Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Piekne zdjecia psio kocie, tylko dlaczego widze takie poucinane z prawej strony??
Troche wczesnie, ale lepiej tak niz wcale - jak z zyczeniami na swieta..
[IMG]http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/Nowy_Rok_20091-Kopia-Kopia-Kopia-Ko.jpg[/IMG]

Posted

a dziękować dziękować :-)
kolejnym wydatkiem będzie lampa błyskowa ale jakaś używana najchętniej i najtańsza z możliwych...
jakby sprzętowcy coś wiedzieli o takowej proszę dać znać ;-)

choć zupełnie nie umiem robić z lampą. nigdy nie robiłam bo bardziej podobają mi się zdjęcia bez. chyba,że taką z soft ringiem to wtedy maluje jak obraz.... no ale to już inne pieniądze.
muszę zagłębić się w lekturze!! bom gałgan

Posted

a dziś zakończy się ten rok i przyjdzie nowy.
zatem

Życzymy serdecznie w Nowym Roku 2010 (kosmicznie to wygląda!!)
wielu osiągnięć sportowych - sportującym,
oceanicznych podróży kanapowych - kanapowcom
wspaniałych prac - pracusiom
duuuużo wolnego
- leniwcom
zatłoczenia
- samotnym
szczęścia
- nieszczęśliwym
powrotów
- stęsknionym
braku powodó do...
- marudom ;-)
Oby Nowy Rok był dobry i obfitował w pozytywne niespodzianki.
wszystkiego dobrego!

banda :lol:

Posted

są życzenia dla każdego :-)
oby to był doskonały rok dla każdego :-)

*zabuś* no pięknie dziękujemy!!:loveu::loveu: jednak to zbyt drogi prezent wiec bardzo prosimy o szansę rewanżu... bo odmówić przyjęcia już nie mogę:evil_lol: bo używany sprzęt jest czynnie :-)

Posted

witamy w Nowym Roku :-)
sylwester jakoś zwierzaki przetrwały. Tradycyjnie już w podgrupach, czyli Lira i Figa przerażone w łazience a Tajga z Inką śpiąc w najlepsze na kanapach ;-)
oby w tym roku się wszystko odmieniło na lepsze bo ostatni rok to jakaś pomyłka była.
Przynajmniej na gruncie sportowym działo się przeciwnie. Oby ten ciągły postęp sportowy się utrzymywał :-)
mam nadzieję,że będzie to rok spełnienia wszelkich marzeń! :-)

życzenia na poprzedniej stronie są - dla wszystkich naszych gości :-)

Posted

Taniu - w Nowym Roku zyczę ci wszystkiego najlepszego!!! pracy, aparatu jeszcze lepszego, szkiełek i co tylko tam ci się zamarzy:) A tz i zwierzyńcowi samych wspaniałych chwil spędzonych na pozowaniu:):)

Posted

nie wszystkie psy były na zdjęciu. na przykład brak na nim suni shelciaka, która doprowadzała mnie do szału zaganiając stadko (w tym nas) przez znaczną część spaceru :-)

a dziś w podobnym składzie ale bez shelciaka , za to z labusią Kalą udało się na spacer... będą zdjęcia :-)
zainteresowanie zawsze taka grupka wzbudza. chociaż nie są to czasy gdy było np 12 psów na spacerze...

Ewa, Poznania nie mogę się doczekać zupełnie :-)
może znasz jakieś miejsce niedaleko waszego terenu gdzie można przenocować? jakiś hostel albo coś??bo to w końcu 2 dni są :-)