Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

Ale za to jaki piekny odcien burosci :loveu: W ksiazeczke wet.wpisala Misi masc wilczasta , wiec wilczyca i mlode (juz wyrosniete :evil_lol:)wilczki sa dzikie i piekne :cool1: Lira jakas taka wyzsza od Misi mi sie wydaje , ciekawe jak wygladal tatus :roll:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:mad: :mad: :mad: Eria łobuzie chcesz żeby mi malutkie, przepełnione wielką miłością serduszko eksplodowało ciemną, ciepłą nocą i nie zabiło ani razika więcej :-( .....:diabloti:

a tak serio to też się zastanawiałam porównując zdjęcia maluchów Misiowych;) Florcia -w typie kolorków husky i jako jedyna stojące uszy i strasznie łobuzerski przebojowy charakter, może miała innego tate. tego się nie dowiemy raczej .
A moze zrobimy pomiary Lirce i Misi? wage znamy ale jak z wysokością??
Lirke zmierze jutro bo teraz śpi po długaśnym spacerze ;)

dawno nie pisałam o Ineczce:lol: po powrocie z wypadu jest wielka poprawa!! kot odpoczął, poczuł się w domu pewniej, wszystko dokładnie pozwiedzał i sie wynudził. Teraz widać krok po kroczku jak się zbliżają do siebie. to na prawde zaczyna wyglądać dobrze, może to początek przyjaźni?:razz: marzenia ech marzenia... gdybyście wiedziały jakie wielkie czasem się kłebią :evil_lol: ale prędzej czy poźniej się dowiecie:cool1: za rok!!

Posted

Zmierze dzis Misiaczka :multi:

A co do Ineczki to rzeczywiscie ten wyjazd na pewno jej duzo pomogl , mogla bez jakiegokolwiek stresiku chodzic po calym domku, poznac wszystkie katy i zadomowic sie bardziej :multi:

Posted

serdecznie witamy Koma :multi: i za komplementy dziękujemy:cool3:

a teraz pomierzona Lirusia:loveu:
oj strasznie było jej cielsko podnieść, bo leży przylepiona do podłogi przez ten upał;)

Posted

stać spokojnie przy mierzeniu??:cool1: a po co ?? jak można gonić za miarką, obgryzać, kłaść się, przeciagać i ziewać, buziaki dawać itd. .... :evil_lol:

Posted

powiedzcie jak wyjść z domu w taki upał?? Lirka leży plackiem od rana.
wszystko pozasłaniane ciemnica i da się jakoś wytrzymać.
Może nauczyć Lire korzystac z kociej kuwety :evil_lol: albo najpierw hyc do wanny a potem na dwór. Jak ulżyć pieskowi?

mmm... kamizelka z lodem :lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
powiedzcie jak wyjść z domu w taki upał?? Lirka leży plackiem od rana.
wszystko pozasłaniane ciemnica i da się jakoś wytrzymać.
Może nauczyć Lire korzystac z kociej kuwety :evil_lol: albo najpierw hyc do wanny a potem na dwór. Jak ulżyć pieskowi?

też mam okna pozaciągane,moje kudłate też leżą plackiem,a jak Kreon zacznie jęczeć to wyjde z nimi do ogrodu , chwile polatają za kamyczkiem i do domu zdyszane:roll:
na dłuższy spacer wybieram się dziś po 20 dopiero

Posted

Od-Nowa napisał(a):

:evil_lol: mozna sprobowac :lol:
Strasznie goraco . Marianek caly czas zmienia miejsce z jednego kawalka podlogi na drugi ten mniej nagrzany ... Lezy jak zaba ( tylne nozki ;) )
Niestety nie mozemy pieskow zmoczyc bo dostaly kropelke :roll:

Od-Nowa napisał(a):

:thinkerg:

Posted

Jaka pomierzona Lircia!:crazyeye::evil_lol: Leciutka z niej dziewczynka;)

Negro dzień przeleży w łazience, a wieczorem zapewniam mu pływanko w rzece;)

Posted

cześć kochani :p , u nas leje już kilka godzin :multi: :multi:
Jej nie przeszkadza nawet grad z nieba więc przemokłyśmy do suchej nitki biegając za patykami...nie mówiąc już o ubłoceniu :evil_lol:
wczoraj przetestowałam - bum Lirke do wanny na przemian z Inką!!!! Czy znacie kota który lubi brodzić w wodzie??:crazyeye: nie?? no to właśnie poznałyście :evil_lol:
Lirka chudzielec ale umięśniony! ale,że ma tyle w kłębie co flacik to jestem zaskoczona! ona mi się wydaje taaaakaaa malutka :loveu: ( mierzyłam tą wysokość kilka razy bo aż nie mogłam uwierzyć :lol: )
Izunia jak idą pomiary??
ide kręcić filmiki....:razz:

Posted

u nas nie leje, ale jest ciut chłodniej, to znaczy wieje wiatr taki przyjemny :lol: po południu zabiorę kudłate na pływanko , bo deszcz pewnie niebawem do nas też przyjdzie i wtedy nici ;)
czekam na te filmiki :loveu: i chętnie bym zobaczyła jak Inka brodzi w wodzie:cool3:

Posted

Drugi filmik bardzo fajny, ale wam tam z Lircią wesoło:lol: A na trzecim dopiero Incie zauważyłam, a dokładniej... jej ślepka;) Lircia ani na chwilkę się nie nudzi. Ja o tej porze mogłabym nakręcić co najwyżej godzinny filmik śpiących psów:evil_lol:

Posted

Super :multi: Ja tez Inke zauwazylam na trzecim dopiero :lol:

Lircia podgryza reke zabkami identycznie jak Miska .A jaka grzeczna i posluszna :cool3: Chce-my -wiecej :bigcool::modla:

Posted

a u bGirl upalnie....
możemy się podzilić słonkiem, bo tutaj mamy go
pod dostatkiem...

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD