Od-Nowa Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Ale na wczwsniejszych zdjeciach widac,ze zfiksowana jest deczko :-D kto? Lira? eee wcale:cool3::hand::siara::megagrin: Quote
wiq Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ładnie panience :loveu: kupowałaś w końcu w TupTupie?;) Quote
betel Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ja też taką chcę, a gdzie to się takie cudo kupuje??????:crazyeye: Quote
Od-Nowa Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 nie,nie kupowałam w tup tupie bo tam są na polarze, najwyzej dokupię jako wersję zimową bo mają tam taką samą taśme :lol: a kupowałam tutaj . Dobrej jakości skórka, dotychczas mieliśmy ich obroże. mają dużo ładnych. Ta co kupiłam jest dostępna czerwona, na stronie jest pokazana z wykończeniem brązowym. rozmiar jest jeden tj długość 47cm czyli dla psów z obwodem szyjki 45,43,41 cm.cena też ok ;) mają też ogłowia i kantary ;-) Quote
ariss Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 ale mnie tu dawno nie było:oops:ale już jestem:p Quote
saga_86 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Od Nowa coś kusisz takimi obrożami, ślicznie na Lirce wygląda:loveu: Napisz tylko jakie sobie liczą koszty przesyłki bo i adresówka w kszałcie serduszka jest fajowa;) Quote
Od-Nowa Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 o obrózce później teraz proszę zaglądnąć tutaj i oddać głos. co zajmie sekunde bo nie trzeba sie nigdzie logować ani nic a sprawa ważna http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9968061&postcount=4112 Quote
Rudzia-Bianca Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 wybrałabym taką samą :) ślicznie Lirutek wygląda :) PS Biana nadal spiernicza przed dyskami :( Quote
Dobcia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Zagłosowałam;) Obróżka bardzo mi sie podoba:loveu: Quote
betel Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Rzeczywiście obroża śliczna , obejrzałam ją sobie dokładnie , ale chyba się jednak nie zdecyduję , bo przxy tendencjach Inci do taplania się w błocie , to ona długo ładna nie będzie:-( Quote
andzia69 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Od-Nowa'] co do siostry i znalezionej suni, to sprawa nie jest taka prosta, że zatrzyma ją i już. W każdym razie poważnie to rozważa. Na razie był etap rozpieszczania, ale sunia szybko się zadomowiła i rozbestwiła. Trwa więc określanie granic :evil_lol: a teraz zdjęcia ślicznoty. Siostra nazwała ją Mina (Minka) i ma około 10 miesięcy i jest rasową staffordshire terier (... czy jak to się pisze) a niedługo będą foty z dzisiejszego spacerzyska ;) jesli siostra rozwaza jej zostawienie to ...przepadła:evil_lol: bullków nie da sie nie kochać:loveu::loveu::loveu: i to nie jest staffik tylko ast:eviltong: Quote
betel Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Śliczna sunia, niech jej się u Twojej siostry dobrze wiedzie:lol: Quote
rotek_ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 widziałam lire z TZcikiem na spacerze wracali już chyba do domu bo byli obok DS Ślężak Lira z daleka prezentuje się jak charcica... na zdjęciach tego nie widać ale nogi ma jak modelka:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 no jestem :p po weekendowym imprezowaniu wreszcie jasność umysłu powróciła :evil_lol: a Wozie liczą chyba 8 zł za przesyłke priorytetową. Ale na prawde szybko i sprawnie. Obróżka kosztowała 23 zł z wysyłką to 31 więc w granicach rozsądku ;) podoba mi się tam więcej obróżek.. nie mówiąc o szelkach do kompletu :loveu::cool3: no ale to troche później. dzięki dziewczyny za głosy :loveu::loveu: oby się udało!! Betel - to trzeba psa w kaftanik fliowy i bum do błocka :evil_lol: a potem rozpakować i na kanape :diabloti: :calus: Rudziu - bawisz się z nią też nimi w domu? na dywanie też można rolerka posłać ( jak się ma dywan ;) ) Rotek - kobieta szpieg :evil_lol: tralala . chodzimy teraz do odległego parku na spacery bo koło nas same szkła :roll: Quote
*zaba* Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ja tez zaglosowalam,chociaz nigdy w Waszym pieknym... miescie nie bylam :) Kupuj ciotka te obroze,kupuj bedziesz miala ich mnostwo,znudza Ci sie to bazarek zrobisz,hehe. Quote
Od-Nowa Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 W Kielcach byłam ale gdzie to jest też nie wiem ;) Quote
wiq Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 woza ma boskie rzeczy, ale jeszcze się powstrzymuję :diabloti: Quote
rotek_ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 czy lira też ma takie problemy ze wstawaniem jak pani??? marsz na spacerek Quote
Od-Nowa Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 no przecież już byłyśmy :eviltong: ale fakt faktem jak TZ wychodzi rano do pracy i to ja mam wyprowadzić Lire rano to śpi kulfonica ze mną jak długo trzeba... tzn kiedy pańciucha się obudzi. A jak TZ jest w domu rano to o 8 jest pobódka i lizanie mordy i piski ze to już natychmiast teraz :evil_lol: Rotek, twój Tato ma teraz dużo zleceń? coś bym od niego potrzebowała :-) Quote
rotek_ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 nawet nie wiem... coś tam robi ale chyba specjalnie nie jest zajęty;) Quote
Recommended Posts