Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
czy Wy z TZ-tem nie macie co w nocy robić tylko psy w swetry ubierać ? :diabloti::diabloti::diabloti:

błahahhahah:evil_lol:Każdy ma inne fantazje:eviltong::diabloti::evil_lol:

Posted

Mudik - nie, to tylko L :eviltong: po mamusi :diabloti:

AngelsDream - mam nadzieję,że sny potem były dobre :cool3:

eria - czasami trzeba od tych innych rzeczy odpocząć :diabloti::eviltong:

ariss, eria - widzę,że muszę szybko ten temat zakończyć :eviltong: będą więc zdjęcia zaraz:eviltong:

Posted

młodszy z karelków - kradnie wszystkim piłki, dyski itd i zupełnie po tym głuchnie na wołanie :diabloti: tu z dyskiem posoczki

starszy karelek - mój ulubieniec :loveu:

Posted

Tajdziorka przełamuje strach - podchody do koca ;)

Lira poszła się przywitać z obcą Panią :multi: i suczką. proszę spojrzeć na ogon - w górze :multi::multi::multi:

Posted

Tajgunia to chyba z każdym psiakiem sie umie dogadać :cool3::multi:

no właśnie tak nie jest... ale skoro tak piszesz to może oznacza, że poprawa wreszcie widoczna ;)

byłyśmy na długim spacerze z wiq i koleżanką z piękną flatką ;)
doopska poodmarzały :cool1:

Posted

dalej nie odtajałam a tu niedługo kolejny spacerek czeka :lol:
kciuki powoli trzeba zaciskać coraz mocniej :cool3:
a w piątek mnie trzeba zaciskać!
sama jadę z Tajdziną i będę przy usypianiu... ale potem już odbieramy razem z TZ limuzynką ;)

zdjęcia obejrzane? :razz:

zobaczcie tu. może to siostra Tajdzinki - szuka w trybie pilnym domu
INKA przepiękna, młoda suczka, szkolona szuka DS (541018782) - Aukcje internetowe Allegro
ma też wątek na dogo ;)

Posted

ale podobna:crazyeye:a to fota co za głowe się trzyma to mistrz!!!!!:loveu:

Oczywiście kciuki trzymam z całego serducha:p

a moment narkozy jest dla mnie traumatyczny:mdleje:

Posted

zdjęcia tej suni są z listopada jakoś , wtedy była jeszcze wychudzona. teraz na pewno nabrała ciałka. Podobieństwo jest uderzające ale i zachowania. Tajga tak butnie nosi głowę i takie zawijaski z łapkami...
no a poza tym wiek się zgadza i miejscowość więc być może to siostra.

za kciuki dziękujemy :buzi:
chyba poproszę jakąś koleżankę,żeby ze mną pojechała... bo nie wyrobię tam.
jutro ostatni długi spacerek przed zabiegiem a potem spokojne i krótkie bez żadnych skoków i szaleństw. cieszę się, że to już przechodziliśmy więc wiem czego się spodziewać. gdyby nie to....

no nie ma co kwękać. będzie dobrze prawda?
idę wskoczyć do ukropu :lol:
dobranoc

Posted

urocza jest ta sunia szukająca domku ....

I ten młody karelski :loveu: Jaka ta rasa jest z charakteru ? Jakby zmieszać husky z akitą - tak mi się kojarzy ale nie znam rasy w ogóle;)

Posted

eria - opisy rasy można sobie oczywiście znaleźć w necie itd ja powiem może z własnej obserwacji ;) z huskami nie ma nic wspólnego... inny rodzaj rozumowania :razz: a o akitach z kolei ja nic nie wiem ;) mocne psychicznie, skupione na zadaniu. Pieszczochami nie są ale blisko kontakt z człowiekiem + praca dają mu dużo szczęścia. Bez konetaku z człowiekiem, trzymane w kojcach idą na zmarnowanie... więc jak najbardziej domowo-blokowe. no i wysoka użytkowość - polowania.
nigdy nie da się ich ułożyć tak by były karne jak rasy angielskie i niemieckie ale przy dobrym przewodniku oddadzą serce i dusze!
no a poza tym swą niezwykłą urodą i wewnętrzną energią ;) bardzo przyciągają do siebie.
Niby w stosunku do innych psów są dominujące ale po tych dwóch zupełnie tego nei zauważyłam :cool3:
wspaniałe, mądre psy.

anitaaa i bartis - trzeba jej szybko znaleźć dom!! :p

a teraz trochę zdjeć z wczorajszego spaceru flaciego - flaciego tylko z nazwy bo była raptem jedna flatka ale za to moja ulubienica pięknooka Aisza:loveu: w parku ciemno jak w d... więc to są strzępy zdjęć które po rozjaśnieniu udało się uratować ;)