Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

nie,nie kupowałam w tup tupie bo tam są na polarze, najwyzej dokupię jako wersję zimową bo mają tam taką samą taśme :lol:
a kupowałam tutaj . Dobrej jakości skórka, dotychczas mieliśmy ich obroże. mają dużo ładnych.
Ta co kupiłam jest dostępna czerwona, na stronie jest pokazana z wykończeniem brązowym.
rozmiar jest jeden tj długość 47cm czyli dla psów z obwodem szyjki 45,43,41 cm.cena też ok ;)

mają też ogłowia i kantary ;-)

Posted

Od Nowa coś kusisz takimi obrożami, ślicznie na Lirce wygląda:loveu:
Napisz tylko jakie sobie liczą koszty przesyłki bo i adresówka w kszałcie serduszka jest fajowa;)

Posted

Rzeczywiście obroża śliczna , obejrzałam ją sobie dokładnie , ale chyba się jednak nie zdecyduję , bo przxy tendencjach Inci do taplania się w błocie , to ona długo ładna nie będzie:-(

Posted

[quote name='Od-Nowa']
co do siostry i znalezionej suni, to sprawa nie jest taka prosta, że zatrzyma ją i już. W każdym razie poważnie to rozważa. Na razie był etap rozpieszczania, ale sunia szybko się zadomowiła i rozbestwiła. Trwa więc określanie granic :evil_lol:
a teraz zdjęcia ślicznoty. Siostra nazwała ją Mina (Minka) i ma około 10 miesięcy i jest rasową staffordshire terier (... czy jak to się pisze)

a niedługo będą foty z dzisiejszego spacerzyska ;)

jesli siostra rozwaza jej zostawienie to ...przepadła:evil_lol: bullków nie da sie nie kochać:loveu::loveu::loveu: i to nie jest staffik tylko ast:eviltong:

Posted

widziałam lire z TZcikiem na spacerze

wracali już chyba do domu bo byli obok DS Ślężak
Lira z daleka prezentuje się jak charcica... na zdjęciach tego nie widać ale nogi ma jak modelka:evil_lol:

Posted

no jestem :p
po weekendowym imprezowaniu wreszcie jasność umysłu powróciła :evil_lol:
a Wozie liczą chyba 8 zł za przesyłke priorytetową. Ale na prawde szybko i sprawnie. Obróżka kosztowała 23 zł z wysyłką to 31 więc w granicach rozsądku ;) podoba mi się tam więcej obróżek.. nie mówiąc o szelkach do kompletu :loveu::cool3: no ale to troche później.

dzięki dziewczyny za głosy :loveu::loveu: oby się udało!!

Betel - to trzeba psa w kaftanik fliowy i bum do błocka :evil_lol: a potem rozpakować i na kanape :diabloti: :calus:

Rudziu - bawisz się z nią też nimi w domu? na dywanie też można rolerka posłać ( jak się ma dywan ;) )

Rotek - kobieta szpieg :evil_lol: tralala . chodzimy teraz do odległego parku na spacery bo koło nas same szkła :roll:

Posted

Ja tez zaglosowalam,chociaz nigdy w Waszym pieknym... miescie nie bylam :)
Kupuj ciotka te obroze,kupuj bedziesz miala ich mnostwo,znudza Ci sie to bazarek zrobisz,hehe.

Posted

no przecież już byłyśmy :eviltong:
ale fakt faktem jak TZ wychodzi rano do pracy i to ja mam wyprowadzić Lire rano to śpi kulfonica ze mną jak długo trzeba... tzn kiedy pańciucha się obudzi. A jak TZ jest w domu rano to o 8 jest pobódka i lizanie mordy i piski ze to już natychmiast teraz :evil_lol:

Rotek, twój Tato ma teraz dużo zleceń? coś bym od niego potrzebowała :-)