Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

hyhy magazyn patyczków poźniej też będzie! :eviltong: w bardziej zapełnionym wydaniu.
A Lirke chcieliśmy nauczyć szukania grzybów i pozornie odnieśliśmy porażke...ale tylko pozornie! :cool3: Otóż tam gdzie Lira szalała - tam zawsze był grzyb!! i trzeba go było przed Lirkowymi łapami ratować :evil_lol:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dawka popołudniowa :eviltong:
patyczak? :cool3:

wspomagające urodę świeże błotko!

Ukochaną zabawą na wakacjach była SZYSZUNIA :evil_lol: a raczej ich setki walające się po patyczkowym magazynie... brało sie taką na przedniego zęba, rzucało wysoko i turlając, robiąc ślizgi , skacząc szyszunie się łapało... i tak do znudzenia :lol:

a co tam piesku tak leżysz?

skakałam skakałam...

Posted

a pewnie!!:evil_lol: i to na dowolnie wybraną wysokość:crazyeye:
czasami jak się nie wygobi wskakując na skarpe, to stanie i udaje,że nic nie robiła i wcale tam wejść nie chciała :razz:

Posted

O matko,coz to za nieszczescie sie stalo,ze minka taka?
Poprzednie foty superaste,Lirka jest zniewalajaca.Na jednym zdjeciu jakby odbywala taniec swietego Wita,haha.(niestety nie wiem jak zamienia sie w link:()

Posted

*zaba*

O matko,coz to za nieszczescie sie stalo,ze minka taka?

:evil_lol: proszę oglądać dokładnie... co temu smutnemu szczupakowi wystaje z ryja?? zapewniam,że takich żółtych zębów to ona nie ma :cool3:

Wiq
jaki świrnięty zwierz :grin:

Eria
noo Bystra ma nie lada konkurencję:razz:

przyjmuje wyzwanie i już niedługo wstawie nokautujący filmik :evil_lol: to dopiero bedzie świr...:razz:
a zaraz kilka fot łot łot oj di ri di...

Posted

miała w czasie urlopu wakacyjnego przyjaciela, który co prawda najpierw miał zapędy na letniego kochanka,,,:crazyeye::mad: ale zrozumiał,że nie z nami te numery Brune...cie!:eviltong: na imie mu Maksio- bardzo słodkie i tulaśne psisko!!:loveu:

krok 1 - bardzo nieśmiałe zapoznawanie...

krok 2 - co mi zrobisz jak mnie złapiesz? :razz:

takie z "pazurem" :evil_lol:

i już - najlepsi przyjaciele :loveu: