Bonsai Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Nie wiedziałam jak to jest z tymi grzywaczami. :crazyeye: Dobrze wiedzieć. :lol: ... a słońce zachodzi ostatnio zdecydowanie zbyt szybko... :( Quote
ariss Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 nadrobiłam:razz:foty widziałam:loveu:i spokojnie moge udać się do wyrka:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 :megagrin:tadam ta ra dam:megagrin: ten wyjątkowy szarobury skarb kończy dziś umownie 2 lata! rozpromienia każdą chwilę, cieszy niezmiennie jak wtedy gdy pierwszy raz ją zobaczyłam, kocha nie pytając za co, wybacza wszystko daje jeszcze więcej. Nie może być bez niej dnia. Nie istnieje bez niej jutro moja Lira ma dziś urodziny - świętujemy!! :lol: Quote
eria Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA LIRUTKA :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 :new-bday::tort::BIG::laola::drinka: no to sto lat sto lat dla Lirutka :loveu: Quote
Bonsai Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [SIZE="7"][FONT="Book Antiqua"]STO LAT! Sto lat![/FONT] :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG::BIG: :tort: Quote
Od-Nowa Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: dziekuję w imieniu Liruta :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: lecimy niedługo na urodzinowy spacer a solenizantka wpiernicza właśnie indycze serduszko :evil_lol: no Tajgiszon też dostał nie mogę uwierzyć,że to już dwa lata nasza sprężynka ma. kilka siwych kłaczków na brodzie też. nie za szybko to? :razz: a dokładnie za miesiąc Tajdzik skończy rok i chyba na urodziny trafi jej się sterylka :diabloti: Quote
Bonsai Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Od-Nowa napisał(a): a dokładnie za miesiąc Tajdzik skończy rok i chyba na urodziny trafi jej się sterylka :diabloti: Ale fajny prezent! :multi::multi::multi: :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Lirka miała na mikołaja w zeszłym roku taki prezent :evil_lol: i to nawet dokładnie 6.12 jesteśmy okropni! :diabloti: Quote
Mudik Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Eeee tam zaraz okropni, odpowiedzialni:lol::p. Kolejka po smakole super , tak samo jak ta fotka http://images47.fotosik.pl/27/fe13d9f55ca38a5e.jpg A dla mojej ulubiency, jedynej takiej wspaniałej w całym dogo HIP HIP HUUUURA STO LAT!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::B-fly::B-fly::new-bday::new-bday::BIG::BIG::laola::cunao::cunao: Quote
AngelsDream Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 My też będziemy ciachać, może wybierzemy równie ciekawą datę lub okazję... Quote
groszek83 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 http://images25.fotosik.pl/290/4bb4e2d70c56fd7b.jpg baletnica normalnie:evil_lol: Sto lat dla Lirutki:new-bday::BIG::tort: Quote
Od-Nowa Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Mudik - ale rozgrzałaś nam serca :lol: bardzo dziękujemy w imieniu Liruta i swoim ;) ulubienica :loveu:och ach uch :p AngelsDream - u nas zawsze jakoś tak wypada, jak nie zabieg to szczepienie na urodziny itd :evil_lol: przynajmniej prezent praktyczny prawda?:diabloti: groszek83 - w rzeczy samej! tylko falbanek na kuprze brak :evil_lol: Lirutnik w szampańskim nastroju z wielkim apetytem z okazji dzisiejszych mięsnych prezentów :cool3: Kończy nam psina dwa lata a wygląda jakby dopiero rok. czas jej leci do tyłu ;) dzisiejszy spacer urodzinowy uwieczniony został na kilku fotkach.... 60? :evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 A co ten grzywek ma na pyszczku?? http://images34.fotosik.pl/393/f8fe14fde4379453.jpg Quote
AngelsDream Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 http://images34.fotosik.pl/393/0ac142563a6454d5.jpg O Baaj ;) No prawie Baaj... Quote
Od-Nowa Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 groszek83 - ciemne kłaczki we łzach ;) AngelsDream - a prawie robi wielką różnicę :lol: Tajga z obstawą :cool3: Quote
AngelsDream Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Czasem różnica nie jest tak wielka ;) Quote
Recommended Posts