Bartiśkowa_ Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 czekamy na te leśne fotaski :loveu: Quote
ariss Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Od-Nowa napisał(a):no ale jak z cięgnieciem?jak z komendami prawo lewo zwolnij itd? Tajga lepiej biegnie za kimś nie w parze ale z kolei Lira na czołowego się nie nadaje. Więc będą obok siebie. Komendy na skręcanie ćwiczymy też na spacerach zwykłych. Na razie nie jest najlepiej :cool3: no dobra, obiad zjedzony. lecimy do lasu :multi: hmmmmmmmmm:hmmmm: oni go chyba niczego nie uczyli,to wyszło w trakcie ... to chyba tak jak z jazdą na rowerze,gass wziełam na żywioł i też biegła przy i jak widziała że skręcam i ona to robiła:razz: ale jak chcesz to podpytam dokładnie;) Quote
Od-Nowa Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 no podpytaj podpytaj! bo co innego jak pies jest obok i robi to co własciciel a co innego sterować prawo lewo psa gdy na Ciebie nie patrzy bo biegnie z przodu i ciągnie ;) koń przy zaprzęgu ma wodze a pies powinien mieć słuch :lol: foteczki właśnie zgrywam ;) było bardzo ciepło i słonecznie! zupełnie jak we wrześniu. piękny dzień :loveu: lecę zgrywać, zapraszam po kolacji ;) Quote
weszka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Dzisiaj nie wiem czy się załapię na foteczki ale wpadnę najwyżej jutro :) Quote
Od-Nowa Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Weszko kochana nadrobisz jutro ;) a teraz zdjęcia Panienki w ciągu tygodnia maksymalnie niewybiegane. Tylko dwa razy były długachne spacery a poza tym krótko szybko albo trening. więc jak tylko drzwi samochodu zostały otwarte, panienki poszły w las :lol: Quote
Od-Nowa Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Lirut-świrut-ekolog zaraz znalazła buteleczkę nie pytajcie mnie co ona tu robi :diabloti: ani tu :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 zapatrzyła się Tajgusia na jesień :lol::loveu: Quote
ariss Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 http://images32.fotosik.pl/387/5af9998840f63bb8.jpg ona tu wyszła jakby boki ze śmiechu zrywała:evil_lol::loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 ariss - dobrze powiedziane :evil_lol: zabawy liściowej ciąg dalszy Quote
Od-Nowa Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 a po zabawach zniknęły na chwilę ... i okazało się że obie skąpały sie w śmierdzącej brei :mad::evil_lol: pełna skrucha mam nadzieję...:razz: Quote
Od-Nowa Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 na dziś to tyle ;) zostawię coś na jutro. jutro ostatni dzień w pracy i witaj bezrobocie :-? Quote
Mudik Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ależ tam pięknie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Piesy liściowe miodzio i jakie super zakończenie spaceru:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, wpuściłąś je do samochodu czy wczesniej była kapiel w rzeczce? Muszę też z kimś się wybrać by pofocił zabawy Delika liścmi, też tak robi tylko sama mu nie zrobię dobrej foty jednocześnie sypiac czy rzucając mu liście:shake::roll::eviltong: Quote
eria Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ojezzu dlaczego bezrobocie ? :roll: zdjęcia są śliczne, nawet skąpana Tajga :evil_lol: lepiej się zapewne na nią patrzy niż ją wącha :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 http://images32.fotosik.pl/387/5af9998840f63bb8.jpg świetne :multi: Widzę że oby dwa psiaki lubią biegać Quote
Bonsai Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Cześć! :) Dziewczyny jak zwykle piękne i rozbrykane! :loveu: Ładna seria z liśćmi - jednak ja bym fotki trochę rozjaśniła, bo wydają mi się nieco za ciemne. Chyba, że to wina mojego monitora, co jest też prawdopodobne. :eviltong: Quote
weszka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Widać prawdziwe psie szczęście. Taki spacer to jest to co panienki kochają :) I piękny jesienny las. Bezrobocie??? A co to się stało??? Quote
Rudzia-Bianca Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Straszne te zimowe plany , brrr aż mi zimno :razz: z tego zimna zapomniałam napisać że zdjęcia liściastych psów widziałam . Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Mudik - oczywiście była potem jeszcze przymusowa kąpiel w jeziorze! ja nie przymuszłam tylko ONE :diabloti: eria - to unikalna kompozycja zapachowa! perfumowany środek odpchlający połączony ze stęchlizną mułu :evil_lol: niezapomniane wrażenia :lol: ano bezrobocie dopadło... ale klaruje sie sprawa kilku zleceń więc może nie będzie tak źle na razie... proszę o kciuki oczywiście! anitaaa i bartis - obie tak, ale każda ma inny cel tego biegania :lol: Bonsai - niepoprawne kozy to są. Nic tylko brykać i brykać :lol: u mnie na 2 monitorach zdjęcia są normalne. pewnie to kwestia ustawień. Ale sprawdzałam na 2 monitorach ;) weszka - takie wycieczki to jest to co kocha cała rodzina. nie tylko one chodza na uszach na wieść o wycieczce :evil_lol: o bezrobociu na razie nie marudzę tylko przoszę o kciuki na razie Rudzia-Bianca - widziałaś? to dobrze, już dokładam nastepne :lol: Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 buuu zabrała patyka... i uciekła w siną dal i jaką ma z tego radochę na dodatek :evil_lol: (dla *zaby*) Quote
Recommended Posts