Od-Nowa Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 po jednej stronie Ty... po drugiej stronie Ja... Quote
Od-Nowa Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 pokazywaliśmy Wiq,że w mieście da się żyć :lol: Quote
weszka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ale zapachniało wiosną! Super spacer mieliście :) No i żadnego zawieszania galerii sobie nie życzę :mad: Grunt to dobra organizacja i na wszystko będzie czas :eviltong: Quote
ewelinka_m Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 świetne ujęcie! duży fluś! :evil_lol: http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_6211.jpg uwielbiam te wariatki :loveu: a flat jest wiq tak? :oops: Quote
Od-Nowa Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 weszka - zimno było jak diabli :diabloti: więc o wiośnie mówić nie można :lol: z organizacją trafiłaś w sedno! Nienormowany czas pracy = chaos :evil_lol: najważniejsze,że spacery są o określonych porach Zdecydowanie regulują dzień. ewelinka_m - o widzę,że koleżanka nie rozróżnia flusia od jeżyka :eviltong::evil_lol: fluś jest gumowy z ciągutkami jak ośmiornica :razz: co do wariatek to mam takie samo zdanie :loveu: choć mi się żyłka napnie przez nie, nie raz :diabloti: Flatka to suka Wiqi. Jedna z dwóch jej flatek ;) jest jeszcze w jej stadzie taka owczarka... jak i moje czyli Bystra :p bonsai_88 - a no dziękujemy za odwiedziny. widziałam,ze zdecydowałaś się już na jakiś pas ;) a teraz kolejne zdjęcia z wczorajszego spaceru. Chociaż powiem Wam,że mam znowu takie zapasy zdjęć,że na rok starczy... muszę zatrudnić kogoś do wstawiania :p Quote
Od-Nowa Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 nie mogłam się oprzeć jego urodzie, muszę go wstawić :lol: Quote
Recommended Posts