rotek_ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Od-Nowa napisał(a):taka umięśniona, owłosiona i grubokoścista??!! nie :evil_lol: to jakiś TZcik był z wami:cool3: Quote
betel Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 OdNówka , nie rób już Kalmie allegro, bo wznowiłam to co miała u mnie do dziś- tylko dodałam nowe zdjęcia:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 OdNowa ale cudne macie spacerki grupowe :) zazdraszczam . A fotki zbiorowe miodzio :) Quote
WinterGirl Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 piękni modele bez wyjątku wysiedzili grzecznie moment wszytkich ujęć Quote
andzia69 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 boskie to grupowe zdjecie - czy one były przyklejone? Zgredkowi mogę zrobic statyczne zdjecie tylko jak spi, albo jak jest bardzo zmęczony:evil_lol: Quote
*zaba* Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):OdNowa ale cudne macie spacerki grupowe :) zazdraszczam ... Ja tez zazdraszczam! Dlaczego moj pajac to taki samson? W domu umie sie bawic,a jak spotka jakiegos psa to tylko ujadac potrafi :mad:. Zdjecia grupowe superasne,no i jak juz poprzednicy pisali brawo za uatawienie takiej gromadki do zdjecia. Quote
Od-Nowa Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 moze "Samson" w towarzyszach wybrzydza i nie spotkał jeszcze swojego :cool3: z ustawianiem nie miałam nic wspólnego bo robiły to 2 osoby a przede wszystkim jedna której zachwyty przekaże :lol: następnym razem ustawimy piramide :diabloti: witamy nowy dzień :loveu: Quote
Od-Nowa Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 kilka zdjęć ze spaceru tym razem niedzielnego na którym mnie nie było ;) Quote
Od-Nowa Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 musze porobić jakieś fotki kotom , bo zupełnie zostały zapomniane na wątku! a przecież są obecne i to bardzo... ze wszystkimi pazurami i ogonami :-) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 o tak tak czekamy na koty :) a Lirka jak zwykle cuna i zaowlona z życia :) tylko tak trzymać Quote
betel Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Na tych fotkach Lircia jest taką uroczą i zalotną psią panienką . Zachowuje się zupełnie jak moja Incia:loveu: Jednak nie ma to jak kundelki - tyle w nich "kolorów" i niespodzianek:) Quote
ewelinka_m Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 co wejdę do Waszej galerii to zawsze zazdrościmy :loveu: chyba przestanę zaglądać :evil_lol: (żartujemy) [SIZE=2]ale grupowego zdjęcia zazdrościmy najbardziej ojj piękne pieski cudownie wyglądają, fenomenalne ujęcie:loveu: Od nowa mam coś dla Ciebie :cool3: u nas już przebiśniegi są: Quote
eria Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 kurcze muszę zajrzeć jutro na swój ogródek w poszukiwaniu przebiśniegów- co roku są :loveu: a na polach są krokusy:loveu: i kleszcze już też są:angryy: witamy i pozdrawiamy :multi: Quote
*zaba* Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 rotek_ napisał(a):wiosennie się zrobiło na wątku... To moze jakes psio kocie wiosenne fotki,co?? :razz: Quote
Od-Nowa Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 fotek naklikało się wczoraj troche... ale pańciucha ma depresje i fot-niet :eviltong: :-( dziękuję za oznaki wiosny! u nas też coś niecoś z ziemi kuka :-) Quote
eria Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Tania ?! wiosna! słoneczko ! won z depresją !!! Głowa do góry ! Quote
*zaba* Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 na depresje najlepsze jest podzielenie sie z ciotkami fotkami! Quote
outsider Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 widzę, że koleżanka aktywnie i regularnie prowadzi wątek :) trochę tych stron się nazbierało i chyba nie dam rady przeczytać wszystkiego. Tak więc w wielkim skrócie parę pytań: - gdzie zamieszkujecie ? ja przebywam w Katowicach i bardzo chętnie bym się umówiła na jakiś wspólny spacerek dwóch sióstr :razz: co Ty na to ? - czy Lira ma odbarwione ząbki ? Florka w zasadzie od małego ma przebarwienia. Wet stwierdził, że to od antybiotyków jakie przyjmowała jak była mała i że to niegroźne, ale wolę się jeszcze upewnić. - zastanawiam się czy mają podobne usposobienie. Florka jest bardzo pogodnym, zrównoważonym pieskiem. Bardzo rzadko szczeka, uwielbia się bawić, ganiać za wszystkim co się rusza, szczególnie interesuje ją ptactwo :mad:, spacer bez kąpieli jest spacerem straconym :mad: jednym słowem uwielbia wodę. Mogłabym tak pisać bez końca... ;) Fajnie by było się spotkać :p Quote
betel Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 OdNówka, słoneczko się pokazało i ciepełko, więc niedługo i myśli się rozchmurzą:loveu:. Za Toba trudny okres dużo napięć związanych z obroną, więc nic dziwnego ,że chwilowo możesz być w małym dołku. Organizm ma swoje prawa. Uszy do góry:lol::loveu:;) Quote
andzia69 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 outsider napisał(a):widzę, że koleżanka aktywnie i regularnie prowadzi wątek :) trochę tych stron się nazbierało i chyba nie dam rady przeczytać wszystkiego. Tak więc w wielkim skrócie parę pytań: - gdzie zamieszkujecie ? ja przebywam w Katowicach i bardzo chętnie bym się umówiła na jakiś wspólny spacerek dwóch sióstr :razz: co Ty na to ? - czy Lira ma odbarwione ząbki ? Florka w zasadzie od małego ma przebarwienia. Wet stwierdził, że to od antybiotyków jakie przyjmowała jak była mała i że to niegroźne, ale wolę się jeszcze upewnić. - zastanawiam się czy mają podobne usposobienie. Florka jest bardzo pogodnym, zrównoważonym pieskiem. Bardzo rzadko szczeka, uwielbia się bawić, ganiać za wszystkim co się rusza, szczególnie interesuje ją ptactwo :mad:, spacer bez kąpieli jest spacerem straconym :mad: jednym słowem uwielbia wodę. Mogłabym tak pisać bez końca... ;) Fajnie by było się spotkać :p to ty masz kielecką siostrę Lirutka???? Od-Nowa mieszka we Wrocławiu.... Quote
Od-Nowa Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 część Cioteczki Andzia mnie wyprzedziła ;) tak to właśnie Outsider dała dom siostrze Liry - Florce. a ponieważ wkroczyły na wątek nieśmiało , to ja się pochwale piękną siostrzyczką :loveu: co do spotkania to wierzę,że to jest możliwe bo przecież była u nas np mama Misi czyli mamy panienek. A ona z kolei mieszka w Warszawie :lol: co do pasji Liry to zupełnie podobnie: czyli dopaść wszystko co lata (piłeczki, patyczki, freesbee (czy jak to się pisze...) itd. Wode też uwielbia!! co potwierdze zdjęciami ;) no i generalnie jest wielką bombą radości i miłości :loveu: więcej o charakterze napiszę później bo właśnie gotuje obiad i muszę dobiegać, co by się nie przypalił... :evil_lol: a zęby Lira ma wspaniałe i bielusieńkie. Quote
Od-Nowa Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 a tu jeszcze mała Florka (nazwana na początku Reza) Quote
outsider Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Wrocław to całkiem niedaleko. Trzeba poczekać na cieplejszy dzień :razz: Florka jest zaprawiona w podróżach. Często ją zabieram do Włodawy (ponad 400 km od Katowic), tam gdzie wcześniej mieszkałam. Super znosi podróż zarówno pociągiem, samochodem jak i autobusem. Ja, a szczególnie mój chłopak - jesteśmy strasznie we Florce zakochani. W porównaniu do naszego drugiego pieska :angryy: jest chodzącym aniołem :loveu: Quote
Recommended Posts