Od-Nowa Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 no właśnie! brzuch nam pęka ze śmiechu :loveu: dlatego troszke zwolnimy teraz i będzie kilka spokojniejszych zdjęć ;) spokojniej= tylko biegnę, nie rzucam, nie łapie, nie tarzam , nie pływam... tylko biegnę ;) i choć skręca mnie,żeby coś nabroić to się powstrzymuję i tylko biegnę :lol: Quote
Od-Nowa Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 i czuję,że dłużej tego spokoju nie wytrzymam ... więc pierwszy napotkany patyczek ... działa jak na byka płachta :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 apropos płachty... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzeba było nie wspominać :lol: bo takie rzeczy wprawiają w bardzo dobry nastrój :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 ale poza tym jesteśmy bardzo grzeczni.. jak aniołek i zawsze jesteśmy blisko pańciuchy :loveu: i razem zdobywamy szczyty choćby te niziutkie :loveu: Quote
Od-Nowa Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 i takie tam wygłupy... ;) to się nazywa wspólne zdjęcie - made by TZ :lol: i to by było na tyle... bo to przecież zwykły wiejski szary burek.... ;) Quote
Od-Nowa Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 zapomniałam jeszcze o filmiku :evil_lol::diabloti::loveu::lol: Quote
saga_86 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Czasy cenzury już sie skończyły:mad: Prosimy o oryginał:razz: Quote
Od-Nowa Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 cześć Sagusiu :loveu: a zdjęcia oglądałaś? a filmik widziałaś? :lol: specjalnie dla Ciebie ;) Quote
saga_86 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Wyszłaś ślicznie i wcale nie żartuję:loveu: Teraz prosimy o więcej wspólnych fotek, o może nawet złożę zamówienie na fotkę z całą rodzinkę w komplecie ty, TZ, Lira i koty:evil_lol: A filmik oczywiście widziałam :lol: Faktycznie ciekawe musi musi być życie z Lirutkiem;) Choć początki tego nie zapowiadały, takie to to było wystraszone Quote
Od-Nowa Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 dzięki :lol: jak zrzuce 10 kg to będzie więcej :evil_lol: zdjęcia małych szczylków grzywkowatych wstawię wieczorem. Teraz jedziemy już na kolejną wycieczke :multi: bo kogoś po domu nosi :razz: we wtorek Figa będzie miała sterylke... koleżanka pożyczyła piękny kaftanik... i zapewniam,że warto będzie to zobaczyć! bo kaftanik uzewnętrznia całą nature Figusi :evil_lol: no to do wieczora :p Quote
Dobcia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 http://images31.fotosik.pl/238/38b08aa89682f089.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaka minka:lol: http://images25.fotosik.pl/205/3504e95d8cbafc4f.jpg łapeczkę pańci dam... i język pokarze...:evil_lol: Jaka macie ładna pogodę:loveu: u nas na przemian deszcz i słonce, dziś z przewagą deszczu:roll: Quote
*zaba* Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Obejzalam filmik.Teraz to wiem,Lira ma ADHD :D Ile to radosci moze przyspozyc troche wody.... Quote
rotek_ Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 tzcik robi świetne zdjęcia....:evil_lol: uśmiałam się Quote
Trinity36 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 A mnie się podobacie obie !!!!!!!!!!! Lirusia cudownie uśmiechnięta, ona chyba tak już ma :) A Ty ciotko jak chcesz coś zrzucać (chociaz nie bardzi widze co) to.. też poszukaj sobie patyczka.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ale z Lirki wariatka :evil_lol::evil_lol: i te podpisy pod zdjęciami :turn-l: uśmiałam się do łez :megagrin: zgadzam się z Sagą w 100% :eviltong:, pańciucha z Lirą wygląda pięknie :loveu: zrzucać nic nie trzeba, no chyba że kurtkę bo coraz cieplej :eviltong: Quote
eria Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ojeeeej ile tu zwariowanych Lirutkowych fot!!!! :loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 hehe no dzięki dzięki :evil_lol: zrzucić się staram ale nie idzie :eviltong: a jeszcze przełożyli treningi frisbee z sboty na wtorek i nie mam pojęcia jakim cudem uda mi się na nie chodzić :shake: ale nie marudzimy wiosna piękna to i bardziej optymistycznie. Zatem lecimy ze zdjęciami z dzisiejszego spaceru ;) Lircia była z koleżanką Koka Quote
Od-Nowa Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 nie obyło się bez wariactw :evil_lol: tym razem: buszująca z zbożu Quote
Od-Nowa Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 to tyle na dziś bo padam ze zmęczenia ;) pa kochane Quote
Od-Nowa Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Nowy dzionek zawitał. Dzionek po wielkiej burzy piorunach i deszczu. Ziemia odetchnęła i całe szczęście. Lira po wczorajszych i przedwczorajszych harcach śmierdziała niemiłosiernie dlatego też miała bliskie spotkanie 3-go stopnia z wanną a dziś ze szczotkami. Jest więc na 3-majowe święto przygotowana ;) no i pachnie jak szczeniak. a teraz zdjęcia ;) Oto nasz świr w nieodmiennej dla niego roli... mówiliście o radości jaką może sprawić odrobina wody.... ale jaką może dać stara zużyta opona rowerowa :evil_lol: dużo.. pod warunkiem,że się ktoś w nią zaplącze :diabloti: i poszarpie :lol: Quote
Od-Nowa Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 lub przydusi... i cieszył się nią jak pies :loveu: a może jednaklepiej jak się zaplącze :evil_lol: i zrobi maślane oczy na myśl o jej złapaniu ;) i rzuci się po nią biegusiem, gdy przyjdzie na to czas i po co ja wydawałam tyle pieniędzy na dyski??!!:lol: Quote
Od-Nowa Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 skoro to się tak dobrze w pysku nosi... i tarmosi :loveu: i ma się z kim poleżeć... i ma się kogo popilnować ;) a wszystko w pełni szczęścia Quote
Od-Nowa Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 a grzeczna Koka , tylko siedzi i na świra spogląda... :p:cool1: na świra, przez którego odpadł jaszczurce ogonek...:cool1: a Lircia nic sobie z tego nie robi i toczy swoje koło dalej :lol: lub niesie... i znów się zaplącze :lol: Quote
Od-Nowa Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 a tu jej wpadły łapy do środka a ona trzymając w paszczy koło kicała jak zając :diabloti: a tu kilka prawie pozowanych ;) modelka pierwszej klasy:eviltong: i kończymy z tym kołem na szczęście ;) Quote
Od-Nowa Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 i grzecznie idziemy do lasu... grzeczni jak aniołki :p z małymi odstępstwami ;) ale stawanie na głowie to już zdaje się norma :evil_lol: Quote
Recommended Posts