Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

bonsai_88 - dzięki za pocieszenie! szczerze mówić jak tak je starałam się zmobilizować do biegu miałam przed oczami obraz Twojej Birmy spokojnie ciągnącej sobie saneczki pędząc beztrosko w dal :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ech,,, może i moje panny się nauczą. :lol::roll:

eria - jak to Miś taki niedobry?:cool3: nie wierzę! a że Foxi łobuzuje to już nigdy nie uwierzę!!

Mudik - można długo jeszcze wyliczać ale zdjęć nie starczyło ;)

AngelsDream
- czasem tak, czasami nie... jak to każdy z nas :evil_lol: wczoraj były wspaniałe!

Dobcia - ooo wyszła z dziczy wreszcie Cioteczka!!:lol: tylko mi nie znikaj z wymówką ,że zaraz sesja!!:eviltong:
dziewczyny dają radę! :evil_lol:

groszek83 - Cześć Groszku, Ty też zapracowana ostro ostatnio!! a tu Nowy Rok się zaczął !! dzięki za odwiedziny!

weszka - i do teraz boli mnie to i owo po kilku upadkach :evil_lol:

jeszcze kilka zdjęć z tego wyjazdu

Posted

rechy

koniec zdjeć z tego wyjazdu!
następna seria będzie jutro - zdjęcia z niedzielnej śnieżycy. Beznadziejne, bo chwilami nic nie było widać :evil_lol:
idę jutro do miasta porobić jakieś zdjęcia - bo pod taką pierzyną wygląda nieziemsko;)

Posted

ale fajna ta śnieżyca:loveu:ja to kocham takie spacerki:loveu:ale nigdy chętnych nie ma żeby mi towarzyszyć,oczywiście oprócz zawsze gotowej do drogi gass:evil_lol:inni wolą grzać się w ciepłych domkach:roll:

Posted

[quote name='Od-Nowa']bonsai_88 - dzięki za pocieszenie! szczerze mówić jak tak je starałam się zmobilizować do biegu miałam przed oczami obraz Twojej Birmy spokojnie ciągnącej sobie saneczki pędząc beztrosko w dal :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ech,,, może i moje panny się nauczą. :lol::roll:

To żałuj, żeś nie widziała pierwszego ciągnięcia Birmy :evil_lol:... Co ja się namęczyłam, żeby ona chciała w ogóle z miejsca ruszyć :mad:. Myślałam, że jeszcze chwila i albo zrezygnuję albo uduszę wariatkę :diabloti:. W sumie ostatnio nadal miała takie momenty zawiechy, kiedy nie chciała ruszyć :mad:....

A... i za pierwszym razem uparcie próbowała ciągnąć idąc... na 2 łapach :evil_lol:

Posted

ariss - no to nic innego jak TZ pod rękę i Gasske na sznurek a potem w drooogę :evil_lol: i na wyprawę wspólną wyskoczymy ;)

AngelsDream
- i chyba nawet zdjęcia z tej śnieżycy widziałam :cool3:

bonsai_88 - może powinnam osobno jednak z nimi poćwiczyć bo Lirut idzie do tyłu a Tajga do przodu... nic im z tego,że mają łącznik :cool3:
ale się nie poddam!!

rotek_
- efekty śnieżnych zdjęć już za chwilę ;) w sumie to mi bez różnicy czy jest śnieżyca czy zaspy byle kundle nie marzły.

weszka - po zeszłorocznej bardzo ciepłej zimie spragniona byłam takiej prawdziwej zimy i śniegu. ale to co jest za oknem trochę przeraża.
teraz jest -18 a mieszkamy na 7 piętrze! więc ile jest przy gruncie wolę nie wiedzieć:crazyeye:

dziś na długi spacer wybrałyśmy się w południe do parku. 2 godziny w pięknym słońcu. było cuuudnie... ale wracamy do śnieżycy!
i trudów fotografowania