Dobcia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Wszystkiego najlepszego Lirciu:loveu::multi: A zdjęcia z Malborka śliczne;) Quote
Od-Nowa Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 ha! Cioteczki bardzo dziękujemy! tortu nie było bo z okazji urodzin (co prawda troche wcześniej ale jednak) Lira zjadła swoje nowe czerwone szelki :shake: więc w urodziny suche wołowe ciasteczka się żarło :evil_lol: a już za półtorej tygodnia sterylka :roll: megastresik się zaczyna. może jakieś rady?? Quote
Dobcia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Zgadzam się z Anią;) Lirunia dzielna dziewczynka, będzie dobrze;) ale cokolwiek byśmy pisały i tak tak samo będziesz sie stresowac;) Quote
Od-Nowa Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 hehe dziewczyny święte słowa! właśnie na boku zostałam ochrzaniona przez wierną czytelniczkę Lirkowego wątku za te strachy..... więc oświadczam że wcale a wcale się nie boimy!!!!!!!!!! ... [SIZE=1]żab i kretów :evil_lol: właśnie ten dobry Duch poradził narkoze wziewną. robił tak ktoś?? musze pogadać z wetem jutro, ale brzmi to nieźle Quote
ewelinka_m Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Troszkę się spóźniłam, jednakże z całego serca Lirce życzę jak najlepiej : pociechy z ciotki Od-Nowy :eviltong: grzecznych tymczasowiczów, ciepłej michy i własnego kąta życzyć już nie trzeba ma najlepiej u Ciebie i za pewne jeszcze więcej wszystkiego:loveu: :new-bday: za sterylkę trzymam mocno kciuk, napewno będzie dobrze pozdrawiam ewelinka p.s przebrnęłam przez całą Lirciowo-Inkową galerię zdjęcia świetne ;) Quote
Od-Nowa Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 o spóźniony urodzinowy gość jak miło!! mam nadzieje,że i tu się rozgościsz ;) znamy się przecież długo z wątku Kieleckiego:razz: Quote
ewelinka_m Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Od-Nowa napisał(a):o spóźniony urodzinowy gość jak miło!! mam nadzieje,że i tu się rozgościsz ;) znamy się przecież długo z wątku Kieleckiego:razz: ja wcześniej, tak nieśmiało zdjęcia tylko podziwiałam, zawsze brakowało chwili, żeby napisać albo zdjęcia tak zachwycały, że słów brakło ;) i tak sobie marzę zawsze, żeby te "nasze" kieleckie psiaki zawsze tak dobrze trafiały i spotykały na swojej drodze tylko takie ciotki Od-Nowy czy Betel :lol: obiecuje będę częściej Quote
Od-Nowa Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 hehe dziękuję :loveu: ale musisz zaglądnąć na fotoblog Erii tam dopiero są zdjęcia przez duże Z :razz: co prawda Ciotka też się obija bo robali nie było dawno!! chyba,że odleciały na zime do Afryki :evil_lol: Quote
eria Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 ale mi tu reklamę robią :cool3: w ogóle to Tania jak już jesteś, to mogłabyś znowu trochę fot wkleic :cool3::loveu: a robali nie ma :-(trza do wiosny znowu na robale czekać Quote
betel Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 No to trzymam kciuki , na pewno wszystko będzie dobrze, sunia przecież zdrowa , a taki zabieg to dziś rutyna.;) BĘDZIE OK:happy1: Quote
Od-Nowa Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 jednak troche nam się przesunie zabieg. Ponieważ zdecydowaliśmy go robić w innej lecznicy , która przeprowadza zabiegi z użyciem narkozy wziewnej ;) dużo lepsza i nie niebezpieczna dla psa. A ponieważ tam obłożenie to nnajbliższe terminy były na koniec listopada. My będziemy mieli chyba 5.Jutro jeszcze zadzwonie potwierdzić. a w tej lecznicy jest osobna salka, gdzie można być z psem do czasu aż się wybudzi. a w ogóle to pies już po kilku godzinach wraca przytomy o własnych siłach do domu. Nie ma zamroczeń, zawrotów i kłopotów jak w przypadku normalnej metody. Tak więc troszke, tylko troszke... jestem spokojniejsza ;) Quote
Pimpek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 http://images29.fotosik.pl/105/12bacf9616b55677.jpg Hi,hi,hi :evil_lol: http://images23.fotosik.pl/107/23da6bbb700c54e9.jpg :loveu: Spóźnione najlepsze życzonka dla Lirci Z Okazji 1 Urodzin !:loveu: dużo,szczęścia,zdrowia,smakołyków,miłości, i długich spacerków, życzy Paula z Pimpkiem i Kitkiem :p Quote
Od-Nowa Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 :B-fly:ee właściwie to nie przestaliśmy jeszcze swiętować.nie mówiąc o tym,że nikt nie uwierzył ,że Lira ma rok :eviltong: dzisiaj za to koty poszły do weta. Ineczka pomimo tego,że była wysterylizowana miała regularne ruje, z płaczem, smrodkiem i wszelkimi innymi atrakcjami.Dlatego musiała iść na zastrzyk z hormonikiem antyrujkownikiem:eviltong: i oczywiście jak to u niej nic nie może pójść łatwo i niezapomniane... Ina wykonała cios karate kończyna tylnią w pana doktora... pisnęła, wrzasnęła zachrobotała i dziong!! igła zrobiła się jak harmonijka pokrzywiona :razz: nosorożec mój :loveu: za drugim podejściem trzymana była przez 2 osoby a i tak ciało wysportowanej balerinki z nadwagą wiło się jak wężysko! ale się udało:multi: no i znowu zrobiła furrore!! wszyscy tam och i ach jaka piękna!! a ona po zastrzyku taka wściekła była że hoho!!:evil_lol: no i waży 3,2kg :cool1: Quote
Pimpek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Hi,hi,hi, ale masz kota !:evil_lol: Nie zły ma charakterek ;) Uczysz ją karate ?:evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ineczka ma w sobie siłę tygrysa!!!:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 a nawet lwa! a Ciotki tak odwiedzają a nic nowego nie zauważyły......:razz: Quote
ewelinka_m Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Od-Nowa napisał(a): a Ciotki tak odwiedzają a nic nowego nie zauważyły......:razz: czyżby dodatkowa główka kocia w banerku?:razz: Quote
Od-Nowa Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 ewelinka_m napisał(a):czyżby dodatkowa główka kocia w banerku?:razz: Kto? Co? Gdzie? Jak?:cool3: Macie nowego kotecka? Quote
ewelinka_m Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Dobcia']Kto? Co? Gdzie? Jak?:cool3: Macie nowego kotecka? a tu jakaś nowa główka- Figa z tego co widzę chyba, że to już wcześniej było :hmmmm: Od-Nowa mów :eviltong: Quote
Od-Nowa Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 ano :diabloti: klonika Ineczki w miniaturze i całkowicie odmiennym charakterze ;) ma już prawie 4 miesiące i waży 1.8 kg (o czym z dumą donoszę bo było 1,1 jak do nas dotarła na tymczas 3 tygodnie temu. Pisałam,że znalazła dom ale niestety już następnego dnia wróciła z adopcji.Jej brat znalazł wspaniały dom. ale decyzja,że zostaje zapadła chyba wczoraj (pisze chyba bo już nie rozróżniam dni i godzin :cool3: ). niedługo będą zdjęcia jak zrobie sobie dłuższa przerwe w pisaniu :cool1: a pisanie pracy na szczęście postępuje! Quote
Dobcia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 To gratuluję nowego domownika!!!:multi::lol::multi: I nie mogę się doczekac foteczek:cool3: Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 na początek Lirka spacerowa ;) z koleżankami... wspólny spacer po 3 miesiącach. Gałgan jedenbardzo brzydko się zachował! przeturlała najmniejszego psiaka.bez skrupułów i wyrzutów sumienia :shake: sarnie zadki... :cool3: narada:evil_lol: pańciuch ja jestem grzeczna... masz tu skarb i się nie czepiaj........:eviltong: Quote
Recommended Posts