Izunia86 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ale za to jaki piekny odcien burosci :loveu: W ksiazeczke wet.wpisala Misi masc wilczasta , wiec wilczyca i mlode (juz wyrosniete :evil_lol:)wilczki sa dzikie i piekne :cool1: Lira jakas taka wyzsza od Misi mi sie wydaje , ciekawe jak wygladal tatus :roll: Quote
Od-Nowa Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 :mad: :mad: :mad: Eria łobuzie chcesz żeby mi malutkie, przepełnione wielką miłością serduszko eksplodowało ciemną, ciepłą nocą i nie zabiło ani razika więcej :-( .....:diabloti: a tak serio to też się zastanawiałam porównując zdjęcia maluchów Misiowych;) Florcia -w typie kolorków husky i jako jedyna stojące uszy i strasznie łobuzerski przebojowy charakter, może miała innego tate. tego się nie dowiemy raczej . A moze zrobimy pomiary Lirce i Misi? wage znamy ale jak z wysokością?? Lirke zmierze jutro bo teraz śpi po długaśnym spacerze ;) dawno nie pisałam o Ineczce:lol: po powrocie z wypadu jest wielka poprawa!! kot odpoczął, poczuł się w domu pewniej, wszystko dokładnie pozwiedzał i sie wynudził. Teraz widać krok po kroczku jak się zbliżają do siebie. to na prawde zaczyna wyglądać dobrze, może to początek przyjaźni?:razz: marzenia ech marzenia... gdybyście wiedziały jakie wielkie czasem się kłebią :evil_lol: ale prędzej czy poźniej się dowiecie:cool1: za rok!! Quote
Dobcia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ale się tu tajemniczo zrobiło:lol: Dopiero za rok... a ja taka ciekawska jestem:evil_lol: Warto marzyć, bo marzenia się spełniają;) Quote
Koma Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Hej! Jestem tu pierwszy raz, ale chyba nie ostatni bo sunia jest prześliczna :loveu: http://images28.fotosik.pl/28/24fc77c23a32fda8.jpg --> cudna fotka :loveu: Quote
Izunia86 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Zmierze dzis Misiaczka :multi: A co do Ineczki to rzeczywiscie ten wyjazd na pewno jej duzo pomogl , mogla bez jakiegokolwiek stresiku chodzic po calym domku, poznac wszystkie katy i zadomowic sie bardziej :multi: Quote
Od-Nowa Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 serdecznie witamy Koma :multi: i za komplementy dziękujemy:cool3: a teraz pomierzona Lirusia:loveu: oj strasznie było jej cielsko podnieść, bo leży przylepiona do podłogi przez ten upał;) Quote
eria Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 o ja cie, jak Ty to zrobiłaś :-o stała tak spokojnie przy tym mierzeniu?:-o Quote
Od-Nowa Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 stać spokojnie przy mierzeniu??:cool1: a po co ?? jak można gonić za miarką, obgryzać, kłaść się, przeciagać i ziewać, buziaki dawać itd. .... :evil_lol: Quote
eria Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 no właśnie :evil_lol: dlatego nigdy się za to nie zabierałam :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 powiedzcie jak wyjść z domu w taki upał?? Lirka leży plackiem od rana. wszystko pozasłaniane ciemnica i da się jakoś wytrzymać. Może nauczyć Lire korzystac z kociej kuwety :evil_lol: albo najpierw hyc do wanny a potem na dwór. Jak ulżyć pieskowi? mmm... kamizelka z lodem :lol: Quote
WinterGirl Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 dzień dobry poznaliśmy Lirusie od czubeczka noska po ogonek :razz: Cleo & WielkoLUD Quote
eria Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Od-Nowa napisał(a):powiedzcie jak wyjść z domu w taki upał?? Lirka leży plackiem od rana. wszystko pozasłaniane ciemnica i da się jakoś wytrzymać. Może nauczyć Lire korzystac z kociej kuwety :evil_lol: albo najpierw hyc do wanny a potem na dwór. Jak ulżyć pieskowi? mmm... kamizelka z lodem :lol: też mam okna pozaciągane,moje kudłate też leżą plackiem,a jak Kreon zacznie jęczeć to wyjde z nimi do ogrodu , chwile polatają za kamyczkiem i do domu zdyszane:roll: na dłuższy spacer wybieram się dziś po 20 dopiero Quote
Izunia86 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Od-Nowa napisał(a): Może nauczyć Lire korzystac z kociej kuwety :evil_lol: albo najpierw hyc do wanny a potem na dwór. Jak ulżyć pieskowi? :evil_lol: mozna sprobowac :lol: Strasznie goraco . Marianek caly czas zmienia miejsce z jednego kawalka podlogi na drugi ten mniej nagrzany ... Lezy jak zaba ( tylne nozki ;) ) Niestety nie mozemy pieskow zmoczyc bo dostaly kropelke :roll: Od-Nowa napisał(a): mmm... kamizelka z lodem :lol: :thinkerg: Quote
Dobcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Jaka pomierzona Lircia!:crazyeye::evil_lol: Leciutka z niej dziewczynka;) Negro dzień przeleży w łazience, a wieczorem zapewniam mu pływanko w rzece;) Quote
wiq Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 o mamo, coż za dokładność:lol: ma w kłębie tyle co Ada.;) tyle, że moja o 10 kg cięższa jest:lol::lol: Quote
Od-Nowa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 cześć kochani :p , u nas leje już kilka godzin :multi: :multi: Jej nie przeszkadza nawet grad z nieba więc przemokłyśmy do suchej nitki biegając za patykami...nie mówiąc już o ubłoceniu :evil_lol: wczoraj przetestowałam - bum Lirke do wanny na przemian z Inką!!!! Czy znacie kota który lubi brodzić w wodzie??:crazyeye: nie?? no to właśnie poznałyście :evil_lol: Lirka chudzielec ale umięśniony! ale,że ma tyle w kłębie co flacik to jestem zaskoczona! ona mi się wydaje taaaakaaa malutka :loveu: ( mierzyłam tą wysokość kilka razy bo aż nie mogłam uwierzyć :lol: ) Izunia jak idą pomiary?? ide kręcić filmiki....:razz: Quote
Izunia86 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Oj niestety nie zmierzylam Misi , bylo tak goraco i parnie ,ze nie mialysmy juz sily ( ja i Misia :cool1: ) Zmierze dzis lub najpozniej jutro :cool3: Quote
eria Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 u nas nie leje, ale jest ciut chłodniej, to znaczy wieje wiatr taki przyjemny :lol: po południu zabiorę kudłate na pływanko , bo deszcz pewnie niebawem do nas też przyjdzie i wtedy nici ;) czekam na te filmiki :loveu: i chętnie bym zobaczyła jak Inka brodzi w wodzie:cool3: Quote
Od-Nowa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 bardzo bardzo grzeczna Lira :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=HMcPANeevRM zaraz następne:cool3: Quote
Od-Nowa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 bardzo bardzo wesoła Lira :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=cpRqg44jV4A Quote
eria Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Od-Nowa']bardzo bardzo grzeczna Lira :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=HMcPANeevRM zaraz następne:cool3: sama słodycz ten lirutek :loveu: :loveu: o stopie nie wspominając :evil_lol: :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 :oops: w następnych jak widać to i kolanko się przewinęło nie jedno :evil_lol: a czy ktos zauważył grzecznego kotka lezącego na fotelu?:razz: ta czarna plama...:cool3: i ostatni http://www.youtube.com/watch?v=nPXR8_AYxG4 a teraz uciekam popracować :-) Quote
Dobcia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Drugi filmik bardzo fajny, ale wam tam z Lircią wesoło:lol: A na trzecim dopiero Incie zauważyłam, a dokładniej... jej ślepka;) Lircia ani na chwilkę się nie nudzi. Ja o tej porze mogłabym nakręcić co najwyżej godzinny filmik śpiących psów:evil_lol: Quote
Izunia86 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Super :multi: Ja tez Inke zauwazylam na trzecim dopiero :lol: Lircia podgryza reke zabkami identycznie jak Miska .A jaka grzeczna i posluszna :cool3: Chce-my -wiecej :bigcool::modla: Quote
WinterGirl Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 a u bGirl upalnie.... możemy się podzilić słonkiem, bo tutaj mamy go pod dostatkiem... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Recommended Posts