puchu Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wesołych bombek, złotych trąbek, Anielskiego włosia i pieczeni z łosia. Makowca z Sosnowca, rolady z szuflady, udanej Pasterki bez żadnej usterki :) Wesołych świąt! :tree1: Quote
Inkaa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [SIZE="7"]By Wam wszystko pasowało [SIZE="6"]by kłopotów było mało [SIZE="5"]byście zawsze byli zdrowi [SIZE="4"]by problemy były z głowy [SIZE="3"]by się wiodło znakomicie [SIZE="2"]by wesołe było życie! :tree1::tree1: Quote
Od-Nowa Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 i kolejne życzenia :loveu::lol: bardzo dziękujemy :p już grubo po północy. Zwierzyna nie była zbyt rozmowna :cool3: Zamiast pasterki (na którą.... nie zdążyliśmy!!) poszliśmy z psami na spacer nocny,żeby się gadziny wybiegały. W końcu ostatnie 2 dni rundka półgodzinna i do domu co dla nich jest niewystarczające :evil_lol: Lirutek śpi pod choinką, Tajdziol jak zwykle się rozpycha w łóżku a koty udają,że świecące drzewko wcale a wcale ich nie obchodzi.... ciekawe zatem co robiły łańcuch z choinki na środku pokoju... tak je zastaliśmy po przyjściu ze spaceru z psami...:cool1: pewnie lewitowały, to bardzo do łańcuchów podobne... widziano również "czarną łapę" wyłaniającą się zza fotela by pożąglować bombką... łapa należała do Figi. Inka ma inną technikę... chowa się za koszykiem :lol: pora spać i szykować w brzuchach miejsce :p Quote
Bartiśkowa_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 To macie w domu wesoło :evil_lol: Też bym chciał na już na swoim dorobić się takiej zgranej gromadki :cool3: Quote
wiq Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 jak zdobędę zdjęcia to Ci ją pokażę;) no nie, nawet ja, niewierzący praktykujący, dostałam się na pasterkę!..:evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Ojeej smutna historia z zaginioną suczynką. Mam nadzieję że się znalazła... Świętujcie dalej miło :) tak jak i my :) Quote
Od-Nowa Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 a jednak!! o 8 rano koty zaatakowały!! bilans koty-choinka 1:0 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: alem sobie gębę zapluła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: święta święta :loveu: Quote
groszek83 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Wesołych świąt szczęścia zdrowia i wszystkiego co najlepsze:multi::multi::multi: a i jeszcze wygranej dla kotów w starciu z choinką:eviltong: Quote
Od-Nowa Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 DZIUNIA ODNALEZIONA!!!! WRÓCIŁA DO DOMU!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: wesołych świąt!!:loveu::lol::loveu::lol::loveu::lol: Quote
andzia69 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Całej gromadce życzę wszystkiego co najlepsze:loveu::loveu::loveu:ode mnie i mojego 4-łapnego towarzystwa:p ja juz odzyskałam głos:evil_lol: czyżbym miała przemówić?:diabloti: Quote
ewelinka_m Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Od-Nowa napisał(a):one są całkowicie inne. zupełnie. od początku do końca!! nie mówiąc o charakterze bo tego poznać nie możecie. oto lista różnic podstawowych, pewnie jest i więcej... 1.Uszy i postura: F - laska z wielkimi szpiczastymi uszami, I - uszka mniejsze i zaokrąglone 2. Plamki: F - na szyjce (rozproszona) pod pachami i na brzuszku. I - na szyjce mocniejsza i na brzuszku 3. Sierść: F - krótka, szorstka trochę, gęsta, I - dłuższa i bardzo dlikatna. po tym można je rozpoznać nawet w ciemnicy, wystarczy dotknąć. 4. Głowa: F - mała podłużna, I - duża i okrągła 5. Oczy: F - skośne, wiecznie brojące, I - okrągłe, mówiące czego mi tu kur... chcecie :diabloti: 6. Chód: F - sprężysty, z ogonem do góry, podskakuje, galopuje, fruwa nad ziemią, I - ciężko i tupiąco! przemyka bilardując nóżkami przednimi. jak szpieg pod osłoną nocy :cool3: 7. Miauczenie: F - miaU UU miamiaUUUU, I - płacze cieniutko jak dziecko! 8. Głaskanie: F - bardzo lubi jak znajdzie na to w swoim grafiku czas, I - nie znosi!! ale być zawsze blisko - tak! 9. Ogonek: F - szpiczasto zakończony, I: okragły i wiele wiele wiele wiele innych o których nie mam teraz czasu pisać ;) oj tak koty wbrew pozorom łatwo odróżnić, nawet nocą :evil_lol: wygłaskać proszę całą gromadkę Tz-ta tyż :diabloti: Quote
Dobcia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 :lol:ale Wam wesoło z tak liczną gromadką! ...może według kociego gustu choinka nie pasowała do wnętrza?:razz: Quote
ariss Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Od-Nowa napisał(a):DZIUNIA ODNALEZIONA!!!! WRÓCIŁA DO DOMU!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: wesołych świąt!!:loveu::lol::loveu::lol::loveu::lol: super wieści!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: a co do choinki i kotów to i mi się coś przypomniało:angryy: ubrałam wielgaśną choine,wziełam się za 2 taką malutką a ta wielka wtedy runeła(sama z siebie)niestety w wigilie z moich ust leciały bardzo niecenzuralne słowa:angryy::diabloti::evil_lol: Quote
weszka Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Super że Dziunia znaleziona! U mnie choinka tfu tfu nadal stoi i nie wzbudza najmniejszego zainteresowania. Quote
Mudik Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Świetnie,że sunia na Święta była już w domku! A to nasze życzonka! http://www.dancingsantacard.com/?santa=4714512 Quote
rotek_ Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='Od-Nowa'] a na dobranoc przypominam Dziunie - sunie mego (mogę tak powiedzieć z wielu powodów) Przyjaciela, która właśnie dziś zaginęła i zamiast wyłapywać smaczne kąski biega nie wiadomo gdzie...:placz::placz::placz: dokładnie 7 lat temu w przeddzień wigilii została adoptowana z wrockowego schronu. PIES ZNALEZIONY WE WROC?AWIU, PODOBNY DO JAMNIKA, SUKA - OG?OSZENIA - OG?OSZENIA WROC?AW - Autogielda.pl to ona? Quote
Od-Nowa Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 rotek_ tak to ona;) od wczoraj już w domu!! błyskawiczna akcja. Pani znalazła i napisała ogłoszenie. Cała ekipa kilkunastoosobowa pojechała odebrać skołowaną Dziunie :lol: radości nie było końca! prawdziwy świąteczny cud :loveu: Dzięki dziewczyny za dobre słowa :loveu: na razie dogorywamy poświątecznie. bardzo się one udały. mam nadzieję, że i Wam??:cool3: Quote
Od-Nowa Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 ano ;) po jednym poważnym ataku na choineczkę więcej już nie było :cool3: widocznie wizja wystawienia na śnieg skłoniła koty do rozejmu z drzewkiem :evil_lol: miłe takie tłoczne święta. nie trzeba szopki szykować bo jes żywa .. cały rok :lol: wczoraj byliśmy z kundlicami na długiej wyprawie ale tak zimno,że nie chciało mi się rąk wyciągać,żeby focić :lol: mam kilka zdjęć ale troszkę później będą a tak poza tym to z TZ jesteśmy chorzy całe święta i walczymy, żeby się nie rozłożyć na całego :roll: Quote
bonsai_88 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Fajnie, że psinka już w domku :multi: Quote
weszka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Zdrówka życzę! Grzejcie się nawzajem, herbatką z rumem i okładajcie zwierzyńcem ;) Quote
Recommended Posts