-) no to już trochę gorzej ;)ale jak się jest zmotoryzowanym......:lol: Quote
Od-Nowa Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Mudik :glaszcze::calus: na zielonej łące 1,2,3.. pasły się zające 1,2,3...:lol: Lira - podejście do lądowania :lol: za zasłoną z pyłu - 3 dziwne sylwetki... Quote
Od-Nowa Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 banda łysego - no i kto sprowadza na złą drogę? kto? ... kapitan Lirkownik!! a teraz pora na przyjaciół :lol: Quote
Recommended Posts