Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

:lol::buzi::iloveyou:dziękuję dziewczyny. Na razie jeszcze nie jest tak jakbym chciała bo dopiero zapoznawanie się ze sprzętem ale przynajmniej nie hańbie aparatu używaniem funkcji automatycznych :evil_lol: bo wszystko na manualu.

Ciociu rociu, dobrze pamietasz ;) Figa to ta mniejsza, zgrabniejsza. Ale co najciekawsze ważą obie tyle samo, tylko Figa to mięśniaczek a Ina koneser fotelowy ;)

no i jak można nie odróżnić poważnej twarzy Iny od prześmiesznej Figi?
druga i 3 fota. no zupełnie inne są ;)

a teraz byliśmy na długaśnym spacerze z Liskami dyskami i mam zdjęć kilka :cool3: jak dogo podziała z pół godziny jeszcze to wstawię ;)
no i na prawdę się cieszę,że zdjęcia się podobają :lol:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no to frizbowe ;)
niestety obiektyw ogranicza...:roll: i problem z nadążeniem za Lirkiem :evil_lol:
no i ostrość nie tam gdzie trzeba.... ale to pierwszy test na dworze więc proszę o wyroozumiałość ;) w końcu najważniejsze to to jaką Lirka ma uciechę :loveu:
w oczekiwaniu na przyjemność ;)

Posted

Dobcia

Extra fotki w locie:loveu:
Aparacik świetnie się spisuje:smile: Warto było w niego zainwestować:loveu:

teraz o suchym chlebie do Bożego Narodzenia :evil_lol: ale warto!
miałam nadzieję, że z racji przyszłego zawodu zainteresuje Cię ślimaczek i wiewióra ale nawet łaciną ani słowa :eviltong: :cool3:

ewelinka_m
ale świetne fantastyczne ujęcia:loveu:
http://images34.fotosik.pl/259/7679219a042b64c0.jpg
a ten portrecik to już w ogóle bomba
i to kociaste oko :loveu:
już zazdroszczę aparatu :diabloti:

no to akurat się udało, aż nawet zamówiłam odbitke A3 żeby na ścianie powiesić :loveu: no i wielkie dzięki za dobre słowa ;)

wiq
zajebiaszczo!
więcej! :cool3:

tak za miesiąc to będziesz zmiatać równo
ja się wtedy schowam.. :evil_lol:

nie gadaj!! Ty to robisz milion razy lepsze zdjęcia, pół śpiąc, nie patrząc na obiekt pewnie nawet :cool1::diabloti:

Mudik
Aaaaaaaaaaaaaaaaa:love u:sama niwiem,które zacytować!
Zakochałam się w Lirze totalnie

my też :loveu:
bezgranicznie

chociaż dzisiaj granicznie :mad: ach ta jej ciemna strona :roll::cool3:

a teraz w ramach dobranocki fotki przewalankowe fotelowe. Jutro idziemy też z TZ porzucać więc nauki ciąg dalszy ;)

jest już ciemno i cicho i oczy się kleją...

dobranoc ;)

aaa właśnie, Mudik jak zaglądasz do nas to może coś poradzisz (bo też frisbujesz ;) ). Mamy przeciwny problem do większości... Nie trzeba Liry nakręcać na dyski... trzeba ją odkręcać!! Bo strasznie się spala, każdy kolejny wyrzucony dysk jest dopadany z taką siłą i prękością, że w ciągu kilku minut jest totalnie zmachana. Jakby to ostatni złapany dysk w życiu.
Z jednej strony to fajnie bo idzie do przodu z nauką ale z drugiej to przecież dla niej nie dobrze. Możesz coś poradzić?

Posted

Piep************* komp ,musiałam go resetować i taki długi post -odp mi wciął ,skubaniec nie zapamiętał go mimo ,że skopiowałam do schowka.
Nic pisze jeszcze raz:roll::diabloti::mad:
Postaraj sie robic krótkie kilku rzutowe sesje,urozmaicaj je.
Wprowadz sztuczki: slaom między nogami ,kręcenie kółek; skoki przez nogi np. siedzisz na ziemi z prostymi nogami wyciągniętymi przed siebie, rzucasz Lirze rollera kiedy wraca pokazujesz dysk i rzucasz flotera nad nogami. Zapytaj też Łukasza z Disc Killers(na dogo bodajże Łukasz K_:oops:) postaram się kogos namówic na sfilmowanien naszych sztuczek podczas zawodów w BDG w ten weekend, oki?
Pozdrawiam i spadam bo nie wstanę jutro/dziś:evil_lol:

Posted

na wpół śpiąc :grin: dobre :evil_lol:

może po porstu jej kondycje wzmocnij?.. ;)
niby sesje z frisbee mają być kilkuminutowe, więc to chyba dobrze..
(choć ja potrafię Bystrej rzucać cały spacer... :siara:)

Posted

Mudik, wielkiie dzięki za rady :buzi::iloveyou:
no i oczywiście czekam na filmiki z Bydgoszczy. Już za tydzień zawody we Wro. też będę kręcić ile się da ;)

co do kondycji to myślę, że ma niezłą porównując z innymi psami.
czasami jest wręcz nie do zajechania. Ale to tak jak z młodym koniem, gna na złamanie karku, nie znając swoich możliwości i bez umiejętności wychodzenia z opresji ;) może dziś zamiast zdjęć porobie filmiki świrowi :evil_lol:

a na razie zdjęć na dzień dobry nie ma bo się muszą zrobić.
mam za to śmieszne zdjęcia Lirki i małej Bromby, która była u nas na tymczasie, pamiętacie? ;)

Posted

i kilka śmiesznych Lirek :loveu:

tak wygląda gdy niewinnie przeciska się pożebrać przy obiedzie. Nie wiem po co bo nigdy nic nie dostała. Nadzieja niezłomna :lol:

zabawodopominacz

i obrażona, bo nikt się nie chciał bawić... najlepiej strzelać focha na wygodnym fotelu i poduszkach :evil_lol:

i teraz tadam taradam... najlepsze jakie udało mi się zrobić. Prosto z aparatu, zero retuszu. Moja Lira :loveu:

Posted

nareszcie fajowa sesja Lirutka:loveu::loveu::loveu:

ps. moje też zebrzą...ale często dostają:evil_lol: ja się uginam pod ich spojrzeniach i ślinie kapiącej z pyska:oops:

Posted

boskie to czarnobiałe!! :loveu::loveu::loveu::-o niesamowicie oczy wyszły!!
a zabawodopominacza mam tu właśnie obok z łbem na kolanach, siedzi i jęczy :evil_lol:

Posted

my dopiero po śniadaniu :cool3:

Andzia, mięczaku :diabloti: dobrze robisz :evil_lol:tez bym się Twojej trójce nie śmiała sprzeciwić :lol:

zabawodopominacz śpi znudzony, jak i reszta muchołapów :lol:
skaleczyła się w łape sierota. Nie wiem gdzie i kiedy. to już druga rana cięta... wielkości co prawda mrówki... :evil_lol: da radę dziewczyna :lol: