Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Cioteczki
mopsiątko jest kochane ale i niebywale cwane :razz: to 4 letnia sunia
zawsze mnie wylizuje całą, spodnie, koszulke.. nieważne :lol:
ryjów jest więcej bo jest i ryj nad wyraz osobliwy, dzis zrobiłam mu zdjęcia więc moze wieczorem późnym wstawię ;) prawdziwy słodziaczek :evil_lol:
warto zobaczyć aniołeczka :p
no i obok pracy jest przepiękny shar pei czekoladowy :loveu:
prawdziwy elegant, nigdy nie nakrzyczy, ładnie się wita, obserwuje co się na swiecie dzieje.
no i są też 2 psy u kobiety mieszkajacej obok, które ciągle uciekają (niekastrowane!) i wracają czasem po kilku dniach :roll:

a zaraz jest you can dance więc znikam :cool3:

Posted

No ja nie wiem,moze sie i nie znam,ale ten ostatni profil zdecydowanie bardziej mi sie podiba :) Jest jakis taki...bardziej naturalny hehe.
Anioleczek moze sam w sobie tez sliczny.Co ja tak marudze,do kochania to profile sa zbedne,a na psy sie sercem przeciez patrzy.Mizianka dla anioleczka,a buziali dla Liruka.

Posted

*zaba* napisał(a):
No ja nie wiem,moze sie i nie znam,ale ten ostatni profil zdecydowanie bardziej mi sie podiba :) Jest jakis taki...bardziej naturalny hehe.
Anioleczek moze sam w sobie tez sliczny.Co ja tak marudze,do kochania to profile sa zbedne,a na psy sie sercem przeciez patrzy.Mizianka dla anioleczka,a buziali dla Liruka.

Zdecydowanie popieram. Lirutek jest najpiękniejszy. Buziaki:loveu:

Posted

zbliża sie koniec tego straszliwego tygodnia ... jutro porwę psisko na spacer, bo w tym tygodniu nie byłam z nią ani razu :-( TZ mykał na łąki ;)
no i przyniesiemy Ciotkom jakieś fotki ;)

Posted

Od-Nowa napisał(a):
zbliża sie koniec tego straszliwego tygodnia ... jutro porwę psisko na spacer, bo w tym tygodniu nie byłam z nią ani razu :-( TZ mykał na łąki ;)
no i przyniesiemy Ciotkom jakieś fotki ;)

czekamy :)

Posted

eee, zdjec dziś nie mam :cool1:
był taki skwar,że szukałyśmy tylko cienistych zakątków ;)
ale jutro zawody zawody!! lecimy oglądać, kręcić , focić :cool3:
więc zapraszamy jutro ;)

a aparat mam canon a 610 i od niecałych 2 tygodni ( ale w tym tygodniu nieużywany z braku czasu :placz: ) canon 40d (spełnienie marzeń) i beznadziejny obiektyw przelożony z analoga.

Posted

Helga&Ares

40d, czy 400d? ;-) strasznie drogi jest 40:cool3:

40d. i nawet mi nie musisz mówić :cool3: kieszeń opustoszała, podziurawiła się i długo nie zapełni - po jego kupnie :roll::lol: na szczęście jest oferta ze zwrotem części kosztów od firmy canon więc cena troche lepiej wygląda po odliczeniu ;)

ale bardzo się przyda do pracy więc jest wytłumaczenie ;)

betel

Czuję się rozczarowana:cool3: , czekałam na fotki , a Ty tu OdNówka skawrem sie tłumaczysz ;-)

ale jutro , specjalnie dla Ciebie przyniosę zdjęcia latających psów :lol: czy to nie dobra rekompensata? :razz:

Posted

no jestem jestem :lol:
zawody udały się wyjątkowo fajnie (zwłaszcza,że byłam pierwszy raz na takich zawodach :cool3: ) zdjęć nie robiłam ale mam dużo filmików...
dużo filmików = potrzeba dużo czasu na załadowanie więc ich dziś nie będzie bo zaraz padam spać. koszmarny dzionek dziś był :roll:
ale na dobranoc zostawię dla najcierpliwszych Cioteczek portretów kilka;)

proszę zgadnąć która to kicia :razz:

tu już Lirusia ;)