Od-Nowa Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 jak tylko nauczę się przekładanki robić na zakrętach :evil_lol: bo inaczej pierwsza lepsza choineczka moja :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 pada piękny śnieg!! jak się zmrozi trochę będzie wspaniały do jazdy na jutro :evil_lol: a teraz wrzucę zdjęcia z wyprawy do koleżanki i jej bokserka. Na początek kilka słów o nim. Ma już 10 lat i przez prawie całe swoje życie na widok drugiego psa była akcja: "dorwać rozszarpać, zamordować". Z wiekiem się trochę uspokoił na szczęście. Przy okazji postanowiliśmy iść na wspólny spacer bo tereny dookoła wybitnie do tego sprzyjające - las bukowy na pagórkowatym terenie u podnóża góry. Z moimi suczyskami nigdy nie miał kontaktu, znał za to mnie bo kilkakrotnie zostawał przy okazji różnych wyjazdów swojej Pani. Bardzo się lubimy zresztą! no i nikt inny przyjąć go nie chciał ze względu na jego zachowanie. No to dobra, ruszamy na spacer. Stwierdziliśmy,że jak się mają zagryźć to od razu i puściliśmy zdębiałe towarzystwo luzem... przez cały spacer - 2h nie było nawet pół zgrzytu :lol: świetnie się razem bawili. I na dodatek Lira się podłączyła do zabawy, co nie zdarza się często ;) no to zdjęcia Quote
Od-Nowa Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 a tak wyglądają zbrodniarze!!!!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: wyżeracze syfów!!!! Quote
Od-Nowa Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 proszę oglądać oszczędnie bo następne zdjęcia nie wiem kiedy się pojawią :cool3: nie mam czasu na spacerach na focenie!! bieganie, ślizganie, rzucanie... ręce zajęte :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ale jednak lekki dystansik widać. ;) Quote
anndzia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Świetne fotki! Ja tak samo, czasu na robienie zdjęć za mało. Sajgonek musi przecież bawić się w mini tropienie, łapanie patykow, w chowanego itd. Czaami dziwne pomysły ma ten psiak :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Fajne zdjęcia :cool3: Zdradź mi kto to jest ten T. ? Quote
Bartiśkowa_ Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 http://images48.fotosik.pl/49/4d492f16a566c0dbmed.jpg Jaka zabawa :loveu::loveu: Śliczne zdjęcia Quote
Mudik Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 No genialne, boksio, a wyszedł jak sarenka:lol::lol::lol::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/313/e215300d1f458c6fmed.jpg W ogóle sama nie wiem , kto lepsze minki strzelał, kolega boksio czy dziewczyny, no Tajga samą siębie przeszła, chyba tak na nią wpłynęło towarzystwo kolegi, bo wszystkie krótkonose to mistrzowie śmiesznych i głupkowych min. Genialna sesja spacerowa, a na kilku fotkach przecudowne światło. P.S Dzięki jeszcze raz za avek, wybrany został ten co i mnie się bardziej podoba, ten pierwszy, śliczny jest, dzięki! Quote
betel Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Co tu dużo mówić, fotki psie bardzo ładne. Natomiast ta http://images39.fotosik.pl/49/80ad1ebb8bbedb72.jpg skojarzyła mi sia z piosenka Voxu - "Na rozstaju dróg , gdzie przydrożny Chrystyus stał..." Bardzo ją lubię, choć ty możesz jej już nie znać:eviltong: Quote
ewelinka_m Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 heej mamcia :p wbiegam tylko w przelocie bo czasu brakuje na wszystko :oops: ale weekendem albo może w piątek nadrobię, póki co szalenie spodobało mi się to zdjecie: cały Lirut, tylko patyki się liczą :loveu: i rzucać,rzucać, rzucaaaaać :loveu::loveu: dziękuje za avatarka :buzi: Quote
Od-Nowa Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 AngelsDream - widać widać ale i tak wszystkie 3 wspaniale się zachowały ;) anndzia - zapracowane psy to i właściciele muszą się dostosować :evil_lol: bonsai_88 - dzięki ;) jaki T?? to do mnie w ogóle? :cool3: anitaaa i bartis - rozgrzewka w zimowy dzień ;) Mudik - przyznaję szczerze i bez bólu,że boksiu bije moje na głowę w strzelaniu rewelacyjnych min i wykonywaniu baletowych figur!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: betel - ja nie taka znowu mała :cool3: pamiętam dobrze :eviltong: oglądali oszczędnie? bo nowych nie będzie! Quote
bonsai_88 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Do ciebie.... zakręcona kobieto, spójrz jaki masz tytuł galerii :lol: Quote
ariss Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 nie wymiguj się ostatnio mówiłaś że masz ogromniaste zapsay:eviltong: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 No ja się boksiowi nie dziwię że złagodniał przy tych panienkach :evil_lol: Lirutek ma piękny pycholek , minki słodkie :loveu: Quote
Recommended Posts