Od-Nowa Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 eee, nic się nie dzieje, fot nie ma :eviltong: deszcz pada i w ogóle... Quote
ariss Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Od-Nowa napisał(a):eee, nic się nie dzieje, fot nie ma :eviltong: deszcz pada i w ogóle... najbardziej ubolewam nad tym,że nie ma fot:roll:;) Quote
Dobcia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 w domu, pod dachem na pewno nie pada...:cool3: Quote
Od-Nowa Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 nie padało, ładne słonko świeciło ;) siedziałam za to w pracy od rana aż do 21 eghm na szybko przeklejam zdjęcia kolejnej siostrzyczki Lirkowej Mony-Liry (miała być Mona a przez pomyłkę -dłuższa historia jest Lirą również :cool3:) Mieszka pod Kielcami. zaraz wrzuce zdjecia Lirki hannibala :-) Quote
betel Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Nie bardzo podobna do Lirutka. No i ta smutna minka:roll: Quote
Dobcia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Może miała innego tatusia?;) Śliczna jest:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Pozdrawiam, siostrunia śłiczna , ale ma smutne oczyska :( dzięki za zdjęcia kagańcowe :) Quote
Od-Nowa Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Siostrzyczka ma to coś, co daje pewność,że jest siostrą Lirki. takie oczy to tylko w erze czyli Lirkowej rodzinie ;) już się nie mogę doczekać długiego weekendu. Biorę Lire pod pache i fruuu na 3 dni nad jezioro jedziemy :multi: ale będzie zdjęć :cool3::loveu: obowiązkowo zabieramy dyski :p i uczymy psa wyciszenia w biegu :diabloti: a w sobotę może się uda dojechać na trening :megagrin::rofl: a Cioteczki co planują na wolne dni? Quote
Dobcia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ale Wam dobrze, nie ma jak weekend nad jeziorem:loveu: Jak Negri wydobrzeje, to na pewno pójdziemy w góry:) A poza tym żadnych planów, poza książkowymi:p Quote
wiq Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 ja planuję upojne noce z biochemią i anatomią :loveu: Quote
Od-Nowa Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 upojne noce z biochemią :evil_lol: dobre dobre!! Dobciunia u Was w górach to już najpiękniejszy weekend :loveu: pamiętacie maluch o których pisałam? już tylko jedna sunia została do adopcji. TZylko niestety jest chora i na razie w trakcie leczenia. W tej firmie została więc Mama- Kora i jeden piesek z miotu. a mała po wyleczeniu będzie szukała domu. Coś dziwnego z nią jest . Rośnie jej jakiś ropień w nosie... robią na razie wszelkie możliwe badania, dostaje zastrzyki. Nie wiedzą co to. no ale dobrze,że reszta już w nowych domach ;) Quote
Od-Nowa Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 wybieranie lustrzanki rozpoczęte,,, po 2 godzinach rozbolała głowa... mam 1,5 miesiąca na wybranie, pewnie osiwieje do tego czasu :cool1: wkrótce przedstawie Wam typowania, może coś pomożecie ;) raczej na 80% będzie to canon. trzeci canon do kolekcji :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Eria :calus: doskonale rozumiem, w tygodniu mam to samo :cool1: nie bój nic prędzej czy później lustro będzie u Ciebie. Cierpliwości ;) Quote
eria Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 cześć Taniu, aż mi wstyd że tak rzadko tu bywam:oops:,ale cierpię na przewlekły brak czasu :roll: ponadrabiam w dłuuugi weekend:loveu: i kolejna dogociotka z lustrem będzie:loveu::multi: a ja nadal nie mogę:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Dobcia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Lustrzanka ahh:lol: wybór na pewno nie jest łatwy, ale potem jakie efekty:cool3: Nieciekawie z tym maluszkiem... oby szybko wyzdrowiała i domek znalazła! Quote
Od-Nowa Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 dylematów wiele, czy najnowszy model a przełożony obiektyw ze starego, czy starszy model ale z dwoma obiektywami... wariactwooo ale szczęśliwe ;) maluch kursuje od weta do weta na prześwietlenia, posiewy, zastrzyki idt. W każdym razie do czasu wyzdrowienia na pewno będzie tam u koleżanki. A może nawet i na zawsze ;) Quote
wiq Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 imo starszy model i inwestować w szkła ;) na canona nie narzekam, ale chciałabym też popróbować nikonem.. :> ja jakoś biorę pod uwagę tylko te 2 firmy;) 3mam kciuki za malucha! Quote
Od-Nowa Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 a jakiego masz canona? no właśnie napaliłam się na Nikona ale w sumie po rekonesansie okazało się,że nie ma kilku rzeczy na których bardzo mi zależy ;) teraz troche zdjęć. Najpierw kociokwiki bo dawno ich nie było ;) Figusia Ineczka Quote
Od-Nowa Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 rozpuszczona Lireczka przekracająca wszelkie granice... :evil_lol: ooo Pańciuch je obiad... tzreba sprawdzić czy coś dobrego... z dołu nic nie widać, więc... :evil_lol: mało aparat mi nie wypadł ze zdziwienia :cool3: :mad: rozmażona huk za oknem a taka piękna wiosna u nas - magnolia 'Yellow River' u koleżanki w ogrodzie :loveu: Quote
Od-Nowa Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 wiq mam eos 400d :smile: a jaki ma gwint na obiektyw? średnice... najbardziej zastanawiam się nad eos 450d z obiektywem 18-55mm lub eos 400d z obiektywem 18-55mm i do tego drugi obiektyw tamrona tele 55-200. jeżeli mają gwint na 58 to mogę przełożyć obiektyw ze starego canona eos 300 analoga , który od czasu kupna cyfróweczki małej leży w szafie... :oops: Quote
Recommended Posts