Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Gusia - no to już pełnia szczęścia :multi: jeszcze raz dziękuję :multi::multi::loveu::loveu::loveu:
no zwłaszcza,że zupełnie nie spodziewałam się,że masz nas na filmikach !!
muszę Ci się jakoś zrewanżować..... :razz:

Magda25 - loża krzykaczy sprawiła się wyborowo :diabloti::lol:

wiq - myśmy o tym nawet śnić nie śmiały!!! jak jechałam na Mistrzostwa Europy jedyne o czym marzyłam to to, by Lira biegała. WIęcej marzeń nie miałam!!!! W warszawie przyznaję... stres mnie zjadł... i nie poszło tak jakbym tego chciała ale suma sumarum Lira nadrobiła moje nieudolności :lol:

Bartiśkowa_
- robiłyśmy co mogłyśmy :lol:

oj ale szalone dwa weekendy...
ale wzruszeń!! serce mi pęknie niedługo :lol:

Posted

Jak patrzyłam jak Lira się waha, kiedy się znajdowała blisko widowni i jak się rozszczekała i odwołał pięknie, to normalnie się popłakałam ze wzruszenia:placz::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

wiq - na razie sezon zawodów się kończy na szczęście. Jeszcze jedne w Czechach w połowie października ale już nie dam rady na nie pojechać. Tak więc teraz okres wypraw leśnych i przygotowania do zimowego skiringu :cool3:

Rudzia-Bianca - Dziękujemy!! Jeżeli tyle, może zrobić strachliwy piesek w tak krótkim czasie, to co będzie dalej :lol::loveu:

ariss - dziękujemy za gratulacje! z tym naj to nie przesadzajmy:eviltong:
a tego,że nas olałaś i nawet nie dałaś znaku życia w sobotę i tak nie wybaczą :cool1:

BellaLab - za rok Wy? :cool3:

Linssi - ooo, Lirut robi karierę :evil_lol: medialna za bardzo nie jest ale ten urok osobisty :lol:

Mudik - niestety za takie sukcesy pucharów nie dają!! a w kategorii przemian Lira jest Mistrzem Świata :loveu::loveu::loveu::loveu:

mam kilka zdjęć :cool3:
na razie tylko kilka ale będzie więcej.....

Posted

No, aż nie wiem co napisać :loveu: Miałam przyjechać do W-wy, ale się rozchorowałam :shake: to choć te Wasze mistrzowskie wyczyny na filmikach pooglądam :cool3: JESTEŚCIE SUPER!! :thumbs: DOSŁOWNIE, IDZIECIE JAK BURZA!! :multi: GRATULACJE! :loveu:

No i robicie mi nadzieję, że z moją sucz też może być lepiej... :p Przypominam się ;)

Posted

Ewelinko - dzięki wielkie :loveu: czekam na kolejne zdjęcia :cool3:
już zaczynam odkładać na operację plastyczną :diabloti:

jeszcze nie rozluźniłam się po powrocie... ciągle spięta i zmęczona... idę odespać :p