eria Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Tania nie odpisalas od wczoraj w czarno-rudej ,czemu akurat flat i jakie 2 inne rasy wchodzily w gre a mnie to zawsze strasznie ciekawi Quote
Dobcia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 http://images32.fotosik.pl/250/455352b3e8ca72a9.jpg zmęczyła się panienka:lol: Cudne fotki kiciamberki:loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ja też chce PW z rasami, kurde :evil_lol: chcesz mi dać w ten weekend korki z rzutów?.. :cool3: ale niestety nie mam aparatu :P Quote
Od-Nowa Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 bardzo bardzo dziękujemy za dobre słowo!! :loveu::loveu::loveu: co do frisbowej Lirki, to całe szczęście ,że się męczy... mogę wtedy złapać dech i rozmasować obolałe od wyrzutów ramię :cool3: co do korków to ja nie mogę dać, bo nie mam. Ale koleżanka kupiła sobie ostatnio, może pożyczy :eviltong::evil_lol: no i ta wzmianka o braku aparatu nad wyraz oburzająca! Wiqu ,myślisz,że my takie interesowne jesteśmy ?... żeby to chociaż na spacer albo coś a tu nic... zimną rybą po gębie :diabloti: a no i 1 czerwca są we Wro frisbowe zawody :cool1: już pożyczam karty pamięci od znajomych,żeby na filmiki starczyło :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 piekna kocia sesja :) :loveu: Ja nie umiem robić Happy zdjec, ona jest oburzona za każdym razem gdy widzi aparat i ucieka albo się rusza a jak się wkurzy to pazurami po mnie wali :( A Lirka mogłaby szepnąc mojej Bianie jak się bawi dyskiem , bo ta mała ciamajda ( chociaz normalnie rozumna :evil_lol:) nie łapie o co chodzi z dyskami :( Traktuje je jak patyk i czeka aż spadnie :( :mad: Quote
wiq Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 wybieram się na nie, oby nic nie wyskoczyło... :cool1: Quote
betel Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 OdNówka , od tego dysku wyrobisz sobie muskuły, szkoda tylko ,że w jednaj ręce:evil_lol:. Lirak super sporcmenka:loveu: Quote
Od-Nowa Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 to nie my uciekłyśmy... to dogo :cool3: u mnie na kompie nie działa od 3 dni, wczoraj na chwile w pracy złapałam komputer i dogo bez zarzutu. zdjęcia czekają, ale dzis nic nie wstawię :eviltong: jutro nadrobię stadko wariuje w najlepsze bo Fia już bez kaftanika... co się równa temu,że 12 łap przebiega po mnie o 4 w nocy kilka razy... :mad: buźki wielkie wiosenne ;) Quote
Od-Nowa Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 jeżeli ich trasa przebiega przez stojące w rogu łóżko to mają pecha :mad: rozprawiłam się z nimi krótko!:eviltong: Quote
wiq Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 o ja, wszystko wykropkowało :roll: czemu?.. przecież to najlepsza, najbardziej uniwersalna komenda?.. :roll: Quote
Dobcia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Nie ma rady:diabloti: trzeba łóżko przestawic:evil_lol: Quote
andzia69 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 wiesz co, Od-Nova....zdjecia kotów są lepsze od zdjęc Lirutka - ja sie tak nie bawię:mad::eviltong: Quote
Od-Nowa Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 ciekawe jaka jest ta komenda wiq :cool3: poproszę o pierwszą literkę :evil_lol: no a zdjęcia Figi lepsze bo ona przecież w kafanie unieruchomiona to nie ruszała się i można było spokojnie ja podejść i napstrykać ile się chciało. Jak chcecie zdjęcia Liry ze zwiazanymi nogami to proszę Was bardzo. ale myślałam,że lepsze są zdjęcia psa szczęśliwego niż związanego :mad::cool3: a poza tym już być może w tym tygodniu wszystkie zdjęcia się poprawią :diabloti::diabloti::diabloti: hyhy albo wręcz przeciwnie :roll: Quote
wiq Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ależ na pewno tę komendę stosujesz :cool3: często :cool3: rozpoczyna się znakiem jakości Q :evil_lol: o kurde, same zmiany, na lepsze ofkors :razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 no no no ale się będzie fotowo działo :) gratuluję zakupu :) jakie ??? Quote
Od-Nowa Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 hehe, wcale się nie będzie działo bo muszę się nauczyć na nowym pracować :cool3: na razie robie zdjęcia wszystkiego dookoła... ołówkom, słuchawkom, szmatkom itd.... więc nie ma co wstawiać z nowego aparatu poza tymi dwoma. Ale wstawie dziś zdjęcia ze spaceru w parku sprzed kilku dni ;) ale to może za godzinkę Quote
wiq Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 jaki, jaki?.. ale teraz będą wypasione zdjęcia z frizbowania :multi: Quote
Recommended Posts