Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Od-Nowa napisał(a):
no ale jak z cięgnieciem?jak z komendami prawo lewo zwolnij itd?
Tajga lepiej biegnie za kimś nie w parze ale z kolei Lira na czołowego się nie nadaje. Więc będą obok siebie. Komendy na skręcanie ćwiczymy też na spacerach zwykłych. Na razie nie jest najlepiej :cool3:

no dobra, obiad zjedzony. lecimy do lasu :multi:

hmmmmmmmmm:hmmmm:

oni go chyba niczego nie uczyli,to wyszło w trakcie ...
to chyba tak jak z jazdą na rowerze,gass wziełam na żywioł i też biegła przy i jak widziała że skręcam i ona to robiła:razz:

ale jak chcesz to podpytam dokładnie;)

Posted

no podpytaj podpytaj! bo co innego jak pies jest obok i robi to co własciciel a co innego sterować prawo lewo psa gdy na Ciebie nie patrzy bo biegnie z przodu i ciągnie ;)
koń przy zaprzęgu ma wodze a pies powinien mieć słuch :lol:

foteczki właśnie zgrywam ;) było bardzo ciepło i słonecznie! zupełnie jak we wrześniu. piękny dzień :loveu:
lecę zgrywać, zapraszam po kolacji ;)

Posted

Weszko kochana nadrobisz jutro ;)

a teraz zdjęcia
Panienki w ciągu tygodnia maksymalnie niewybiegane. Tylko dwa razy były długachne spacery a poza tym krótko szybko albo trening.

więc jak tylko drzwi samochodu zostały otwarte, panienki poszły w las :lol:

Posted

Ależ tam pięknie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Piesy liściowe miodzio i jakie super zakończenie spaceru:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, wpuściłąś je do samochodu czy wczesniej była kapiel w rzeczce?
Muszę też z kimś się wybrać by pofocił zabawy Delika liścmi, też tak robi tylko sama mu nie zrobię dobrej foty jednocześnie sypiac czy rzucając mu liście:shake::roll::eviltong:

Posted

ojezzu dlaczego bezrobocie ? :roll:

zdjęcia są śliczne, nawet skąpana Tajga :evil_lol: lepiej się zapewne na nią patrzy niż ją wącha :evil_lol:

Posted

Cześć! :)
Dziewczyny jak zwykle piękne i rozbrykane! :loveu: Ładna seria z liśćmi - jednak ja bym fotki trochę rozjaśniła, bo wydają mi się nieco za ciemne. Chyba, że to wina mojego monitora, co jest też prawdopodobne. :eviltong:

Posted

Mudik - oczywiście była potem jeszcze przymusowa kąpiel w jeziorze!
ja nie przymuszłam tylko ONE :diabloti:

eria - to unikalna kompozycja zapachowa! perfumowany środek odpchlający połączony ze stęchlizną mułu :evil_lol: niezapomniane wrażenia :lol:

ano bezrobocie dopadło... ale klaruje sie sprawa kilku zleceń więc może nie będzie tak źle na razie... proszę o kciuki oczywiście!

anitaaa i bartis - obie tak, ale każda ma inny cel tego biegania :lol:

Bonsai - niepoprawne kozy to są. Nic tylko brykać i brykać :lol: u mnie na 2 monitorach zdjęcia są normalne. pewnie to kwestia ustawień. Ale sprawdzałam na 2 monitorach ;)

weszka - takie wycieczki to jest to co kocha cała rodzina. nie tylko one chodza na uszach na wieść o wycieczce :evil_lol:
o bezrobociu na razie nie marudzę tylko przoszę o kciuki na razie

Rudzia-Bianca - widziałaś? to dobrze, już dokładam nastepne :lol: