Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz jak mam chwilke na ogladanie zdjec,to Nowka sie gosciuje :evil_lol: , a jak bede miala zapiep..., to zdjec bedzie znow cale mnostwo :razz: :mad:
Ale co tam,niech sie siostry soba naciesza :loveu:

Posted

witamy wieczorową porą. ilekroć wieczorem mam wreszcie czas,żeby tu zaglądnąć - dogo pada :lol:
ale teraz się udało więc przelotem jestem ;)

Rekonwalescentka zapomniała o zabiegu. Na spacerach co prawda jeszcze nie szaleje jak wcześniej ale rozładowuje energię jak się da. Rana pięknie się zrasta i za tydzień będzie można tego smroda wreszcie wykąpać :lol:
I wróciła do pracy :evil_lol: koniec ferii dla suczydła.

eria - żarłoczny kot :evil_lol:

*zaba* - oj nacieszyć się sobą nie da. to zaledwie tydzień ... ale ćwiczymy rozcią ganie czasu do maksimum :lol:
nie martw się, jeszcze będzie co nadrabiać :cool3:

anitaaa i bartis
- baaardzo groźny kot ;)

ariss - chciałam właśnie wkleić fotki ale widzę,że muszę ukisić je bo nie załaduję na fotosika. Znowu koty co prawda, bo postanowiłam się wreszcie nauczyć robić im zdjęcia... dlatego będą rządzić teraz :evil_lol: może rano się uda

Dobcia - niestety lepszą modelką okazuje się być Inka :cool1: bardziej statYczna się zrobiła :lol:

Rudzia-Bianca - o! widzę,że mnie rozumiesz :lol: coś musimy zrobić w kwestii częstszych odwiedzin sióstr!! nie wiem jak Twoja, ale moja przyjeżdża raz, dwa do roku... to tak mało :placz:

betel - zapraszam na nową sesję kocią - jutro. będzie Ineczka tym razem ;)

groszek83 - ona jest grzeczna i Cię słucha - szybko rany się wygajają ;)

dziękujemy wszystkim za odwiedziny i wyrozumiałość :p

Posted

Mudik - czy jego sucz to jest szpic wilczy?? bo nie bardzo umiem rozpoznać... :oops: cieszę się,że obeszło się bez komplikacji ;)

AngelsDream -czytałam, nigdy mi takiego numeru nie wycięła na szczęście i mam nadzieję,że nie wytnie. Chociaż do lasu, za miasto jeździmy strasznie często to jednak kręcą się blisko. i oby tak było zawsze!

bonsai_88
- witam sepleniąca dziewczynko :lol: gdzie schowałaś słoneczko hym?

Posted

i biega z nią na torze? proszę się nie obrażać, bo się nie znam! ale wydawało mi się,że to takie cięższe psy, którym taka zwinność obca ;)

dziś siostra pojechała wizytować Babcię więc miałam czas na dogo... a dogo kaput! Jutro już wracam do rodzinnych korniszonków więc zostawiam zdjęcia kotów ;) proszę oglądać długoooo i powoli bo następne będą hohoho za sto lat ;)