Od-Nowa Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 na zawodach Lira była bardzo ale to bardzo grzeczna. Pomimo hałasów, muzyki, klaszczących i krzyczących ludzi w dużych ilościach... na początku się bała zwłaszcza dzieci wywijających szeleszczacymi taśmami. ale strach ten minął z chwilą gdy rozpoczął się pierwszy pokaz i oczy Liry ujrzały dysk :lol: i tak było do końca, oczu nie oderwała od dysków co sprawiało,że Lira wyglądała jak wyboprowy widz zawodów :lol::p Wśród siedzących dookoła dzieci ( w odległości na wyciągnięcie 1 łokcia!) zrobiła furrore jako śliczny i grzeczny piesek... całe szczęscie nie pchały rąk do głaskania :cool3: gdyby wiedzieli,że to właśnie koło nich leży pies panicznie bojący się ludzi a dzieci zwłaszcza mieliby mniej zadowolone miny :evil_lol: ale nie wiedzieli i to właśnie w tej ciszy Lira była bardzo bardzo dzielna! co prawda nie chciała iść dziś rano na spacer... może się bała,że znowu tam musi iść... no bo to przecież taki malutki maślaczko słodziaczek zagubiony w świecie strachów Quote
betel Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Dzielna Lircia, jak widać fascynacja dyskiem przezwyciężyła strach:loveu: Quote
Mudik Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Brawo Lira i Magicznye Dyski:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Skąd ja to znam;):cool3::lol: Quote
eria Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 dzielny Lirutek!!! a co do pytania,która to kicia - ja ich nie rozróżniam i nie wiem ale ma piękne oczy:loveu::razz: Quote
ewelinka_m Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 hm czyżby ta kota to Inka była? :evil_lol: Lirusia to mistrzyni dyskowa więc w każdej sytuacji wie jak się zachować :multi: czekamy na filmiki Quote
Rudzia-Bianca Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Dzielna Lirka :loveu::multi:, Biana by nie przeżyła takiej imprezy :( dzieci boi się wybitnie i prawie tak samo bardzo jak mężczyzn :( A na zdjęciach poznaję Lirunię a to czarne kudłate ???? Quote
Dobcia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Stawiam na Fige;) Dzielna Lircia, oby tak dalej jej szło:loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 o niE!!!! Tylko Ewelinka odgadła!!!! Ewelinko :loveu::loveu::loveu: Ciotki kochane no wstyd :cool1: muszę jakąś instrukcje odróżnienia kotów obmyślić :evil_lol: Quote
eria Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 wymyśl koniecznie :razz: bo tak jak szybko nauczyłam sie rozróżniać Monę od Ady, tak kotów Twóich za chiny nie rozróżnie:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 no dobra, pocieszę Was, że Asia (tymczasowa opiekunka Inki zanim do nas trafiła) też ich nie rozróżnia na zdjęciach :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 marne to pocieszenie , ale zawsze :) Hej Dziewczynki :) Quote
ewelinka_m Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Od-Nowa napisał(a):o niE!!!! Tylko Ewelinka odgadła!!!! Ewelinko :loveu::loveu::loveu: Ciotki kochane no wstyd :cool1: muszę jakąś instrukcje odróżnienia kotów obmyślić :evil_lol: :B-fly:ha wiedziałam! co wygrałam ? :megagrin: ja już odróżniam, ale swego sposobu nie zdradzę zachowam na następny konkurs :diabloti: Quote
*zaba* Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 A ja odrozniam Lirutke od kotow,czy tez cos wygralam :D ?? Quote
Od-Nowa Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Ewelinka wygrała bystre oko a *zaba* doskonałe poczucie humoru :evil_lol: gratuluje:loveu::multi: a you can dance wygrał Artur :loveu::evil_lol: Quote
wiq Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 cóż za uduchowione spojrzenie ;)\ kotów też nie rozróżniam... a gdzie te latające psy?.. :cool3: Quote
Dobcia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Jaki słodziaczek z Lirci:loveu: właśnie, kiedy będą latawce?:cool3: Quote
eria Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Lirutek to tak niewinnie na fotach wychodzi:evil_lol::loveu: Quote
betel Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 http://images32.fotosik.pl/273/88d8ee13100031db.jpg - rozumiem ,że tak odreagowuje zawody????:loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Lirek niewinnie wychodzi bo jest niewinna na prawdę ;) dziś był spacer z przyjaciółkami Lirkowymi :multi: (robione małym aparacikiem - w oczekiwaniu na nowy obektyw) bieganina się zaczyna najzgrabniejsze pupy w mieście :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 szczęki 4 głupie miny, dziwne pozy :cool3: tropienie dezercja ze śladu :lol: i słodziaczek w koniczynkach Quote
Od-Nowa Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 no i najlpesze... daleko daleko , za górą za rzeką było okropny brejowato śmierdzący rów. Wypełniony czarną śmierdzącą mazią... zgadnijcie kto się w niej skąpał :mad::p:cool3: ... ... taaak, Lira :diabloti: Quote
Recommended Posts