Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

AngelsDream, nie wiem tylko kiedy ona tak wydoroślała. Na zdjęciach wygląda poważnie a na żywo dalej trzpiot! :lol:

anitaaa i bartis, poczekaj aż zobaczysz Ineczkowy! to dopiero 100% kociej wyniosłości :diabloti:

bonsai_88, no nie mogę!! rozpoznaje Cioteczka :cool3::multi::multi::evil_lol:

a ja Wam powiem co dziś robiłam!! biegałam... na biegówkach :multi::multi::multi::multi:
fantastyczna zabawa!! jutro dłuższe szusowanie. Na razie bez psów bo muszę opracować sobie jakąś technikę! próba z psami w poniedziałek może.
a potem już tylko Jakuszyce i Bieg Piastów przed nami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi:

Posted

Od-Nowa napisał(a):

a ja Wam powiem co dziś robiłam!! biegałam... na biegówkach :multi::multi::multi::multi:
fantastyczna zabawa!! jutro dłuższe szusowanie. Na razie bez psów bo muszę opracować sobie jakąś technikę! próba z psami w poniedziałek może.
a potem już tylko Jakuszyce i Bieg Piastów przed nami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi:

Hehe - powodzenia!

Posted

powodzenie się przyda i kciuki też :cool3:
a ja składam dozgonne podziękowania koleżance, która cały zestaw narciarski na ten sezon mi użyczyła :loveu::loveu::loveu:

Posted

E tam poznałam :evil_lol:... Po prostu jak piszesz "A teraz zdjęcia Figi" to wiem, że Inki tam nie ma :diabloti:

Swoja drogą dziewczyny mają faktycznie inne główki - jedna ma wiecznie zdziwione pycho ze szpiczastymi uszkami, a druga nie :eviltong:

Posted

bonsai_88 - ależ jestem intelYgentna :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
sama już nie wiem co piszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ineczka też będzie potem;)

Patisa - witamy w galerii :cool3: bokserkowo będzie więcej bo mam nowe zdjęcia z wczorajszej wyprawy do koleżanki i jej szalonego boksia :evil_lol:

Tajgiszon generalnie dobrze się dogaduje z bokserami. to chyba jej kaliber energetyczny :evil_lol: Lirut kocha za to labradory i malamuty względnie haski.

aha, proszę trzymać kciuki za ochłodzenie!! bo mi tu śnieg zaczyna topnieć :cool3:

Posted

No niestety ja ani PW nie dostałam, ani za ochłodzenie nie będę trzymać kciuków, no chyba żeby się ochłodziło TYLKO u Ciebie, bo u mnie przez tę pogodę, zero klientów, :placz::placz:, strasznie się boję, tego miesiąca:placz::placz::placz:, jedno co mnie przy życiu teraz trzyma , no właściwie dwie rzeczy, to moje piesy i jeden taki co mi w głowie zawrócił niedawno:oops::loveu::loveu::loveu:

A i odkurzyłam swoją galerię...

Posted

ach, pw nie napisałam bo mi z głowy wyleciało. z czasem ostatnio jakoś gorzej.
bo my ciągle zabiegani...
bilans dzisiejszego biegówko-biegania 3 km :evil_lol:
kundlice na razie biegają obok. Tylko jak się zatrzymuję to Lirut przynosi zaraz badyla i kładzie na nartach :lol:

Tajguś była dziś grzeczna jak anioł! :loveu:
zdjęcia wieczorkiem ;)

Posted

Mnie też nosi na biegówki. Ja jestem od zawsze zjazdowa i raz stałam na biegówkach z fatalnym skutkiem :evil_lol: ale przynajmiej na biegówkach można śmigać w mieście. W dodatku ja mam tu koło siebie fajne tereny. Chyba na przyszły rok zainwestuję ale na doczepienie Dirula się chyba nie odważę :diabloti:

Posted

Cioteczki kochane znów zaglądam wypruta jak ostatni flak :cool3: i pisać nie mam siły. Sesji spacerowych się już nazbierało,że hoho!! czekają już zdjęcia ze spaceru słonecznego w parku, z zimowego przy -18 z haskiem i kolejne z wczorajszej wycieczki za miasto z bokserkiem. kiedy to wszystko wrzucić?? eeeech

chociaż jedno, żeby była pamiątka!:lol:

jedyne życzenia na jutro:
żeby się śnieg nie stopił i żeby nie było zakwasów :cool3:

Weszko próbuj próbuj! świetna zabawa! w poniedziałek podepnę Tajguszonka na początek :p

a sprzęt biegówkowy na szczęście nieporównywalnie tańszy niż zjazdowy;)
teraz mówię już dobranoc ale obiecuję,że jutro poodwiedzam wszystkie Wasze galerie!!:oops:;)
i powklejam wreszcie zdjęcia i tutaj

Posted

W biegówkach wyglądasz rewelacyjnie :cool3:... a w ogóle to widziałam ostatnio u mnie w lesie panią w biegówkach i od razu mi się z tobą skojarzyło :eviltong:. Fajnie to wygląda, może jakbym się tak panicznie nart nie bała to bym spróbowała :evil_lol:..

A kotecki taaaaaaakie słodkie :loveu:...
Powiedz mi, czy na kanapie leży Figa czy Inka? Bo ja je kurczę chyba rozróżniam, tylko nie umiem zapamiętać która to która :evil_lol:. W każdym razie ta co miała ostatnio robione zdjęcia teraz zajmuje się choinką, prawda? Bo mi taka sama chochlicza mina migła :diabloti: