Dobcia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Figusia na pewno zrzuci jeszcze nie jeden kwiatek:lol: może już zrzuca?:cool3: Kciuki cały czas są!;) Quote
betel Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Super fotki , a tu jakaaaa mina http://images32.fotosik.pl/242/9516028313b25b86.jpg:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 cześć kochane. Figusia lepiej dziś ale jest potwornie słaba, ledwo chodzi. Non stop śpi. dostała przeciwbólowe ale generalnie bardzo cierpiąca. kciuki ciągle potrzebne ale mam wrażenie,że idzie ku lepszemu. Ranka ładna, czysta, sucha więc chociaż tyle dobrego. bardzo mocno tylimy i podtrzymujemy małą na duchu. Sama kwiatki pozrzucam jak będzie trzeba... buźki chceta jakieś zdjęciucha? :razz: Quote
eria Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Figusia się wykaraska szybko i będzie Ci znowu te kwiatki zrzucać !!!:lol: Quote
wiq Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 kiciamber, zarastaj się ładnie :thumbs: a te zatęchłe bajoro... :grin: dawaj więcej :razz: Quote
andzia69 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Od-Nowa napisał(a): Sunia Minka, znaleziona przez moją siostre zostanie jednak u niej. Właściciel został znaleziony ale stwierdził,że już suni nie chce... No więc Minka będzie miała nowy własny dom ;) to cudownie:multi::multi::multi::multi: kolejna skrzywdzona przez własnego właściciela bida ma cudowny domek:loveu::loveu::loveu: a foty jak zwykle superowe!!!!!:lol: Quote
betel Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Fjnie ,że Minka będzie miała bezpieczny , dobry dom. A tego "właciciela" należałoby :mad: Quote
Dobcia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dzięki wsparciu kociczka na pewno szybko wróci do formy:loveu: A pewno że chcemy fotki!:) Quote
*zaba* Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Jak sie ma kiciusia Figusia ?Od wczoraj zadnych nowych wiadomosci.A jak Lirutek sie odnajduje w takiej sytuacji? Citka pytala czy chcemy zdjecia-no pewnie,ze chcemy! Kciuki za malenka nadal trzymane i za dogo,zeby wreszcie przestalo wariowac. Quote
Od-Nowa Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 nie miałam wczoraj dogo. Figusia dużo lepiej. Odsypia bo odsypia ale poprawa olbrzymia. Inka non stop ją zaczepia. Wcześniej atakowała a teraz zazepia do zabawy ;) a że jest natręcioch i bez wyczucia to muszę ją zabierać bo by skakała po Fidze :evil_lol: wrzuce troche zdjęć bo czas lecieć do pracy :roll:;) Figusi w kaftaniku zrobie jutro jak będzie w jeszcze lepszej formie. kuracja w śmierdzącej brei zakończona... jeszcze tylko poprawić włosy... i jak wyglądam? tak macie racje, w ciemnych rękawiczkach jest mi do twarzy... teraz jest duuużo lepiej :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 dużej zawsze się coś nie podoba.. zabieram zabawki i nigdy nie wróce!... a przynajmniej za chwile ;) ?? jak można tak biegać :cool3: Quote
Od-Nowa Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 ech... chwila odpoczynku nie na krótko jednak... ma się zsoje tajne miejsca;)... które wymagają sprawdzenia, czy jeszcze się tam znajdują! jeeest! czystsza breja w której można się obmyć po strasznej brei :evil_lol: Quote
wiq Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 muszę się kiedyś z Wami wybrać na takie bajorowanie :P Quote
Rudzia-Bianca Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 breja to jest to :) i pies piękny odmłodzony i pachnący po psiemu :) a dla kici miziaki delikatne i fotki w kubraczku prosimy :) Quote
Od-Nowa Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 uch wreszcie wolne :multi: w ramach odpoczynku i "nie mienia co ze sobą zrobić" bez zajęć .. wyszorowałam wszystkie okna w domu :p hehe i od razu czuję się bardziej wypoczęta :evil_lol: Figa dużo lepiej, właśnie poleguje na kolanach i podpowiada co pisać... Miau, mi mi , auuu miau uami mi moi miau :loveu: kaftanikowa fota też się dzisiaj trafi ;) końcówka (dość duża :cool3: ) mokrych zdjęć Quote
Od-Nowa Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 kolejny amator brejowatych kąpieli...tylko troche nie zdązyłam :p Quote
Od-Nowa Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 mój kochany maślaczek :loveu: i taki to właśnie spokojny malowniczy zakątek ;) czas na biegi osuszające :cool3: kilka zdjęć zostawie na później bo niedługo ruszamy na wyprawę kolejną :-) pozdrawiamy Cioteczki gorąco w ten piękny majowy weekend Quote
wiq Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ja też witam, znad anatomii i histologii.. :evil_lol: Quote
betel Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 fajne fotki , ale ja stawiam na tą: http://images29.fotosik.pl/208/30ff499312dd3236.jpg Uwielbiam takie zdjecia w ruchu:multi::loveu: Quote
Od-Nowa Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 anatomia , histologia... fuuuuuu!! to nieludzkie się tak dręczyć! Cioteczki zjawiły się dwie to dla Was specjalnie zdjęcie Figusi w kaftaniku :cool1: dziewczynki dostały dziś upragnioną budkę-legowisko. Czekaliśmy miesiąc na upragniony model :mad::p jedna już jest... druga nadciaga :cool3: koci tłum :loveu: może i ja się zmieszcze? :lol: Quote
Dobcia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 http://images25.fotosik.pl/210/b63f54469c2a1d23.jpg spojrzenie Inki mówi samo za siebie:evil_lol: Przynajmniej kocice dzięki twarzowemu wdzianku są rozróżnialne:cool3: Piękne tam macie rzeczki i czyściutkie, bo nawet irysy widzę;) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ale modna kicia w panterce :) bardzo Figusi pauje taki cętkowany brzusio :evil_lol: a budka super :) A Lirutek świruje jak zawsze :) :crazyeye: Quote
Recommended Posts