Rudzia-Bianca Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 a anatomia z histologia znacznie lepsze od mycia okien :eviltong: Quote
eria Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 ja nie mogę!!!:crazyeye: kaftanik w panterkę!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 eria napisał(a):ja nie mogę!!!:crazyeye: kaftanik w panterkę!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: też padłam ze śmiechu:evil_lol: Quote
*zaba* Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 No i jak tam,Udalo sie Lirutkowi wcisnac do budki? Figa w tym kaftaniku smiesznie wyglada.Pol czarna pantera i pol gepard jakis czy inny leopard :D Wracajac do Liry,ona ma chyba najwiecej zwariowanych zdjec. Quote
wiq Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 boskie ubranko :grin: jakie zadowolone z budki :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 czyżbyś cały dzieńs przątała bo Figunia kwiatki już zrzuca ?? gdzie są zdjęcia świrowatej Lirki ? Quote
dorrick Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 bardzo was prosze o pomoc dla kieleckich kociakow ;) link do aukcji cegielkowej u mnie w podpisie Quote
Od-Nowa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Dobcia spojrzenie Inki mówi samo za siebie:evil_lol: Przynajmniej kocice dzięki twarzowemu wdzianku są rozróżnialne:cool3: Piękne tam macie rzeczki i czyściutkie, bo nawet irysy widzę;-) hehe, nauczyłaś się rozróżniać Mone i Ade to i z nimi nie będziesz miała problemów ;) a co do rzeczek to bez komentarza... może na zdjęciach nie czuć ale zapaszek mówi sam za siebie...:cool3: eria ja nie mogę!!!:crazyeye: kaftanik w panterkę!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_ lol: Rudzia-Bianca ale modna kicia w panterce :smile: bardzo Figusi pauje taki cętkowany brzusio :evil_lol: gassira też padłam ze śmiechu:evil_lol: *zaba* No i jak tam,Udalo sie Lirutkowi wcisnac do budki? Figa w tym kaftaniku smiesznie wyglada.Pol czarna pantera i pol gepard jakis czy inny leopard :-D wiq boskie ubranko :grin: to się nazywa uzewnętrznieniem charakteru :diabloti: tylko okresowo. Jeszcze za 2 dni w nim pochodzi i zdejmiemy ;) W sumie to tak się przyzwyczaiłam do takiej Figi ,że nie wiem co bedzie jak go zdejmie :lol: Rudzia-Bianca czyżbyś cały dzieńs przątała bo Figunia kwiatki już zrzuca ?? gdzie są zdjęcia świrowatej Lirki ? hehe, nie sprzątania nie było. Za to długaśna podróż Opole, Katowice, Bielsko itd. calutki dzionek przeleciał. Zdjęć Lirki świrki mam dużo i zaraz kilka będzie ;) no i bardzo dziękujemy za pamięć :loveu: Quote
Od-Nowa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 sesja osuszająca po brejowatych kąpielach ;) na dobre wysuszenia najlepsze są pogonie :evil_lol: Quote
wiq Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 http://images33.fotosik.pl/247/40fb187fc47078b1.jpg cóż za szatański wzrok :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 taki wzrok to jeszcze nic w porównaniu z szatańskim wzrokiem na frisbee :diabloti: jak fotosik zechce współpracować to wstawia kilka ze spaceru frisbowego ;) a dziś trening trening trening:multi::multi::multi: Quote
Od-Nowa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 ok, fotosik zechciał współpracować :cool3: to jest własnie TEN wzrok :evil_lol: sam za siebie mówi jak bardzo serce szaroburej kocha frisbee :loveu: ewentualnie ten ale już spokojniejszy niż poprzedni :cool3: a my już biegamy łapiemy i predkości osiągamy pozaziemskie... Quote
Od-Nowa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 armia wiosennych wrogów trawnika :mad: ale wracamy do tytułowej bohaterki ;) Quote
Od-Nowa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 pogoń 1... 2... 3... :lol: Lirka i jej nieodłączny przyjaciel dysk :p absolutnie nie pozowane ustawienie :evil_lol: to na tyle frisbowych , wieczorem jak zadziała dogo wstawię więcej ;) miłego dnia Quote
*zaba* Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 http://images33.fotosik.pl/247/40fb187fc47078b1.jpg No boskie to spojzenie !! Lirka swirka,lepiej ujac chyba juz nie mozna bylo http://images32.fotosik.pl/250/9cc5d8a9d7741dfe.jpg Dlaczego moj Kamel nie biega? Nie bawi sie z innymi psami?? Dziwak jeden !. Quote
Fiona.22 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Obie koty się wepchały do nowego domku...i tylko zielone oczy widać :) A kaftanik posterylkowy rewelacyjny, niejedna kota marzy o takim :evil_lol: I przynajmniej teraz można je rozróżnić... Quote
Dobcia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Frisbowy wzrok najlepsiejszy!:loveu::evil_lol: Pasja w oczach! Quote
Od-Nowa Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 *zaba* Dlaczego moj Kamel nie biega? Nie bawi sie z innymi psami?? Dziwak jeden !. jak to *zaba*, przecież już za chwilę będzie miał Kamcio nowego kolegę. Na pewno się ożywi :evil_lol: chyba,że sprawa z przyjazdem kolegi wstrzymana? no i nadejszła wiekopomna chwila,że zjawiła się u nas Fiona :multi::multi::multi::multi: bardzo serdecznie witamy! :calus: tylko cholerka więcej trzeba będzie wstawiać zdjęć Ćwoków :cool3: ale i z tym sobie jakkoś poradzimy. Dobcia Frisbowy wzrok najlepsiejszy!:loveu::evil_lol: Pasja w oczach! o tak kochana, to jest to! :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 a co mi tam, wstawie jeszcze specjalnie dla Fiony fotki jej dawnej podopiecznej :loveu: dzięki unieruchomieniu przez kaftanik była ta sesja możliwa jedynie!! bo obie kiciuchny zdjęcia kochają jak marchewki....:lol: może sprawie taki Ineczce,żeby i jej zrobić sesyjkę :cool3: Quote
Recommended Posts