Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

Tania nie odpisalas od wczoraj w czarno-rudej ,czemu akurat flat i jakie 2 inne rasy wchodzily w gre a mnie to zawsze strasznie ciekawi

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ja też chce PW z rasami, kurde :evil_lol:

chcesz mi dać w ten weekend korki z rzutów?.. :cool3:
ale niestety nie mam aparatu :P

Posted

bardzo bardzo dziękujemy za dobre słowo!! :loveu::loveu::loveu:

co do frisbowej Lirki, to całe szczęście ,że się męczy... mogę wtedy złapać dech i rozmasować obolałe od wyrzutów ramię :cool3:

co do korków to ja nie mogę dać, bo nie mam. Ale koleżanka kupiła sobie ostatnio, może pożyczy :eviltong::evil_lol:
no i ta wzmianka o braku aparatu nad wyraz oburzająca! Wiqu ,myślisz,że my takie interesowne jesteśmy ?... żeby to chociaż na spacer albo coś a tu nic... zimną rybą po gębie :diabloti:

a no i 1 czerwca są we Wro frisbowe zawody :cool1: już pożyczam karty pamięci od znajomych,żeby na filmiki starczyło :cool3:

Posted

piekna kocia sesja :) :loveu:
Ja nie umiem robić Happy zdjec, ona jest oburzona za każdym razem gdy widzi aparat i ucieka albo się rusza a jak się wkurzy to pazurami po mnie wali :(

A Lirka mogłaby szepnąc mojej Bianie jak się bawi dyskiem , bo ta mała ciamajda ( chociaz normalnie rozumna :evil_lol:) nie łapie o co chodzi z dyskami :(
Traktuje je jak patyk i czeka aż spadnie :( :mad:

Posted

to nie my uciekłyśmy... to dogo :cool3:
u mnie na kompie nie działa od 3 dni, wczoraj na chwile w pracy złapałam komputer i dogo bez zarzutu.

zdjęcia czekają, ale dzis nic nie wstawię :eviltong: jutro nadrobię
stadko wariuje w najlepsze bo Fia już bez kaftanika... co się równa temu,że 12 łap przebiega po mnie o 4 w nocy kilka razy... :mad:
buźki wielkie wiosenne ;)

Posted

ciekawe jaka jest ta komenda wiq :cool3:
poproszę o pierwszą literkę :evil_lol:

no a zdjęcia Figi lepsze bo ona przecież w kafanie unieruchomiona to nie ruszała się i można było spokojnie ja podejść i napstrykać ile się chciało.
Jak chcecie zdjęcia Liry ze zwiazanymi nogami to proszę Was bardzo. ale myślałam,że lepsze są zdjęcia psa szczęśliwego niż związanego :mad::cool3:

a poza tym już być może w tym tygodniu wszystkie zdjęcia się poprawią :diabloti::diabloti::diabloti: hyhy albo wręcz przeciwnie :roll:

Posted

ależ na pewno tę komendę stosujesz :cool3: często :cool3:
rozpoczyna się znakiem jakości Q :evil_lol:

o kurde, same zmiany, na lepsze ofkors :razz:

Posted

hehe, wcale się nie będzie działo bo muszę się nauczyć na nowym pracować :cool3: na razie robie zdjęcia wszystkiego dookoła... ołówkom, słuchawkom, szmatkom itd.... więc nie ma co wstawiać z nowego aparatu poza tymi dwoma.
Ale wstawie dziś zdjęcia ze spaceru w parku sprzed kilku dni ;)
ale to może za godzinkę