Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Słomeczka śliczna :loveu: trochę z miny przypomina mi Florkę :razz:
u nas za oknem cudownie, a ja muszę w książkach siedzieć :placz:
pozdrawiam ze słonecznych Katowic :evil_lol:

Posted

mam dorywczą prace :multi:zarobiłam dziś na rozpoczęcie kariery sportowej Lirki. Szczegóły jż niedługo. no powiedzmy na dniach :cool3:
dzisiaj dzień zajęty ale za to cały na dworze :cool3: siałam kwiatki :lol:

Posted

ups... niechcący zarzuciłam na dłużej niż myślałam. wieści o karierze sportowej dopiero w weekend :cool3:
a sunia którą wstawiłam na poprzedniej stronie- Słomka też szuka domu.

Posted

Chcialam zacytowac jakies zdjecie,ale nie potrafie sie zdecydowac,ktore najbardziej mi sie podoba....Lirutek jest boski na wszystkich poprostu.
Gratuluje pracy i czekamy na wiesci jak sliczna sprawuje sie na zajeciach.

Posted

Od-Nowa napisał(a):
mam dorywczą prace :multi:zarobiłam dziś na rozpoczęcie kariery sportowej Lirki. Szczegóły jż niedługo. no powiedzmy na dniach :cool3:
dzisiaj dzień zajęty ale za to cały na dworze :cool3: siałam kwiatki :lol:

Gratuluję :):)

Posted

jakoś to sobie poukładamy...

w piątek TZ jedzie na tydzień na narty. W Weekend przyjeżdża cioteczka Queen Ink, której nie znacie ale to właśnie Ona wpisując w ogłoszeniu o Ince: "Inka jest bardzo towarzyskim, przyjacielskim oraz czułym kotem - uwielbia głaskanie, noszenie na rękach" skazała mnie na obcowanie z Ineczką, której charakter (jak wiecie - mruka) odbiega od opisanego jak klimat Grenlandii od afrykańskiego :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
jest więc to jak przyjazd kogoś z rodziny, zwłaszcza,ze od chwili tego niecnego paktu, jakim stała się adopcja Inki, stałyśmy się sobie bliskie i codziennie paplamy dłużej lub krócej :evil_lol:

w sobote też rozpoczynamy karierę sportową z Lirą ;)
potem porządki do świąt i jakieś szykowanko. udawanie,że się nie dam i wielki uśmiech jak wróci TZ.Potem zaraz święta i już tylko chwila do przyjazdu Floreczki. Wzruszajaca ta wiosna. I bardzo to cieszy.
następne zdjęcia dopiero w weekend bo najbliższe dwa dni bardzo zabiegane będą ;) ale mam nadzieje,że bedziecie cierpliwe co?

Posted

chloerka, jak taka pogoda będzie w weekend, a na razie tak przepowiadają - gradobicia ... to nie będzie zajęć w sobote... no a potem święta to pewnie też nie. Trzymać kciuki za słońce. a ja ide odtańczyć taniec indiański co by je tu nakierował :evil_lol:

Posted

Tancz,tancz kochana i niech tez u mnie poswieci,bo ostatnio na przemian grad i deszcz!!!!!!!!!!A w Polandzie tez niech bedzie ladnie bo mamy plan przyjechac na kilka dni (bez Kamczyslawa niestety i bez TZ-ta)W zwiazku z tym wyjazdem odwlecze sie zrobienie fotek kutrom (nie bic prosze!).
Na oslode fotka z lata,moze przyciagnie sloneczko..

Mam nadzieje,ze Lirutek i reszta,sie nie pogniewaja...

Posted

Od-Nowa napisał(a):
chloerka, jak taka pogoda będzie w weekend, a na razie tak przepowiadają - gradobicia ... to nie będzie zajęć w sobote... no a potem święta to pewnie też nie. Trzymać kciuki za słońce. a ja ide odtańczyć taniec indiański co by je tu nakierował :evil_lol:

dla nas też odtańcz :evil_lol:chcemy słońce coby zapas fot nacykać :loveu:

Posted

Lirutek i reszta sie nie pogniewa bo łatwo się sprzedała nasza niecierpliwość. I za to zdjecie co wkleiłaś będziemy czekać cierpliwie :cool3:

a teraz kilka głupkowatych zdjęć. Koty świrują i doprowadzają Lire do szału :evil_lol:
moje Ćwoki ;)

maślaczek mamlający jabłuszko ;)

i uśmiech na dobranoc