betel Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Cześć OdNówka , tak mi sie te Wasze treningi spodobały,że chyba i Ince kupię taki talerz:lol: Pozdrówka:multi: Quote
wiq Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 mopsiątko :loveu: to jedyna rasa ozdobna, którą bym mogła kiedyś mieć :loveu: Quote
Od-Nowa Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 cześć Cioteczki mopsiątko jest kochane ale i niebywale cwane :razz: to 4 letnia sunia zawsze mnie wylizuje całą, spodnie, koszulke.. nieważne :lol: ryjów jest więcej bo jest i ryj nad wyraz osobliwy, dzis zrobiłam mu zdjęcia więc moze wieczorem późnym wstawię ;) prawdziwy słodziaczek :evil_lol: warto zobaczyć aniołeczka :p no i obok pracy jest przepiękny shar pei czekoladowy :loveu: prawdziwy elegant, nigdy nie nakrzyczy, ładnie się wita, obserwuje co się na swiecie dzieje. no i są też 2 psy u kobiety mieszkajacej obok, które ciągle uciekają (niekastrowane!) i wracają czasem po kilku dniach :roll: a zaraz jest you can dance więc znikam :cool3: Quote
*zaba* Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 cos dla Cioteczki Reszta u mnie,tzn u Kamcia... :) Quote
Od-Nowa Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 zaraz biegna na kutry :evil_lol: tylko najpierw aniołeczek :loveu: profilek i troche inny profilek ;) Quote
*zaba* Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 No ja nie wiem,moze sie i nie znam,ale ten ostatni profil zdecydowanie bardziej mi sie podiba :) Jest jakis taki...bardziej naturalny hehe. Anioleczek moze sam w sobie tez sliczny.Co ja tak marudze,do kochania to profile sa zbedne,a na psy sie sercem przeciez patrzy.Mizianka dla anioleczka,a buziali dla Liruka. Quote
betel Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 *zaba* napisał(a):No ja nie wiem,moze sie i nie znam,ale ten ostatni profil zdecydowanie bardziej mi sie podiba :) Jest jakis taki...bardziej naturalny hehe. Anioleczek moze sam w sobie tez sliczny.Co ja tak marudze,do kochania to profile sa zbedne,a na psy sie sercem przeciez patrzy.Mizianka dla anioleczka,a buziali dla Liruka. Zdecydowanie popieram. Lirutek jest najpiękniejszy. Buziaki:loveu: Quote
Dobcia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Tak! Ostatni profilek najlepszy:loveu: ale i wcześniejsza mordka bardzo osobliwa:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 pamiętam takiego z filmu " gliniarz i prokurator " lubił włoską kuchnię :evil_lol: Fajna mordka :) Quote
Od-Nowa Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 zbliża sie koniec tego straszliwego tygodnia ... jutro porwę psisko na spacer, bo w tym tygodniu nie byłam z nią ani razu :-( TZ mykał na łąki ;) no i przyniesiemy Ciotkom jakieś fotki ;) Quote
betel Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 No to w droge i czekamy na fotki albo filmik, buziaki dla Lirutka:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Od-Nowa napisał(a):zbliża sie koniec tego straszliwego tygodnia ... jutro porwę psisko na spacer, bo w tym tygodniu nie byłam z nią ani razu :-( TZ mykał na łąki ;) no i przyniesiemy Ciotkom jakieś fotki ;) czekamy :) Quote
Od-Nowa Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 eee, zdjec dziś nie mam :cool1: był taki skwar,że szukałyśmy tylko cienistych zakątków ;) ale jutro zawody zawody!! lecimy oglądać, kręcić , focić :cool3: więc zapraszamy jutro ;) a aparat mam canon a 610 i od niecałych 2 tygodni ( ale w tym tygodniu nieużywany z braku czasu :placz: ) canon 40d (spełnienie marzeń) i beznadziejny obiektyw przelożony z analoga. Quote
Helga&Ares Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 40d, czy 400d? ;) strasznie drogi jest 40:cool3: Quote
betel Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Czuję się rozczarowana:cool3: , czekałam na fotki , a Ty tu OdNówka skawrem sie tłumaczysz;) Quote
Od-Nowa Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Helga&Ares 40d, czy 400d? ;-) strasznie drogi jest 40:cool3: 40d. i nawet mi nie musisz mówić :cool3: kieszeń opustoszała, podziurawiła się i długo nie zapełni - po jego kupnie :roll::lol: na szczęście jest oferta ze zwrotem części kosztów od firmy canon więc cena troche lepiej wygląda po odliczeniu ;) ale bardzo się przyda do pracy więc jest wytłumaczenie ;) betel Czuję się rozczarowana:cool3: , czekałam na fotki , a Ty tu OdNówka skawrem sie tłumaczysz ;-) ale jutro , specjalnie dla Ciebie przyniosę zdjęcia latających psów :lol: czy to nie dobra rekompensata? :razz: Quote
betel Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Rekompensana dobra , czekam na fotki i pozdrwaiam;) Quote
Od-Nowa Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 no jestem jestem :lol: zawody udały się wyjątkowo fajnie (zwłaszcza,że byłam pierwszy raz na takich zawodach :cool3: ) zdjęć nie robiłam ale mam dużo filmików... dużo filmików = potrzeba dużo czasu na załadowanie więc ich dziś nie będzie bo zaraz padam spać. koszmarny dzionek dziś był :roll: ale na dobranoc zostawię dla najcierpliwszych Cioteczek portretów kilka;) proszę zgadnąć która to kicia :razz: tu już Lirusia ;) Quote
Recommended Posts