AngelsDream Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ale miałam zdjęcia do oglądania na dobranoc. Quote
eria Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 czy Wy z TZ-tem nie macie co w nocy robić tylko psy w swetry ubierać ? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ariss Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 eria napisał(a):czy Wy z TZ-tem nie macie co w nocy robić tylko psy w swetry ubierać ? :diabloti::diabloti::diabloti: błahahhahah:evil_lol:Każdy ma inne fantazje:eviltong::diabloti::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Mudik - nie, to tylko L :eviltong: po mamusi :diabloti: AngelsDream - mam nadzieję,że sny potem były dobre :cool3: eria - czasami trzeba od tych innych rzeczy odpocząć :diabloti::eviltong: ariss, eria - widzę,że muszę szybko ten temat zakończyć :eviltong: będą więc zdjęcia zaraz:eviltong: Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 no to teraz zdjęcia z wczorajszego spaceru ;) Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 młodszy z karelków - kradnie wszystkim piłki, dyski itd i zupełnie po tym głuchnie na wołanie :diabloti: tu z dyskiem posoczki starszy karelek - mój ulubieniec :loveu: Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 bardzo mizerne fotki ale muszą być i koniec!:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Tajdziorka przełamuje strach - podchody do koca ;) Lira poszła się przywitać z obcą Panią :multi: i suczką. proszę spojrzeć na ogon - w górze :multi::multi::multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 http://images34.fotosik.pl/446/e05df87b1dd726b1.jpg Ale Lirutka ma śliczny sweterek no no no :loveu::loveu: Tajgunia to chyba z każdym psiakiem sie umie dogadać :cool3::multi: Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Tajgunia to chyba z każdym psiakiem sie umie dogadać :cool3::multi: no właśnie tak nie jest... ale skoro tak piszesz to może oznacza, że poprawa wreszcie widoczna ;) byłyśmy na długim spacerze z wiq i koleżanką z piękną flatką ;) doopska poodmarzały :cool1: Quote
ewelinka_m Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 buhahahahha sesja swetrowa genialna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a karelki superowe, posokowiec mi się też podoba :loveu: :kciuki::kciuki::kciuki: nadal są! Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 dalej nie odtajałam a tu niedługo kolejny spacerek czeka :lol: kciuki powoli trzeba zaciskać coraz mocniej :cool3: a w piątek mnie trzeba zaciskać! sama jadę z Tajdziną i będę przy usypianiu... ale potem już odbieramy razem z TZ limuzynką ;) zdjęcia obejrzane? :razz: ______________________________ zobaczcie tu. może to siostra Tajdzinki - szuka w trybie pilnym domu INKA przepiękna, młoda suczka, szkolona szuka DS (541018782) - Aukcje internetowe Allegro ma też wątek na dogo ;) Quote
ariss Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ale podobna:crazyeye:a to fota co za głowe się trzyma to mistrz!!!!!:loveu: Oczywiście kciuki trzymam z całego serducha:p a moment narkozy jest dla mnie traumatyczny:mdleje: Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 zdjęcia tej suni są z listopada jakoś , wtedy była jeszcze wychudzona. teraz na pewno nabrała ciałka. Podobieństwo jest uderzające ale i zachowania. Tajga tak butnie nosi głowę i takie zawijaski z łapkami... no a poza tym wiek się zgadza i miejscowość więc być może to siostra. za kciuki dziękujemy :buzi: chyba poproszę jakąś koleżankę,żeby ze mną pojechała... bo nie wyrobię tam. jutro ostatni długi spacerek przed zabiegiem a potem spokojne i krótkie bez żadnych skoków i szaleństw. cieszę się, że to już przechodziliśmy więc wiem czego się spodziewać. gdyby nie to.... no nie ma co kwękać. będzie dobrze prawda? idę wskoczyć do ukropu :lol: dobranoc Quote
eria Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 urocza jest ta sunia szukająca domku .... I ten młody karelski :loveu: Jaka ta rasa jest z charakteru ? Jakby zmieszać husky z akitą - tak mi się kojarzy ale nie znam rasy w ogóle;) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Sunia jest śliczna :loveu: I bardzo podobna doTajguni może może kto wie czyto nie siostry :razz: Quote
Od-Nowa Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 eria - opisy rasy można sobie oczywiście znaleźć w necie itd ja powiem może z własnej obserwacji ;) z huskami nie ma nic wspólnego... inny rodzaj rozumowania :razz: a o akitach z kolei ja nic nie wiem ;) mocne psychicznie, skupione na zadaniu. Pieszczochami nie są ale blisko kontakt z człowiekiem + praca dają mu dużo szczęścia. Bez konetaku z człowiekiem, trzymane w kojcach idą na zmarnowanie... więc jak najbardziej domowo-blokowe. no i wysoka użytkowość - polowania. nigdy nie da się ich ułożyć tak by były karne jak rasy angielskie i niemieckie ale przy dobrym przewodniku oddadzą serce i dusze! no a poza tym swą niezwykłą urodą i wewnętrzną energią ;) bardzo przyciągają do siebie. Niby w stosunku do innych psów są dominujące ale po tych dwóch zupełnie tego nei zauważyłam :cool3: wspaniałe, mądre psy. anitaaa i bartis - trzeba jej szybko znaleźć dom!! :p a teraz trochę zdjeć z wczorajszego spaceru flaciego - flaciego tylko z nazwy bo była raptem jedna flatka ale za to moja ulubienica pięknooka Aisza:loveu: w parku ciemno jak w d... więc to są strzępy zdjęć które po rozjaśnieniu udało się uratować ;) Quote
Recommended Posts