Od-Nowa Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 :lol::buzi::iloveyou:dziękuję dziewczyny. Na razie jeszcze nie jest tak jakbym chciała bo dopiero zapoznawanie się ze sprzętem ale przynajmniej nie hańbie aparatu używaniem funkcji automatycznych :evil_lol: bo wszystko na manualu. Ciociu rociu, dobrze pamietasz ;) Figa to ta mniejsza, zgrabniejsza. Ale co najciekawsze ważą obie tyle samo, tylko Figa to mięśniaczek a Ina koneser fotelowy ;) no i jak można nie odróżnić poważnej twarzy Iny od prześmiesznej Figi? druga i 3 fota. no zupełnie inne są ;) a teraz byliśmy na długaśnym spacerze z Liskami dyskami i mam zdjęć kilka :cool3: jak dogo podziała z pół godziny jeszcze to wstawię ;) no i na prawdę się cieszę,że zdjęcia się podobają :lol: Quote
wiq Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 bombowskie :) i manual, respect :D czekam na frizbowe:> Quote
Od-Nowa Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 no to frizbowe ;) niestety obiektyw ogranicza...:roll: i problem z nadążeniem za Lirkiem :evil_lol: no i ostrość nie tam gdzie trzeba.... ale to pierwszy test na dworze więc proszę o wyroozumiałość ;) w końcu najważniejsze to to jaką Lirka ma uciechę :loveu: w oczekiwaniu na przyjemność ;) Quote
Od-Nowa Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 intruz zainteresowany dyskiem :mad: trzeba pogonić mu kota :evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Extra fotki w locie:loveu::loveu::loveu: Aparacik świetnie się spisuje:) Warto było w niego zainwestować:loveu: Quote
ewelinka_m Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ale świetne fantastyczne ujęcia:loveu::loveu::loveu: http://images34.fotosik.pl/259/7679219a042b64c0.jpg a ten portrecik to już w ogóle bomba i to kociaste oko :loveu: już zazdroszczę aparatu :diabloti: Quote
wiq Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 zajebiaszczo! więcej! :cool3: tak za miesiąc to będziesz zmiatać równo :loveu: ja się wtedy schowam.. :evil_lol: Quote
Mudik Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:sama niwiem,które zacytować! Zakochałam się w Lirze totalnie:loveu::loveu::loveu: http://images29.fotosik.pl/217/f3c3a78fef95676a.jpg Quote
Od-Nowa Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 DobciaExtra fotki w locie:loveu: Aparacik świetnie się spisuje:smile: Warto było w niego zainwestować:loveu: teraz o suchym chlebie do Bożego Narodzenia :evil_lol: ale warto! miałam nadzieję, że z racji przyszłego zawodu zainteresuje Cię ślimaczek i wiewióra ale nawet łaciną ani słowa :eviltong: :cool3: ewelinka_male świetne fantastyczne ujęcia:loveu: http://images34.fotosik.pl/259/7679219a042b64c0.jpg a ten portrecik to już w ogóle bomba i to kociaste oko :loveu: już zazdroszczę aparatu :diabloti: no to akurat się udało, aż nawet zamówiłam odbitke A3 żeby na ścianie powiesić :loveu: no i wielkie dzięki za dobre słowa ;) wiq zajebiaszczo! więcej! :cool3: tak za miesiąc to będziesz zmiatać równo ja się wtedy schowam.. :evil_lol: nie gadaj!! Ty to robisz milion razy lepsze zdjęcia, pół śpiąc, nie patrząc na obiekt pewnie nawet :cool1::diabloti: Mudik Aaaaaaaaaaaaaaaaa:love u:sama niwiem,które zacytować! Zakochałam się w Lirze totalnie my też :loveu: bezgranicznie chociaż dzisiaj granicznie :mad: ach ta jej ciemna strona :roll::cool3: a teraz w ramach dobranocki fotki przewalankowe fotelowe. Jutro idziemy też z TZ porzucać więc nauki ciąg dalszy ;) jest już ciemno i cicho i oczy się kleją... dobranoc ;) aaa właśnie, Mudik jak zaglądasz do nas to może coś poradzisz (bo też frisbujesz ;) ). Mamy przeciwny problem do większości... Nie trzeba Liry nakręcać na dyski... trzeba ją odkręcać!! Bo strasznie się spala, każdy kolejny wyrzucony dysk jest dopadany z taką siłą i prękością, że w ciągu kilku minut jest totalnie zmachana. Jakby to ostatni złapany dysk w życiu. Z jednej strony to fajnie bo idzie do przodu z nauką ale z drugiej to przecież dla niej nie dobrze. Możesz coś poradzić? Quote
Mudik Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Piep************* komp ,musiałam go resetować i taki długi post -odp mi wciął ,skubaniec nie zapamiętał go mimo ,że skopiowałam do schowka. Nic pisze jeszcze raz:roll::diabloti::mad: Postaraj sie robic krótkie kilku rzutowe sesje,urozmaicaj je. Wprowadz sztuczki: slaom między nogami ,kręcenie kółek; skoki przez nogi np. siedzisz na ziemi z prostymi nogami wyciągniętymi przed siebie, rzucasz Lirze rollera kiedy wraca pokazujesz dysk i rzucasz flotera nad nogami. Zapytaj też Łukasza z Disc Killers(na dogo bodajże Łukasz K_:oops:) postaram się kogos namówic na sfilmowanien naszych sztuczek podczas zawodów w BDG w ten weekend, oki? Pozdrawiam i spadam bo nie wstanę jutro/dziś:evil_lol: Quote
eria Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 http://images31.fotosik.pl/261/e20bfd486b7eccdf.jpg :loveu::loveu::loveu:to jest piękneeeeeeeeee:loveu::loveu: Quote
wiq Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 na wpół śpiąc :grin: dobre :evil_lol: może po porstu jej kondycje wzmocnij?.. ;) niby sesje z frisbee mają być kilkuminutowe, więc to chyba dobrze.. (choć ja potrafię Bystrej rzucać cały spacer... :siara:) Quote
Od-Nowa Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Mudik, wielkiie dzięki za rady :buzi::iloveyou: no i oczywiście czekam na filmiki z Bydgoszczy. Już za tydzień zawody we Wro. też będę kręcić ile się da ;) co do kondycji to myślę, że ma niezłą porównując z innymi psami. czasami jest wręcz nie do zajechania. Ale to tak jak z młodym koniem, gna na złamanie karku, nie znając swoich możliwości i bez umiejętności wychodzenia z opresji ;) może dziś zamiast zdjęć porobie filmiki świrowi :evil_lol: a na razie zdjęć na dzień dobry nie ma bo się muszą zrobić. mam za to śmieszne zdjęcia Lirki i małej Bromby, która była u nas na tymczasie, pamiętacie? ;) Quote
Dobcia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Śliczne fotki zamyślonej Liruni:loveu: A z racji przyszłego zawodu zamawiam fotki misia:cool3::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 kilka fot na dobranoc ;) Ineczka i konik Quote
Od-Nowa Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 i kilka śmiesznych Lirek :loveu: tak wygląda gdy niewinnie przeciska się pożebrać przy obiedzie. Nie wiem po co bo nigdy nic nie dostała. Nadzieja niezłomna :lol: zabawodopominacz i obrażona, bo nikt się nie chciał bawić... najlepiej strzelać focha na wygodnym fotelu i poduszkach :evil_lol: i teraz tadam taradam... najlepsze jakie udało mi się zrobić. Prosto z aparatu, zero retuszu. Moja Lira :loveu: Quote
andzia69 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 nareszcie fajowa sesja Lirutka:loveu::loveu::loveu: ps. moje też zebrzą...ale często dostają:evil_lol: ja się uginam pod ich spojrzeniach i ślinie kapiącej z pyska:oops: Quote
eria Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 boskie to czarnobiałe!! :loveu::loveu::loveu::-o niesamowicie oczy wyszły!! a zabawodopominacza mam tu właśnie obok z łbem na kolanach, siedzi i jęczy :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 my dopiero po śniadaniu :cool3: Andzia, mięczaku :diabloti: dobrze robisz :evil_lol:tez bym się Twojej trójce nie śmiała sprzeciwić :lol: zabawodopominacz śpi znudzony, jak i reszta muchołapów :lol: skaleczyła się w łape sierota. Nie wiem gdzie i kiedy. to już druga rana cięta... wielkości co prawda mrówki... :evil_lol: da radę dziewczyna :lol: Quote
wiq Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 rana to poważna sprawa :evil_lol: no piękne to czarno-białe ;) Quote
Recommended Posts